šŸ† WINNAAR EUROPEAN SEARCH AWARD 2023 šŸ†

Helpende Geriatrische Revalidatie

De Zorgboog
Helmond

Bekijk vacature nogmaals

Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.
Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.
Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.

Taken en verantwoordelijkheden

Toe aan een nieuwe uitdaging? Die hebben wij voor je!

Binnen de geriatrische revalidatie mag jij een belangrijk steentje bijdragen. Om de revalidant zo zelfredzaam mogelijk te krijgen, zodat deze weer verder kan met zijn leven.Ā Zie jij de uitdaging in dat te doen wat nodig is voor dit proces, dan ben jij de juiste collega om onze teams te komen versterken. Samenwerking staat centraal in binnen de geriatrische revalidatie van de Zorgboog, je werkt samen met zorgcollegaā€™s en met behandelcollegaā€™s, iedereen levert op zijn of haar vakgebied een bijdrage aan de revalidatie van onze client, ook jij! Op dit moment zijn voor het team van 't Warant op zoek naar een collegaĀ 


Helpende
voor 16 uur per week (het aantal uren is in afstemming met jou, alle diensten, waaronder ook nachtdiensten, maken deel uit van je rooster)

Ā 

Op het terrein van het Elkerliek Ziekenhuis in Helmond zijn 2 afdelingen van de Zorgboog ingericht als voor geriatrische revalidatie. Enerzijds afdeling 't Warant, de nieuwe huisvesting voor revalidatie na een cva, een amputatie of anderszins en afdeling de Regenboog, in het ziekenhuis zelf, voor revalidatie b.v. na een heupoperatie. We zijn er in de basis voor alle leeftijden. Samen met de cliƫnt werken we aan het zo volledig mogelijk opheffen van beperkingen, met als doel dat de cliƫnt zo zelfstandig mogelijk verder kan. Samen met een team van behandelaars en zorg staan we pal achter de cliƫnt en bieden hem of haar de zorg, behandeling en stimulans die nodig is om dit doel te behalen. Je werkt volgens een vooraf bekend rooster met wisselende diensten waaronder nachtdiensten. Hoewel je verbonden wordt aan 1 afdeling, te weten 't Warant, helpen we elkaar uit en kun je ook worden ingezet op afdeling de Regenboog.

Wie ben jij?
Revalideren is hard werken voor de cliƫnt, zowel fysiek als mentaal. Ben jij die creatieve, inlevende zorgprofessional met een zorgdiploma vanaf niveau 2 die de cliƫnt kan stimuleren om samen (kleine) succesjes te boeken dan ontvangen we je met open armen.

Arbeidsvoorwaarden
We bieden je een baan met toekomstperspectief, een baan waarin je lekker aan de slag kunt als helpende binnen een organisatie waarin je de ruimte krijgt om je verder te ontwikkelen afhankelijk van je eigen wensen. Het aantal uren is in overleg en een contract voor onbepaalde tijd behoort tot de mogelijkheden. Het salaris en overige arbeidsvoorwaarden zoals pensioenopbouw via het PFZW zijn volgens de CAO VVT en afhankelijk van je opleiding en ervaring. Zo is de functie van Helpende ingedeeld in FWG 25 (maximaal ā‚¬ 2.928,86 exclusief 2,5% salarisverhoging in oktober 2024). Ook als herintreder ben je van harte welkom. We bieden programma's op maat om je weer terug te brengen naar je oude niveau, mits je dat wilt natuurlijk.Ā 

Als medewerker van de Zorgboog ontvang je een gratis lidmaatschap van ZorgboogExtra, verder kun je middels het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden je arbeidsvoorwaarden helemaal op maat maken, door bijvoorbeeld extra vakantiedagen te kopen, fiscaal voordeel of mee te doen aan het fietsplan. Daarnaast ben je middels collectiviteit ook aanvullend verzekerd tegen arbeidsongeschiktheid.

Interesse?
Direct solliciteren kan via de sollicitatiebutton. Heb je nog vragen over de functie, de mogelijkheden of wil je een keer meelopen, neem dan contact op met Rianne van Lieshout via 06-13808467. Voor algemene vragen of een keer sparren over deze en andere mogelijkheden binnen de Zorgboog, kun je contact opnemen met de collega's van de Talentboog, telefoonnummer 06-20336878 (ook via whatsapp).

Ā 

Ā 

Log in bij Nederlandvacature via Google
Gebruik je Google-account om in te loggen bij Nederlandvacature. Je hoeft geen wachtwoorden meer te onthouden. Inloggen gaat snel, makkelijk en veilig.