🏆 WINNAAR EUROPEAN SEARCH AWARD 2023 🏆

Contactverzorgende - Eindhoven – NAH + – uren in overleg – Archip

Archipel Zorggroep
Eindhoven

Laat "Archipel Zorggroep" contact met mij opnemen

Vul je naam, e-mail adres en telefoonnummer in.

Taken en verantwoordelijkheden

Wil jij onze bewoners met Niet-Aangeboren Hersenletsel (NAH+) ondersteunen bij het omgaan met hun gedrags- en psychische uitdagingen?  

Sluit je aan bij ons team en draag bij, als zorgvernieuwer, aan het bieden van gespecialiseerde zorg voor cliënten om hun dagelijks leven zo goed mogelijk in te richten en de kwaliteit van leven te behouden. 

Werken als Contactverzorgende bij Archipel betekent:  

  • Salaris, FWG 40 (tussen €2.770,33 - €3.590,14 bruto op basis van 36 uur);  
  • Aantal uren is in overleg;  
  • Volop ontwikkelmogelijkheden & ruimte voor (bij)scholing (o.a via Goodhabitz);  
  • Fijn team met eigen regie;  
  • Jezelf blijven ontwikkelen binnen het ziektebeeld NAH + 
  • Vernieuwende ouderenzorg #Zorgvernieuwer.

Wat houdt, niet-aangeboren hersenletsel (NAH+) in;

NAH+ verwijst naar hersenschade die na de geboorte is ontstaan, vaak door een ongeluk, beroerte of infectie. Bij NAH+ komen daarnaast ook gedrags- en psychische problemen voor, zoals persoonlijkheidsveranderingen, cognitieve stoornissen en emotionele instabiliteit. Deze schade beïnvloedt het dagelijks functioneren en vraagt om gespecialiseerde begeleiding. De plus staat ervoor dat er een grotere kans is op agressie door onbegrepen gedrag vanuit de bewoner. Behandeling van NAH+ vereist een multidisciplinaire aanpak met fysieke revalidatie, psychologische ondersteuning en medicatie. Een op maat gemaakte aanpak is essentieel om patiënten te helpen hun kwaliteit van leven te verbeteren en weer zo zelfstandig mogelijk te functioneren. We werken met bewoners die in 2 verschillende leefmilieus wonen (baken groep en een balansgroep).

Wij zien jouw ambitie!

Werken bij Archipel betekent werken vanuit jouw eigen kracht en met waardering voor jouw persoonlijke kwaliteiten. We willen vooral aansluiten bij wat jíj belangrijk vindt, zodat je het beste uit jezelf kunt halen. Dat gaat verder dan goede arbeidsvoorwaarden. Misschien wil je jouw kennis verdiepen door het volgen van interessante (online) trainingen, wij ondersteunen jou!  

Zie jij jezelf als Contactverzorgende bij NAH +:

Dan maken wij graag kennis met jou! We zijn benieuwd naar jouw verhaal en hoe wij daarbij kunnen aansluiten. We vragen voor deze baan een afgerond diploma Verzorgende IG met EVV diploma of bereidheid deze te behalen. Enthousiast? Wij zien graag jouw sollicitatie tegemoet. Heb je vragen? Neem contact op met Werving en Selectie via 040-2654822, we gaan graag met je het gesprek aan.

Contactverzorgende bij NAH + betekent: 

Als Contactverzorgende op de NAH+ afdeling is geen dag hetzelfde. Je benut je creativiteit en past verschillende benaderingen toe voor de zorg van 18 bewoners, elk met unieke behoeften. Met jouw vernieuwende aanpak draag je bij aan kwaliteit van leven, ook bij uitdagend gedrag zoals agressie of verwarring. Je voert zelfstandig zorg handelingen uit, volgt omgangs- en signaleringsplannen en werkt goed samen met collega's, vrijwilligers en mantelzorgers. Je hebt affiniteit met de doelgroep en ziet kansen voor verbetering en innovatie. Doordat jij uitgaat en denkt in mogelijkheden, kan je samen veel bereiken. 

  • Als Contactverzorgende voer je op eigen initiatief en/of op aanvraag verpleegtechnische handelingen uit; 
  • Je past jouw benadering aan wat bewoners nodig hebben; 
  • Je handelt volgens omgangsplannen, signaleringsplannen (behandelafspraken gericht op benadering en omgang) en andere multidisciplinaire behandelafspraken; 
  • Je hebt interesse om te pionieren en hebt daarnaast oog voor verbeterkansen; 
  • Affiniteit met de doelgroep NAH Plus; 
  • Verplicht om de training agressie en lichaamstechnieken te volgen binnen Archipel; 
  • Werkt intensief samen met andere contactverzorgenden /verpleegkundigen; 
  • Je blijft goed op de hoogte t.a.v. de ontwikkelingen rondom het ziektebeeld NAH (+).
https://youtu.be/SGGChKGBBZA

Log in bij Nederlandvacature via Google
Gebruik je Google-account om in te loggen bij Nederlandvacature. Je hoeft geen wachtwoorden meer te onthouden. Inloggen gaat snel, makkelijk en veilig.