🏆 WINNAAR EUROPEAN SEARCH AWARD 2023 🏆

Logopedist Kind & Jeugd

Ipse de Bruggen
Naaldwijk

Bekijk vacature nogmaals

Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.
Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.
Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.

Taken en verantwoordelijkheden

Ben jij enthousiast om bij te dragen aan de communicatieve ontwikkeling van kinderen met een ontwikkelingsachterstand en een verstandelijke beperking? Sluit je dan aan als logopedist Kind & Jeugd bij ons team voor 24 uur per week en maak het verschil!

Als logopedist werk je samen met het behandelteam op verschillende groepen. Je bent verantwoordelijk voor logopedisch onderzoek, het geven van adviezen aan ouders, begeleiders en/ of het behandelteam, en het bieden van zowel groeps- als individuele behandelingen.

Gezien de complexiteit van de hulpvragen, voornamelijk gericht op communicatie, spraak-taalontwikkeling, en eet- en drinkproblemen, zijn alle casussen uitdagende puzzels zonder directe handleiding. Hierdoor is het vaak nodig om creatieve oplossingen te bedenken, maar gelukkig werk je nauw samen met diverse disciplines die jou hier graag bij ondersteunen. Daarnaast draag je bij aan beleids- en kennisontwikkeling binnen de zorgverlening en je eigen vakgebied.

Je standplaats wordt Naaldwijk of Leidschenveen.

Wij zijn logopedisten in kinderdienstencentra en vroegbehandelgroepen in de regio Haaglanden, onderdeel van Kind en Jeugd binnen Ipse de Bruggen. Dit organisatieonderdeel biedt diagnostiek, begeleiding en behandeling aan kinderen met een anders verlopende ontwikkeling of een (licht) verstandelijke of meervoudige beperking en hun gezin. Op onze locaties behandelen we kinderen van 4 tot 18 jaar, vaak in combinatie met autisme. We bieden groepsbehandelingen en diverse interventies om de vaardigheden en zelfredzaamheid van de kinderen te vergroten, met als doel hun ontwikkeling binnen hun eigen mogelijkheden en tempo te ondersteunen.

Profiel kandidaat

Als logopedist Kind & Jeugd:

  • Heb je een afgeronde hbo-opleiding Logopedie en ben je ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici, of voldoe je aan de eisen om je op korte termijn te registreren.
  • Beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Zie je elke casus als een uitdagende puzzel die je met enthousiasme aanpakt.
  • Is Naaldwijk of Leidschenveen bereikbaar voor jou.

Geboden wordt

  • Direct een vaste aanstelling en contracturen in overleg tussen 24 en 26 uur per week
  • Een bruto maandsalaris van € 3.281 - € 4.806 op basis van 36 uur, conform CAO gehandicaptenzorg FWG 55
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantiegeld
  • Reiskostenvergoeding en gratis parkeren op loopafstand
  • Een introductieprogramma om je goed voorbereid te laten starten
  • Diverse overige trainings-, cursus- en opleidingsmogelijkheden
  • Jaarlijks € 750 fiscaal voordeel bij o.a. de aanschaf van een telefoon, laptop, tablet, fiets of het abonnement van jouw sportvereniging
  • De mogelijkheid extra verlofuren fiscaal voordelig te kopen en te verkopen

Meer informatie

Je werkt bij Ipse de Bruggen vaak met kwetsbare cliënten. Daarom zijn wij zeer zorgvuldig in ons selectiebeleid. De aanvraag Verklaring omtrent het gedrag (VOG), het navragen van referenties en het opvragen van informatie bij de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd maken om die reden onderdeel uit van de selectieprocedure.

Sta je te popelen om onze nieuwe collega te worden, maar heb je nog vragen? Voel je vrij om contact op te nemen met Jose Huls (manager behandeling) via 06-53 72 29 81 of Marieke van der Kraan (logopediste) via 06-45 67 82 43 (ma en di).


IPSG09849

Log in bij Nederlandvacature via Google
Gebruik je Google-account om in te loggen bij Nederlandvacature. Je hoeft geen wachtwoorden meer te onthouden. Inloggen gaat snel, makkelijk en veilig.