🏆 WINNAAR EUROPEAN SEARCH AWARD 2023 🏆

Verpleegkundige | WelZo Thuis arrangeur

De Zorgboog
Gemert-Bakel

Bekijk vacature nogmaals

Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.
Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.
Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.

Taken en verantwoordelijkheden

De zorg staat voor de uitdaging steeds meer mensen te helpen in de thuissituatie, want ouderen moeten en willen langer thuis wonen. Ook mensen met een Wlz indicatie. Voor deze groep mensen biedt de Zorgboog een Volledig Pakket Thuis aan. Hiermee worden cliënten voorzien in hun zorg- en woonwensen, staan hun behoeften centraal en kan er zorg en ondersteuning op maat geleverd worden. Wij zoeken gedreven mensen voor de rol van WelZoThuis arrangeur die graag pionieren en denken in mogelijkheden om dit zo goed mogelijk te organiseren.

Projectmedewerker langer thuis (WelZoThuis arrangeur)
15-20 uur per week, in combinatie met een functie als (wijk)verpleegkundige zijn alle contracturen tussen de 15-36 uur per week bespreekbaar. De exacte uren en verdeling stemmen we dan graag in goed overleg af.

In de praktijk
Niet iedereen kan terugvallen op een stevig netwerk van familie, vrienden of buren die er mede voor zorgen dat iemand thuis, in de vertrouwde omgeving, kan blijven wonen. Met een Volledig Pakket Thuis ontvangen mensen de juiste ondersteuning en zorg die nodig is. Met jouw expertise en creativiteit denk je mee in het goed organiseren van het Volledig Pakket Thuis op maat. Je hebt hierbij ook een adviserende en verbindende rol naar collega’s. Jouw bijdrage kan het verschil maken. 

Samen zorgen staat voorop, wat kan het netwerk betekenen en waar kan dit uitgebreid en versterkt worden. Dit draagt bij aan een efficiënte inzet van zorgprofessionals, alleen daar waar het echt nodig is. Zie voor meer informatie over deze werkwijze onze uitleg over de Schijf van vijf. Uit onze ervaring weten we dat er veel mooie kansen en mogelijkheden liggen op het gebied van welzijn, dagbesteding en het uitbreiden van het netwerk. Als WelZoThuis arrangeur weet je dan ook de weg te vinden binnen zorg en ondersteuning. Zowel binnen onze eigen organisatie als daarbuiten.

Met collega’s uit het wijkteam, de projectleider en de clustermanager vorm je een ontwikkelteam. Samen kom je tot verbeteringen om de zorg en ondersteuning goed te organiseren. In deze rol kun je klankborden met de projectleider en arrangeurs in andere clusters. Centraal hierbij staat ervaringen delen, samen sparren en wat er nodig is om de rol goed te kunnen (blijven) uitvoeren.

Uren en rooster
Als WelZoThuis arrangeur ben je onderdeel van het wijkteam. Je werkt volgens een vooraf bekend rooster. De contracturen stemmen we graag in goed overleg af, de mogelijkheden liggen tussen de 15-20 uur per week. Avond en nachtdiensten komen binnen deze rol niet voor, weekenddiensten in overleg. Ben je (wijk)verpleegkundige en wil je naast je werkzaamheden als WelZoThuis arrangeur, ook in de zorg aan de slag? Dan behoort dit zeker tot de mogelijkheden, de totale contracturen die we dan kunnen bieden liggen tussen de 15 tot 36 uur per week. 

Wie ben jij?
Je hebt hbo werk- en denkniveau en brengt relevante werkervaring mee voor deze functie. Kennis van WLZ Thuis is niet noodzakelijk, maar kan je wel helpen om snel van start te gaan. Een diploma als hbo Verpleegkundige en ervaring met werken in de wijk zijn een pré, maar geen vereiste. 

Verder ben je communicatief sterk, betrouwbaar en ambitieus. Je ziet in deze rol een meerwaarde voor de hele organisatie en draagt dat ook actief uit. Je bent een kartrekker die het van nature leuk vindt om vernieuwingen aan te jagen en uit te rollen. Daarnaast werk je graag in teamverband en kun je goed omgaan met een baan waarin de vaste kaders ontbreken. Het is echt een rol in ontwikkeling, dit zie jij als een mooie uitdaging.

Wat wij bieden 
De rol van WelZoThuis arrangeur is onderdeel van een pilot en nieuw binnen de Zorgboog. We bieden in eerste instantie een jaarcontract met de mogelijkheid tot verlenging. De pilot biedt ons de mogelijkheid om definitief te bepalen of en hoe deze rol in de toekomst inhoud en vorm krijgt. Werk je al bij de Zorgboog en heb je een contract voor onbepaalde tijd? Dan is het goed om te weten dat er sprake is van terugkeergarantie naar je oude functie en contracturen als de pilot zou stoppen.

Het salaris is afhankelijk van jouw diploma en ervaring conform FWG 45 (vanaf 1 oktober max €3.944,48) of FWG 50 (vanaf 1 oktober max €4.480,21). De overige arbeidsvoorwaarden zijn volgens de cao VVT, denk hierbij aan pensioenopbouw bij het PFZW en een eindejaarsuitkering. Als Zorgboog bieden we je daarnaast een gratis lidmaatschap van ZorgboogExtra met kortingen op onder meer uitjes en activiteiten.

Interesse?
Wil jij jouw kennis en talenten inzetten voor deze uitdagende rol? Laat dan direct via de sollicitatiebutton je sollicitatie achter. Twijfel je of je in aanmerking komt of heb je andere vragen? Neem dan contact op met Kim van Uden via kim.van.uden@zorgboog.nl of 06-43563948. Je bent van harte welkom!

Log in bij Nederlandvacature via Google
Gebruik je Google-account om in te loggen bij Nederlandvacature. Je hoeft geen wachtwoorden meer te onthouden. Inloggen gaat snel, makkelijk en veilig.