🏆 WINNAAR EUROPEAN SEARCH AWARD 2023 🏆

Administratief Medewerker en Adviseur RegioBank

Veldsink Advies
Budel

Bekijk vacature nogmaals

Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.
Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.
Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.

Taken en verantwoordelijkheden

Ben jij een aanpakker en iemand die graag verantwoordelijkheid draagt? Krijg jij energie van het hebben van persoonlijk contact met relaties? Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde collega die een essentiële ondersteunde rol gaat vervullen aan onze adviseurs én RegioBank werkzaamheden gaat uitvoeren. Of je nu een starter bent die net zijn of haar carrière begint, of een zij-instromer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging in een ander vakgebied, wij verwelkomen je graag.

Jouw job!

Als administratief medewerker en adviseur RegioBank ben jij het eerste aanspreekpunt voor relaties wanneer zij vragen hebben over bankzaken. Daarnaast vervul je een sleutelrol door ondersteuning te bieden aan de adviseurs op gebieden zoals onder andere schades en hypotheken. Je draagt bij aan de efficiëntie van onze processen en hierdoor ben je een onmisbare schakel binnen het team. Dit doe je zeker niet alleen, wij bieden uitgebreide begeleiding om ervoor te zorgen dat je succesvol kunt zijn in je rol. Een greep uit jouw werkzaamheden:

  • Jij bent het eerste aanspreekpunt voor klanten wanneer zij vragen hebben over hun dagelijkse bankzaken. Dit doe je face-to-face, maar ook telefonisch en via de mail;
  • Adviseer je klanten over het openen van een betaal- of spaarrekening;
  • Verricht je kashandelingen en diverse administratieve werkzaamheden op het gebied van verzekeringen en hypotheken;
  • Verwerk je schademeldingen.

Wie zijn wij?

Wij zijn Veldsink Advies, een familiebedrijf dat al sinds 1979 onafhankelijk financieel advies aanbiedt aan zakelijke en particuliere klanten. Op dit moment bestaan we uit ruim 90 advieskantoren en we blijven groeien. De groei ontstaat door onze enorme gedrevenheid, inlevingsvermogen, loyaliteit en het feit dat iedere werknemer de kans krijgt zich optimaal te ontwikkelen. We zijn onderdeel van de Veldsink Groep, een holding die bestaat uit meerdere bedrijven en 1400 collega’s. Onze Veldsink kantoren blijven echter lokaal, betrokken en dicht bij de klant in de regio!

Op ons kantoor gelegen in het centrum van Budel kom je terecht in een gezellig en hecht team van 16 collega’s, elk met ervaring in hun eigen vakgebied. Samen werken zij eraan om onze klanten de best mogelijke service te bieden. De positieve en informele sfeer is voelbaar en je krijgt er de mogelijkheid om je werkzaamheden zelf te in delen. Het is een dynamische werkomgeving waarin je de kans krijgt om je administratieve talenten verder te ontwikkelen.

Profiel kandidaat

Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar om bij ons de handen uit de mouwen te steken. Jouw toegankelijkheid, je luisterend oor en je oprechtheid maken dat jij een fijne collega bent om mee samen te werken. Als oplossingsgerichte doener communiceer je makkelijk. Daarnaast:

  • Ben je in het bezit van Wft Basis en Wft Schade Particulier óf ben je bereid deze te behalen;
  • Ben je proactief en houd jij ervan om actief in gesprek te gaan met je klanten;
  • Woon je in de omgeving van Budel en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging voor 24-40 uur per week.

Geboden wordt

We investeren graag in jou als onze nieuwe collega en gaan voor een langdurige samenwerking. Waar je aan mag denken met betrekking tot onze arbeidsvoorwaarden?

  • Naast je salaris krijg je een goede pensioenregeling;
  • 29 vakantiedagen;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Medewerkerskorting op schadeverzekeringen;
  • De Veldsink Academy voor jouw ontwikkeling;
  • Voordeliger sporten;
  • Fietsplan; voordelig een (elektrische) fiets leasen;
  • Werken in een leuk, informeel team en gezellige bedrijfsfeestjes.

Meer informatie

Voor meer informatie bekijk onze bedrijfspagina (klik op ons logo bovenaan de vacature).

Solliciteren?
Solliciteer direct via bovenstaande button.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Synoniemen vacaturetitel

Administratief Medewerker, Administratief, RegioBank, Bankzaken, Verzekeringen

Log in bij Nederlandvacature via Google
Gebruik je Google-account om in te loggen bij Nederlandvacature. Je hoeft geen wachtwoorden meer te onthouden. Inloggen gaat snel, makkelijk en veilig.