🏆 WINNAAR EUROPEAN SEARCH AWARD 2023 🏆

Woonbegeleider bij TOV in Delft | 16-20 uur

WoondroomZorg bv
Delft

Bekijk vacature nogmaals

Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.
Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.
Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.

Taken en verantwoordelijkheden

2443-TOV-WB Voor TOV (Thuis onder Vrienden) in Delft zijn we op zoek naar een woonbegeleider met hart voor onze jongvolwassen bewoners!

De 10 bewoners van TOV hebben een verstandelijke beperking en zijn tussen de 20 en 38 jaar. Ze zijn redelijk zelfstandig, hebben werk of dagbesteding buitenshuis en een eigen sociaal netwerk. Voor dit wooninitiatief zoeken we een woonbegeleider voor 16-20 uur om ons team te versterken.

TOV is een ouderinitiatief: opgericht door ouders. De ouders zijn blijvend betrokken bij de zorg van hun kinderen. Samenwerking met ouders is essentieel in je werk. Tijdens de sollicitatie zul je naast bewoners en collega-begeleiders ook ouders ontmoeten. Zij zijn onderdeel van de TOV gemeenschap.

Het TOV-huis staat in het centrum van Delft, op loopafstand van het station. Voor de dagelijkse begeleiding en ondersteuning van de bewoners is er een klein vast team van professionals.

Wat ga je doen?

Als woonbegeleider draag je samen met je collega’s zorg voor de begeleiding van de bewoners. Je ondersteunt, stuurt (bij) en begeleidt onze bewoners in hun activiteiten. Je vindt het een uitdaging om iedere bewoner op zijn/haar eigen unieke wijze te stimuleren, motiveren. Je hebt hart voor de bewoners en biedt zorg op maat. Je stimuleert wat de bewoner zelf kan maar als het even niet lukt, help je graag. Naast de individuele bewoner heb je ook oog voor de bewoners als groep. Je vindt het leuk om naast het individuele contact ook de bewoners als groep te begeleiden en hebt hierbij oog voor groepsdynamiek.

Je bent inzetbaar op de tijden dat de bewoners thuis zijn (ochtend, late middag, avond en weekend).

Wat heb je nodig?

  • MBO werk- en denkniveau en een relevante opleiding in de zorg;
  • Ervaring met mensen met een verstandelijke beperking. Kennis van autisme en syndroom van Down en ervaring met groepswerk is een pre;
  • Flexibiliteit qua inzetbaarheid, samen met je collega’s zorg je dat het basisrooster gevuld is.

Wat bieden wij jou?

  • Een dienstverband bij Woondroomzorg B.V. die voor meerdere wooninitiatieven de werkgeversrol vervult;
  • Een contract voor 16-20 uur per week voor een jaar met bij goed functioneren de intentie om te zetten naar een vast contract. Meer uren is in overleg altijd bespreekbaar;
  • Salariëring volgens de cao VVT (Thuiszorg). Bij een fulltime dienstverband ligt je salaris tussen € 2.285,- en € 3.013,- bruto per maand, afhankelijk van je opleidingsniveau en ervaring;
  • Een mooi pakket aan (secundaire) arbeidsvoorwaarden volgens cao VVT (o.a. eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding, collectieve ziektekostenverzekering, onregelmatigheidstoeslag en fitplan).
  • Een super leuke werkplek gelegen in het centrum van Delft op 5 minuten loopafstand van het station.

Wil je solliciteren als woonbegeleider bij TOV?

Zie jij het werken als woonbegeleider bij TOV wel zitten? Schrijf een motivatiebrief waarin je vertelt wat je aantrekkelijk lijkt aan het werken bij TOV. Stuur je motivatiebrief en je cv naar sollicitatie@woondroomzorg.nl.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met de teamcoördinator Renate Proost, telefoon 06-34 52 58 67. In verband met vakanties kan er voor 12 augustus contact worden gemaakt met Karin Vervaarschot, directeur Cel Blauw (06-13 54 38 33).

Log in bij Nederlandvacature via Google
Gebruik je Google-account om in te loggen bij Nederlandvacature. Je hoeft geen wachtwoorden meer te onthouden. Inloggen gaat snel, makkelijk en veilig.