🏆 WINNAAR EUROPEAN SEARCH AWARD 2023 🏆

Filiaalmanager

Meyra Retail & Services B.V.
Nieuwegein

Bekijk vacature nogmaals

Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.
Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.
Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.

Taken en verantwoordelijkheden

Als filiaalmanager ben je, binnen de mogelijkheden van de in- en externe afspraken, verantwoordelijk voor het eindresultaat van je filiaal. De werkzaamheden zijn onder andere:

  • Het aansturen van de medewerkers van het filiaal (onder andere technische medewerkers, administratieve medewerkers en adviseurs), ongeveer 25 in totaal.
  • Meyra werkt in opdracht van particulieren, gemeenten en instellingen. Voor elk van deze opdrachtgevers hebben wij een benadering die past bij hun specifieke behoeften. Jij bent voor al deze opdrachtgevers het aanspreekpunt en zorgt voor een adequate benadering en rapportage.
  • Je hebt nauw contact met collega filiaalmanagers en legt verantwoording af aan de directeur.
  • Je zorgt voor een goed verloop van de (in ISO geborgde) werkprocessen en maakt deze inzichtelijk voor de betrokkenen.
  • Je zorgt voor continuïteit en kwaliteit binnen je filiaal en komt met verbetervoorstellen ook voor de gehele organisatie.

Profiel kandidaat

Kijk voor uitgebreide informatie hierover op onze site: www.meyra.nl/vacatures.

Je hebt HBO werk- en denkniveau en minimaal 3 jaar ervaring in een managementfunctie. Daarnaast ben je in staat om op een breed werkterrein (management, techniek, logistiek, marketing, verkoop, financiën en automatisering) te bewegen. Je hebt kennis van MS Office en ervaring met het maken van diverse rapportages. Het nemen van beslissingen en het coachen en binden van mensen gaat je goed af. Kwaliteit heb je hoog in het vaandel staan. Plannen, organiseren en voortgangscontrole is jouw ding. Ben je daarnaast gericht op het onderhouden van relaties? Dan zoeken wij jou!

Geboden wordt

Een zeer veelzijdige en uitdagende fulltime functie (40 uur per week, van 8.30 tot 17.00 uur) waarin je jezelf en de organisatie met een grote mate van zelfstandigheid verder kunt ontwikkelen. Een bedrijf met korte lijnen en een gedreven groep mensen.

Goede arbeidsvoorwaarden waaronder 30 vakantiedagen, 8% vakantiegeld en 4% eindejaarsuitkering, salaris tussen € 3845 en € 6014 bruto per maand op fulltime basis afhankelijk van je kennis en ervaring. Je ontvangt een onkostenvergoeding van € 50,- per maand netto. Er wordt een auto van de zaak ter beschikking gesteld. Ook een laptop en mobiele telefoon worden ter beschikking gesteld. Daarnaast betaalt Meyra ook 60% van je pensioenpremie en is er een secundaire arbeidsvoorwaardenregeling met belastingvoordeel.

Meer informatie

Voor meer informatie bekijk onze bedrijfspagina (klik op ons logo bovenaan de vacature).

Solliciteren?
Solliciteer direct via bovenstaande button.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Synoniemen vacaturetitel

filiaalmanager vestigingsmanager

Log in bij Nederlandvacature via Google
Gebruik je Google-account om in te loggen bij Nederlandvacature. Je hoeft geen wachtwoorden meer te onthouden. Inloggen gaat snel, makkelijk en veilig.