🏆 WINNAAR EUROPEAN SEARCH AWARD 2023 🏆

Huishoudelijk medewerker Ouder-wooninitiatief Plu-S

WoondroomZorg bv
Eindhoven

Bekijk vacature nogmaals

Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.
Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.
Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.

Taken en verantwoordelijkheden

Voor Plu-s zijn wij tijdelijk op zoek naar een huishoudelijk medewerker voor 4 uur per week. Heb jij plezier in schoonmaakwerkzaamheden en geeft een frisse en opgeruimde woonruimte jou een voldaan gevoel? Dagen en tijden zijn in overleg. Dan maken wij graag kennis met jou!

Plu-S is een kleinschalige en veilige woonvoorziening in Eindhoven voor 10 bewoners met een lichte verstandelijke beperking. In januari 2017 zijn de jongeren (21 jaar en ouder) gaan wonen op Strijp-S in de nieuwe wijk SPACE-S in Eindhoven. Zij wonen hier op één etage met 10 afzonderlijke appartementen in combinatie met een gemeenschappelijke woonkamer, keuken en balkon.

Plu-S is een ouderinitiatief en is opgericht door ouders met als doel om voor hun jongvolwassen kinderen een veilig en warm thuis te creëren. De ouders zijn blijvend betrokken bij de zorg van hun kinderen. Samenwerking met ouders is essentieel in je werk.

De jongeren kunnen niet geheel zelfstandig wonen en hebben daarbij begeleiding nodig. De zorg wordt gefinancierd vanuit PGB’s . Voor de dagelijkse ondersteuning is een enthousiast team van professionele begeleiders samengesteld. Je komt in dienst van WoondroomZorg BV, die voor meerdere wooninitiatieven de werkgeversrol vervult.

Wat ga je doen?

Als huishoudelijk medewerker heb je plezier in het schoonmaken. Je zorgt voor opgeruimde en schone gemeenschappelijke ruimten. Volgens afspraken maak je de appartementen van bewoners schoon. Als je aan het eind van je werkdag de woning fris en opgeruimd achter laat, ga je met een voldaan gevoel naar huis. Je hebt affiniteit met mensen met een verstandelijke beperking. Je bent betrouwbaar, respectvol en gastvrij.

Wat heb je nodig?

  • Ervaring in het schoonmaken;
  • Je hebt affiniteit met mensen met een verstandelijke beperking;
  • Een vriendelijk, gastvrij en open karakter;

Wat bieden wij jou?

  • Werken in een enthousiast team van vakkundige collega’s;
  • Een tijdelijk contract t/m december 2024 bij WoondroomZorg B.V. voor 4 uur per week.
  • Salariëring volgens de CAO VVT (Thuiszorg). Bij een fulltime dienstverband ligt je salaris tussen € 2.161,- en € 2.697,- bruto per maand. Inschaling is afhankelijk van je opleidingsniveau en ervaring;
  • Een mooi pakket aan (secundaire) arbeidsvoorwaarden volgens CAO VVT (o.a. eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding, collectieve ziektekostenverzekering);
  • Werktijden zijn in overleg.

Wil je reageren als huishoudelijk medewerker bij Plu-s? Herken jij jezelf in de huishoudelijk medewerker waar we naar op zoek zijn? We horen graag van jou waarom jij bij ons past! Mail je motivatiebrief en cv vóór 15 april 2024 naar sollicitatie@woondroomzorg.nl Meer weten? Sanne Bunthof vertelt je graag meer over de functie en werken bij Plu-s (06-34463016) of kijk op onze website wooninitiatief PLU-s | (wooninitiatief-plu-s.nl)

Als we enthousiast zijn over jouw brief, plannen we graag op korte termijn een kennismakingsgesprek.

Log in bij Nederlandvacature via Google
Gebruik je Google-account om in te loggen bij Nederlandvacature. Je hoeft geen wachtwoorden meer te onthouden. Inloggen gaat snel, makkelijk en veilig.