🏆 WINNAAR EUROPEAN SEARCH AWARD 2023 🏆

Agoog - Eindhoven - 24 uur - Archipel Landrijt

Archipel Zorggroep
Eindhoven

Laat "Archipel Zorggroep" contact met mij opnemen

Vul je naam, e-mail adres en telefoonnummer in.

Taken en verantwoordelijkheden

Kan jij de verbindende factor zijn tussen de medewerkers en de behoefte van de bewoners? 
 
Als Agoog weet jij medewerkers te stimuleren om te blijven leren en verbeteren. Ben je een kei in overstijgend denken en weet je over te gaan tot kwaliteitsverbetering van zorg en de kwaliteitsverbetering in begeleiding van de bewoner? 

Kan jij de verbindende factor zijn tussen de medewerkers en de behoefte van de bewoners?

Als Agoog weet jij medewerkers te stimuleren om te blijven leren en verbeteren. Ben je een kei in overstijgend denken en weet je over te gaan tot kwaliteitsverbetering van zorg en de kwaliteitsverbetering in begeleiding van de bewoner? 

REC – Regionaal Expertise Centrum 

Archipel is er ook voor mensen met een bijzondere aandoening of ziektebeeld. Ziektebeelden waarbij het aantal mensen dat eraan lijdt klein is en de zorg en behandeling groot en complex is. Bij Archipel hebben we daarom zo'n tien jaar geleden onze eigen expertisecentra opgericht. In Nederland wordt momenteel de kennis en ontwikkeling van de zorg en behandeling voor deze mensen geclusterd. Vanuit de kennis en ervaring die we in onze eigen expertisecentra hebben opgebouwd groeien we nu mee in deze landelijke vraag. Inmiddels mogen we ons voor Korsakov en Huntington Regionaal Expertise Centrum noemen en werken we nauw samen met andere RECs en DECs in het land om de zorg en welzijn voor deze mensen continu te verbeteren en onze collega zorginstellingen van advies kunnen voorzien.

Werken als Agoog, betekent: 

Dat jij je directe collega's van de zorgteams coacht in het reflecteren op het eigen gedrag professioneel handelen in het begeleiden van de cliënt. Dit alles om bij te dragen aan de kwaliteit van de begeleiding van onze cliënten. Hiermee vergroot je de zelfredzaamheid en draag je bij aan het vergroten van de eigen regie. Je geeft hierin dan ook gevraagd en ongevraagd advies aan zowel zorgteams en verschillende disciplines. De kwaliteit van de begeleiding, het leren toepassen van de juiste methodiek, het vormgeven dan passende leefmilieus en het continue kijken naar gedrag staan hierin centraal. Om dit alles goed te kunnen begeleiden ben je in de directe omgeving van de teams en client aanwezig. Als Agoog ben je daarnaast de schakel tussen psycholoog en zorgcollega's en heb je een nauwe samenwerking met de psychologen. 

  • Actief coachen op houding, gedrag en bejegening; van de medewerker naar de cliënt toe 
  • Training-on-the-job 
  • Initiatief nemen en regie voeren over eigen expertiseveld 
  • Bijdragen aan een goede en open werksfeer  

Wij zien jouw passie:? 

  • In jouw manier van overstijgend denken (helikopterview); 
  • In jouw kwaliteit gerichtheid en vindingrijkheid;  
  • In jouw flexibiliteit; 
  • In het up to date houden van je kennis en kunde rondom de ontwikkelingen in jouw vakgebied en hoe jij dit kan door vertalen naar Archipel; 
  • In het samenwerken en verbinden - jij gaat er samen voor! 

Zie jij jezelf, als Agoog, werken bij ons?? 

Beschik jij naast jouw passie voor het vak over een afgeronde HBO-opleiding? Wil jij een afwisselende en uitdagende functie binnen een innovatieve organisatie waar initiatief wordt gewaardeerd? Wij zien graag je sollicitatie voor 7 november a.s. tegemoet Heb je nog vragen over de vacature, dan kan je contact opnemen met Mariëlla van de Valk via 06-83219222. Heb je vragen over de procedure, neem dan contact op met Milka van de Kerkhof via 06-8306 4616. 
 
De eerste gesprekken zullen plaatsvinden op donderdag 14 november. 

Wij zien jouw ambitie!? 

Bij Archipel werk je vanuit jouw eigen kracht en met waardering voor jouw persoonlijke kwaliteiten. We willen vooral aansluiten bij wat jíj belangrijk vindt, zodat je het beste uit jezelf kunt halen. Dat gaat verder dan goede arbeidsvoorwaarden. Wil je jouw kennis verdiepen? Wij ondersteunen jou.

Log in bij Nederlandvacature via Google
Gebruik je Google-account om in te loggen bij Nederlandvacature. Je hoeft geen wachtwoorden meer te onthouden. Inloggen gaat snel, makkelijk en veilig.