🏆 WINNAAR EUROPEAN SEARCH AWARD 2023 🏆

Verkoper | Mannenmode | Allround Jeans Specialist

Lenssen Mannenmode Mierlo
Mierlo

Bekijk vacature nogmaals

Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.
Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.
Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.

Taken en verantwoordelijkheden

Wij zijn op zoek naar een

ALLROUND JEANS SPECIALIST | MANNENMODE 

Winkelmedewerker, content creator, verkoper, salestijger, jeans en mode fan, mensenmens, teamplayer, kortom, een echte duizendpoot voor onze jeansafdeling. Jij mag onze klanten helpen door een eerlijk én passend advies te geven met brabantse nuchterheid om hen een goed gevoel te bezorgen. En daarnaast iemand die zich helemaal thuis voelt tussen de jeansmerken, zin heeft om content te creëren voor social media, te gekke marketing ideeën heeft en mee wil denken met wat we doen.

Heb jij een passie voor mode, ga je graag met mensen om, houd je van het verkoopvak en denk jij een positieve bijdrage te kunnen leveren aan Lenssen Mannenmode in Mierlo?  Dan is deze functie echt iets voor jou!

Profiel kandidaat

Wie?               Jou!

De ideale werknemer bestaat misschien niet, maar als je passie hebt voor mode, goed met mensen om kan gaan en hen graag adviseerd, houd van hard (samen)werken en het ook nog eens geen probleem vind om op zaterdag te werken dan pas je zéker in ons team en in de functie die we voor jou hebben!

Geboden wordt

Wat?

- Een uitdagende en leerzame werkomgeving, waarbij je volop mogelijkheden hebt om je competenties uit te breiden.
- Uren garantie: altijd zeker van een vast loon.
- Je leert (nog beter) verkopen van onze sterren in het vak maar misschien kunnen zij ook nog een puntje aan jouw verkoopskills zuigen. We leren altijd van elkaar; of je nu een week, een maand of al jaren bij ons werkt.
- Shoppen met korting in onze winkel voor het team, vakantiedagen (als je belooft dat je terugkomt..) en leerzame trainingen zodat je er ook nog wat van op steekt.
- Vooral veel gezelligheid tijdens het werk, gebak op zaterdag én een Zaterdag-middag-borrel.

Meer informatie

Waar?

Lenssen Mannenmode is dé mannenmodewinkel van Mierlo en omstreken. Kenmerkend voor onze winkel is het grote aanbod van aansprekende mannenmode merken. De kracht  van onze winkel is o.a. het enthousiasme en de betrokkenheid van ons hele team. Waarbij deskundigheid, kwaliteit, service en Brabantse gemoedelijkheid erg belangrijk zijn.

Voor meer informatie bekijk onze bedrijfspagina (klik op ons logo bovenaan de vacature).

Solliciteren?
Solliciteer direct via bovenstaande button.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Synoniemen vacaturetitel

mode, jeans, allround, winkelmedewerker, verkoper, content creator

Log in bij Nederlandvacature via Google
Gebruik je Google-account om in te loggen bij Nederlandvacature. Je hoeft geen wachtwoorden meer te onthouden. Inloggen gaat snel, makkelijk en veilig.