šŸ† WINNAAR EUROPEAN SEARCH AWARD 2023 šŸ†

Verzorgende IG VPT

Zorgpartners Midden-Holland
Bodegraven

Laat "Zorgpartners Midden-Holland" contact met mij opnemen

Vul je naam, e-mail adres en telefoonnummer in.

Taken en verantwoordelijkheden


Voel je thuis als verzorgende IG
In deze bijzondere rol ga je aan de slag bij cliĆ«nten thuis, waar jij hen ondersteunt in hun dagelijkse leven. Dit is geen standaard thuiszorgfunctie waar je van deur naar deur gaat met korte zorgmomenten. Bij ons lever je ā€˜blokzorg', wat betekent dat je langere tijd bij de cliĆ«nt doorbrengt. Hierdoor kun je Ć©chte, oprechte aandacht besteden aan de cliĆ«nt en hen langdurig ondersteunen in hun eigen vertrouwde omgeving. Je bent niet alleen een zorgverlener, maar ook een vertrouwde partner die zorgt voor welzijn en verbinding. Door de langere zorgmomenten zie je bovendien minder cliĆ«nten op een dag en is de fysieke belasting gemiddeld genomen lager dan in de thuiszorg of een verpleeghuis. Het betreft cliĆ«nten die vaak ondersteuning nodig hebben bij het organiseren van hun dagelijkse leven. Dit wordt vaak veroorzaakt door dementie of fysieke beperkingen. De cliĆ«nten hebben een indicatie voor verpleeghuiszorg, maar willen het liefst thuis blijven wonen.

Begeleiding en zorg: Je biedt ondersteuning bij Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen en helpt cliƫnten om een prettige dagstructuur te organiseren en zich veilig te voelen.

Welzijn en emotionele ondersteuning: Met jouw warme benadering creƫer je een omgeving waar cliƫnten zich gehoord en gezien voelen. Je biedt niet alleen zorg, maar ook een luisterend oor. Je krijgt de mogelijkheid om mensen actief te houden door bijvoorbeeld samen een spelletje te spelen of een wandeling te maken in het park. Je helpt de cliƫnten bovendien met hun zelfredzaamheid, door bijvoorbeeld samen de boodschappen te doen. Ligt jouw passie meer bij zorg verlenen dan bij het uitvoeren van diverse welzijnsactiviteiten? Je werkt in een team met welzijnsmedewerkers, en kunt in afstemming met je collega's bepalen hoeveel je wilt bijdragen aan welzijnsactiviteiten.

Zorg op maat: Als verzorgende IG ben jij verantwoordelijk voor het uitvoeren van diverse zorgtaken, van medicatiebeheer tot wondzorg, altijd afgestemd op de behoeften van de cliƫnt.

Zorgcoƶrdinatie:
Je coƶrdineert en organiseert de zorg voor de client. Je stelt samen met de client (en eventueel diens naasten) het zorgplan op en bent aanspreekpunt voor familie en collega's. Je signaleert veranderingen in de zorgbehoefte en zorgt er steeds voor dat het zorgplan passend is bij de zorgvraag. Je zorgt voor afstemming met andere zorgverleners.

Profiel kandidaat

Waar jij thuis in bent

  • Een diploma Verzorgende IG (niveau 3);
  • Een betrokken en flexibele houding met een passie voor ouderenzorg;
  • Ervaring met ouderen, en bij voorkeur met dementie;
  • Een warme en empathische benadering.

Geboden wordt

Jouw contract en salaris
Als verzorgende IG krijg je een vaste aanstelling voor het aantal uur dat jij beschikbar bent. Je krijgt een salaris conform de cao VVT- FWG 35. Dat is een salaris tussen de ā‚¬ 2.474,49 en ā‚¬ 3.337,94 bruto per maand o.b.v. 36 uur excl. ORT. Daarnaast krijg je een eindejaarsuitkering van 8,33%. Het wordt uitbetaald bij je salaris van november (lekker vĆ³Ć³r de feestdagen dus) plus vakantiegeld van 8%.

Dit mag je verder van ons verwachten

  • Een dynamische, afwisselende functie waarin je elke dag het verschil maakt;
  • De mogelijkheid om langdurig individuele zorg te bieden, in tegenstelling tot de standaard thuiszorg of verpleeghuisomgeving;
  • Een hecht team van professionals die samen passie en plezier uitstralen;
  • Een werkomgeving waar jouw inzet wordt gewaardeerd;
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei in je vakgebied.

Word jij onze nieuwe collega?
Klik op de sollicitatie button en solliciteer! Wil je eerst meer weten over de functie? Mail, bel of app met Lisette de Kreij, manager zorg VPT via lisette.dekreij@zorgpartners.nl of 06-13693583. Of neem contact op met onze recruiter Esma via 06-10958397.

En dan nog wat huisregels

  • Als je bij ons start, vragen we je om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). De VOG mag maximaal drie maanden oud zijn, en wij vergoeden ā€˜m voor je;Ā 
  • Ook een referentiecheck hoort bij onze sollicitatieprocedure.

Wij kunnen niet wachten om jou te ontmoeten en samen het verschil te maken! Je kunt solliciteren tot en met 13 november 2024.Ā 

Log in bij Nederlandvacature via Google
Gebruik je Google-account om in te loggen bij Nederlandvacature. Je hoeft geen wachtwoorden meer te onthouden. Inloggen gaat snel, makkelijk en veilig.