🏆 WINNAAR EUROPEAN SEARCH AWARD 2023 🏆

Verpleegkundige Hospice | 16 uur per week

De Zorgboog
Bakel

Bekijk vacature nogmaals

Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.
Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.
Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.

Taken en verantwoordelijkheden

Goed om te weten dat interne kandidaten voorrang hebben op externe kandidaten.

Op het landgoed Bakel, gelegen in het groen, is high care Hospice de Populier gevestigd. Hier zorgt een klein team dagelijks met veel respect, deskundigheid en aandacht voor cliënten in de laatste levensfase. In verband met vervanging van een collega hebben wij ruimte voor een nieuwe collega in de functie van


Verpleegkundige I 
24 tot 32 uur per week

Intensieve verzorging en verpleging
Hospice De Populier biedt zeer intensieve verzorging en verpleging aan cliënten in de laatste levensfase in een huiselijke sfeer. Deze zorg op maat kan lichamelijke, psychische, emotionele en spirituele aspecten omvatten, waarbij de wens van de cliënt en zijn naasten altijd het uitgangspunt vormen. Ook voor familie en vrienden die bij dit proces betrokken zijn is de hospice een zorgzame en gastvrije plek. De zorgvraag kan sterk fluctueren en plots veranderen, dat vraagt om flexibiliteit. We hebben 12 gastenkamers, bij een volledige bezetting vragen we de bereidheid een extra dienst te werken. Je draait mee in een 24-uurs rooster met alle diensten. 

Als Verpleegkundige I ben je medeverantwoordelijk voor de kwaliteit van zorg binnen het hospice. Naast het uitvoeren van de verpleegtechnische handelingen zorg je dat de individuele Zorgleefplannen actueel worden gehouden.

Goed inlevingsvermogen
Beschik jij over een warme beroepshouding, een luisterend oor en een diploma Verpleegkundige (inclusief geldige big-registratie), dan maken we graag kennis met je. Scholing op palliatieve zorg is een pré of de bereidheid deze te volgen. Je beschikt over een grote mate van zelfstandigheid en inlevingsvermogen, goede communicatieve en sociale vaardigheden. Het salaris is gebaseerd op de functie van Verpleegkundige I, ingedeeld in FWG 40 (maximaal € 3.502,58) conform de cao VVT. Een contract voor onbepaalde tijd is vanzelfsprekend. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer een eindejaarsuitkering, een uitstekende pensioenregeling en een uitgebreid Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden. Hiermee kun je arbeidsvoorwaarden op maat maken, bijvoorbeeld voor extra verlof of voor fiscaal voordeel. Ook kun je extra vakantie dagen bijkopen en bieden we een gratis lidmaatschap aan bij Zorgboogextra en een arbeidsongeschiktheidsverzekering. De Zorgboog is een professionele organisatie die scholing van haar medewerkers belangrijk vindt, je wordt hierin ook gefaciliteerd en er is ruimte om  je verder te ontwikkelen.

Interesse?
Laat dan je sollicitatie direct achter via sollicitatiebutton. Heb je eerst nog vragen, neem dan gerust contact op met Kim Bukkems (Clustermanager), via telefoonnummer 06-13148350 of met Yvonne van Meel (Talentboog) via telefoonnummer 06-16138396. Je bent van harte welkom.

 

 

 

 

 

Log in bij Nederlandvacature via Google
Gebruik je Google-account om in te loggen bij Nederlandvacature. Je hoeft geen wachtwoorden meer te onthouden. Inloggen gaat snel, makkelijk en veilig.