🏆 WINNAAR EUROPEAN SEARCH AWARD 2023 🏆

stage of BBL | Leerling kapper | Junior Hairstylist

Team Kappers
Utrecht Amsterdamsestraatweg

Bekijk vacature nogmaals

Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.
Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.
Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.

Taken en verantwoordelijkheden

Als Junior stylist bij Team Kappers ben jij de spil van de salon. Onze junior stylisten zijn zeer belangrijk voor het team en onze klanten. Je bent vaak het eerste aanspreek punt voor onze klanten in ontvangst en advies. Jouw taken bestaan onder andere nog meer uit het wassen en drogen van het haar. Als je al wat verder bent kun je het zelfs ook al stylen en mag je kleuringen opzetten en uitspoelen. Natuurlijk sta je geheel achter onze mooie producten waar wij mee werken en geeft daar graag advies over en verkoop je deze aan onze klanten.

Verder ben je vaak een steun en toeverlaat met het ondersteunen van de werkzaamheden van je collega’s en houd je de salon fris en opgeruimd.

Natuurlijk voorzie jij onze klanten ook van een goede kop koffie én draag je bij aan een gezellige sfeer in de salon. Omdat Team Kappers écht een familie kapper is, komen zelfs de aller kleinste klanten bij ons in de salon. Jij voelt je tussen deze leeftijdenmix als een vis in het water!  

 

Profiel kandidaat

Wij zijn opzoek naar een echte team-player met passie en liefde voor haar. Heb jij het kappersvak al in de vingers of is het kappersvak altijd al een droom geweest en wil je dit heel graag leren? Ben je klantvriendelijk en hou jij van een familiaire sfeer in een salon en maak je graag een praatje met klanten? Dan is een BBL stage bij Team Kappers écht iets voor jou!

 

Geboden wordt

Bij Team kappers bieden we een stage vergoeding conform CAO, een leuke werkomgeving waar altijd wat te doen is en volop doorgroeimogelijkheden. Ook zorgen wij ervoor middels onze Academy dat jij altijd op de hoogte bent van de laatste trends en technieken. We leren je met liefde ons mooie vak en ben jij een uitblinker? Dan bieden we je vaak meteen een baan aan!

 

Meer informatie

Voor meer informatie bekijk onze bedrijfspagina (klik op ons logo bovenaan de vacature).

Solliciteren?
Solliciteer direct via bovenstaande button.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Synoniemen vacaturetitel

Leerling, Junior Stylist, BOL, BBL,

Log in bij Nederlandvacature via Google
Gebruik je Google-account om in te loggen bij Nederlandvacature. Je hoeft geen wachtwoorden meer te onthouden. Inloggen gaat snel, makkelijk en veilig.