🏆 WINNAAR EUROPEAN SEARCH AWARD 2023 🏆

Acceptant Particulier Rijssen

VCN Verzekeringen
Rijssen

Bekijk vacature nogmaals

Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.
Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.
Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.

Taken en verantwoordelijkheden

Vind jij het een uitdaging om risico’s te beoordelen en adviseurs bij te staan met raad en daad. Ben jij een acceptant die graag een stapje extra doet om de (eind)klant te helpen om zijn of haar verzekeringen onder te brengen bij de meest geschikte maatschappij? Dan zijn we op zoek naar jou als nieuwe collega om ons team in Rijssen mee uit te breiden! Lees gauw verder!

Jouw job als acceptant particuliere verzekeringen 

Jouw werkdag bestaat uit het beoordelen, offreren en accepteren van aanvragen op het gebied van particuliere verzekeringen. Zowel telefonisch als via mail ben je in contact met adviseurs om hen te adviseren, afwijkingen in acceptaties te bespreken en te zoeken naar een passende oplossing. 

De aanvragen verwerk je via ons systeem VEA. Veel van de aanvragen gaan tegenwoordig automatisch. Andere zijn complexer en hiervoor kun je schakelen met je collega’s die gespecialiseerd zijn op het gebied van brand, varia of auto schades. Samen gaan jullie bekijken wat de beste aanpak is voor de situatie. 
Je beoordeelt of de aangeboden risico’s acceptabel zijn binnen onze volmacht en voor niet standaard risico’s ga je kijken naar een oplossing. Ons doel is dat de tussenpersoon zijn eindklant kan voorzien van een goede verzekering.  

Iedere dag werk je mee aan het verbeteren van de positie van het intermediair. Dit doe je samen met alle VCN collega’s, werkzaam vanuit verschillende locaties in Nederland. We bieden producten en diensten aan van gerenommeerde verzekeraars, waarvan we meerdere volmachten en provinciale agentschappen in ons bezit hebben. 

Profiel kandidaat

Wie zijn wij?

VCN is sinds 1993 actief als serviceprovider om de positie van onze klanten, het intermediair, te versterken. Wij geloven in de kracht van persoonlijk advies. Omdat wij het intermediair volledig ontzorgen, kunnen zij zich richten op het adviseren van klanten. Ruim 850 intermediairs waarderen onze manier van werken; ondernemend, persoonlijk en oplossingsgericht.


VCN is een onderdeel van Veldsink Groep!

Veldsink Groep is een familiebedrijf dat al sinds 1979 actief is binnen de financiële- en arbodienstverlening. Wat in 1979 begon met één advieskantoor (Veldsink Advies Nuenen), is inmiddels uitgegroeid tot een groep met meerdere bedrijven die samen de schakels binnen onze (keten)dienstverlening vormen. De warmte, nuchterheid en betrokkenheid is hier dagelijks voelbaar en daar zijn we trots op. We groeien door ons ondernemerschap, gedrevenheid en door het feit dat alle medewerkers de kans krijgen zich optimaal te ontwikkelen.


Het team

Je komt te werken in een (h)echt team dat momenteel bestaat uit 8 collega’s. Waarvan 1 teamleider, 5 acceptanten en 2 backoffice medewerkers. Het team is goed op elkaar ingespeeld en werken op een fijne, informele manier met elkaar samen. Vanwege uitbreiding in de klantportefeuille zijn we op zoek naar een nieuwe collega om het team mee uit te breiden.

Geboden wordt

•   Naast je salaris krijg je een goede pensioenregeling;
•    29 vakantiedagen en de mogelijkheid om tot 5 verlofdagen bij te kopen; 
•    Reiskostenvergoeding;
•    Medewerkerskorting op schadeverzekeringen;
•    De Veldsink Academy voor jouw ontwikkeling;
•    De mogelijkheid om thuis te werken met daarbij een thuiswerkvergoeding;
•    Voordeliger sporten;
•    Fietsplan; voordelig een (elektrische) fiets leasen;
•    Werken in een leuk, informeel team en gezellige bedrijfsfeestjes.

Meer informatie

Interesse?

We kijken er naar uit om je sollicitatie te mogen ontvangen! Maak je interesse kenbaar door je sollicitatie te versturen naar recruitment@veldsinkgroep.nl en we nemen contact met je op. 

Wil je eerst meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met onze recruiter Nikki Hermans via 06-38908055.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Synoniemen vacaturetitel

acceptant, underwriter, acceptatie, particuliere verzekeringen, particuliere schadeverzekeringen, wft, wft basis, wft particulier, VCN, veldsink groep, rijssen, verzekeringen, medewerker verzekeringen

Log in bij Nederlandvacature via Google
Gebruik je Google-account om in te loggen bij Nederlandvacature. Je hoeft geen wachtwoorden meer te onthouden. Inloggen gaat snel, makkelijk en veilig.