🏆 WINNAAR EUROPEAN SEARCH AWARD 2023 🏆

Keten calculator / controle expert – regio Randstad

Coöperatie A.A.S. Schadeherstel
Amsterdam

Bekijk vacature nogmaals

Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.
Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.
Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.

Taken en verantwoordelijkheden

Werk jij graag op verschillende plekken waar jij jouw kennis en ervaring als calculator kunt toepassen? Dat kan als flex schade calculator bij A.A.S. Schadeherstel in de Randstad en omgeving. In deze rol vul jij de teams bij onze schadeherstelbedrijven aan en help jij ze met jouw reeds opgedane ervaring als schadecalculator.

Profiel kandidaat

Wat ga je bij ons doen?

Als flexibel inzetbare schadecalculator help je onze bedrijven door daar waar nodig de gaten op te vullen in hun planningen. Soms kom je elke dag ergens anders en soms een aantal dagen bij hetzelfde bedrijf. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om 1 á 2 dagen in de week vanuit huis controle werkzaamheden en desk audits te verrichten. Dat maakt jouw werk echt flexibel en divers. Je planning? Die bepaal je zelf! Je werkzaamheden bestaan uit:

  • alle taken die horen bij een functie als schadecalculator bij een schadeherstelbedrijf;
  • het controleren van calculaties binnen het hele A.A.S. netwerk;
  • het uitvoeren van desk-audits voor diverse opdrachtgevers.

Wie ben jij?

Als schadecalculator heb je minimaal 2 jaar ervaring en je bent op zoek naar meer flexibiliteit en vrijheid in je werk. Je hebt een zelfstandig karakter maar vindt het ook prettig om als team samen op te trekken. Je helpt graag anderen uit de brand en bent altijd op zoek naar hoe je dingen beter of slimmer doet. Bij voorkeur heb je:

  • een Audatex certificaat op zak óf veel ervaring hiermee en bereid je certificaat (opnieuw) te behalen.
  • geen moeite om gevraagd én ongevraagd advies te geven;
  • ervaring met een back-officepakket zoals Dw pro.
  • geen hekel aan autorijden.

Geboden wordt

We doen het samen

Werken bij A.A.S. betekent samenwerken met in totaal 18 collega’s. Het grootste deel daarvan werkt vanuit het hoofdkantoor in Breda. Je eigen team bestaat uit 3 andere collega’s die vanaf verschillende plekken werken. Wekelijks spreek je ze telefonisch of via teams en 1x per 2 maanden fysiek.

A.A.S. Schadeherstel is een coöperatie met 95 zelfstandige autoschadeherstelbedrijven van Groningen tot Maastricht. Stuk voor stuk gedreven ondernemers met hart voor het vak en voor klanten. Het hoofdkantoor is gevestigd in Breda in het mooie spiegelgebouw Bondpark waar je ook komt te werken.

Wat bieden wij jou?

Bij ons mag je zelf de slingers ophangen. We maken er met elkaar een feestje van. Dat doen we door regelmatig met elkaar te lunchen, een bbq of een teamuitje. Concreet bieden we jou:

  • Een salaris passend bij je leeftijd & ervaring als schadecalculator. Hier hebben we het graag over tijdens het eerste gesprek;
  • Een leaseauto;
  • De mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen in de vorm van scholing en persoonlijke groei.
  • 25 vakantiedagen op basis van een 38-urige werkweek met de mogelijkheid tot het opbouwen van Adv-dagen.
  • De mogelijkheid om een fiets te leasen of een financiële bijdrage voor het kopen van nieuwe fiets.

Meer informatie

Denk je nu, dit is echt wat voor mij?
We komen graag met je in contact! Solliciteer direct via onderstaande button. Je kan ook op de knop ''Bel mij op" klikken dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Tot snel!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Synoniemen vacaturetitel

calculator, expert, autoschadeherstel, schadecalculator

Log in bij Nederlandvacature via Google
Gebruik je Google-account om in te loggen bij Nederlandvacature. Je hoeft geen wachtwoorden meer te onthouden. Inloggen gaat snel, makkelijk en veilig.