🏆 WINNAAR EUROPEAN SEARCH AWARD 2023 🏆

Adviseur Binnendienst Particulier en RegioBank Mierlo

Veldsink Advies
Mierlo

Bekijk vacature nogmaals

Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.
Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.
Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.

Taken en verantwoordelijkheden

Ben jij een klantgerichte professional met ervaring in particuliere verzekeringen? Wil je werken op een ambitieus kantoor waar klantcontact hoog in het vaandel staat? Dan is deze functie als Adviseur Binnendienst Particulier en RegioBank in Mierlo wellicht iets voor jou!

Profiel kandidaat

Jij houdt van klantcontact. Je bent iedere dag aan het bouwen aan een hechte relatie met je klanten en natuurlijk ook aan het uitbreiden van de bestaande klantenportefeuille. Je bent proactief met je klant bezig om hen te voorzien van het best passende advies. Ook wil je je graag ontwikkelen en hier krijg je alle vrijheid toe. Daarnaast:

  • Je hebt enkele jaren ervaring in de particuliere verzekeringsbranche;
  • In het bezit van Wft Basis en Wft Schade Particulier;
  • Je beschikt over een MBO 4 werk- en denkniveau;
  • Ben je beschikbaar voor minimaal 24 uur per week.

Als verzekeringsadviseur beschik je over de volgende competenties:

  • Commercieel ingesteld – het inzien van zakelijke kansen en oog voor de behoeften en wensen van de klant;
  • Teamplayer – Je bent in staat of samen te werken met collega’s en werkt graag samen om gemeenschappelijke doelen te bereiken;
  • Communicatief sterk zijn – je kunt effectief communiceren en bent in staat om relaties met klanten en zakelijke partners op te bouwen.

Geboden wordt

Voorop staat dat we het belangrijk vinden dat onze medewerkers kunnen ontwikkelen, dus jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling faciliteren we middels onze Veldsink Academy. Uiteraard gaan we uit van jouw kwaliteiten en willen wij ook van jou leren. Tegelijkertijd bieden we je onze eigen kennis en expertise aan en hebben we veel aandacht voor jou als persoon. We investeren op die manier in jou als onze nieuwe collega en gaan voor een langdurige samenwerking. Het betreft een baan waarbij je terecht komt in een (h)echt en informeel team, midden in het mooie Mierlo.

Waar je aan mag denken met betrekking tot onze arbeidsvoorwaarden? Naast je salaris ontvang je goed pensioen, 29 vakantiedagen, een reiskostenvergoeding, de mogelijkheid om thuis te werken (inclusief thuiswerkplek en een thuiswerkvergoeding), we hebben een fietsplan én je kunt via Veldsink Groep voordeliger sporten door de kosten van je sportabonnement door te geven aan ons!

 

Meer informatie

Voor meer informatie bekijk onze bedrijfspagina (klik op ons logo bovenaan de vacature).

Solliciteren?
Solliciteer direct via bovenstaande button.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Synoniemen vacaturetitel

verzekeringen, veldsink, particulier, binnendienst

Log in bij Nederlandvacature via Google
Gebruik je Google-account om in te loggen bij Nederlandvacature. Je hoeft geen wachtwoorden meer te onthouden. Inloggen gaat snel, makkelijk en veilig.