🏆 WINNAAR EUROPEAN SEARCH AWARD 2023 🏆

Verpleegkundige

Zorgpartners Midden-Holland
Gouda

Laat "Zorgpartners Midden-Holland" contact met mij opnemen

Vul je naam, e-mail adres en telefoonnummer in.

Taken en verantwoordelijkheden


Voel je thuis als Verpleegkundige
Bij Zorgpartners gaat het om veel meer dan zorg. Het draait om leven. Als verpleegkundige heb jij hierin een belangrijke rol. Jij zet je de hele dag in voor onze veelal oudere bewoners. Dankzij jou blijven ze zo zelfstandig mogelijk en genieten ze zoveel mogelijk van het leven. Dit ga je allemaal doen:

  • Als verpleegkundige heb je een coördinerende en coachende rol binnen het team rondom de zorg voor de bewoners. Jij kent jouw bewoners door en door. Op de werkvloer ben je daarom ook het perfecte aanspreekpunt voor het team. Je begeleidt waar nodig collega's en stagiaires en geeft vrijwilligers aanwijzingen
  • Uiteraard steek je ook zelf de handen uit de mouwen, verricht je EVV taken en verpleegtechnische handelingen en neem je deel aan het multidisciplinair overleg
  • Je bent een sparringpartner voor de leidinggevende zorg, collega verpleegkundigen en de locatiemanager met als overkoepelend doel het zorgen voor een prettige en veilige woonomgeving voor bewoners en werkomgeving voor collega's.

Samen zorgen we ervoor dat onze bewoners zich thuis voelen.

Voel je thuis in Gouda
Als Zorgpartner werk je vaak dicht in de buurt. Natuurlijk hangt dat af van waar we mensen nodig hebben. Maar we kijken altijd welke locatie het beste bij jou past. In Gouda kun je werken bij: Gouwestein, Prinsenhof, Irishof, Ronssehof, Savelberg, De Hanepraij en tijdelijk Souburgh. Kijk hier binnen bij collega's op al onze locaties.

Profiel kandidaat

Waar jij thuis in bent
Als verpleegkundige ben je natuurlijk thuis in ouderenzorg. Verder vragen we een afgeronde mbo 4 opleiding Verpleegkundige. Je maakt ons ook blij met wat relevante ervaring. Heb je geen ervaring of mbo-diploma, maar wel interesse? Solliciteer gerust, dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Geboden wordt

Jouw contract en salaris
Als verpleegkundige krijg je een vast contract. Je uren zijn bespreekbaar en je werkt volgens een wisselend rooster. Je krijgt een salaris conform de cao VVT- FWG 45. Dat is een salaris tussen de
€ 2.770,33 en € 3.944,48 bruto per maand o.b.v. 36 uur excl. ORT. Daarnaast krijg je een eindejaarsuitkering van 8,33%. Het wordt uitbetaald bij je salaris van november (lekker vóór de feestdagen dus) plus vakantiegeld van 8%.

Word jij onze nieuwe collega?
Klik op de sollicitatie button en solliciteer! Wil je eerst meer weten over de functie? Bel of app met onze recruiter Esma via 06-10958397 of met onze recruiter Paula via 06-10029419.

En dan nog wat huisregels:

  • Als je bij ons start, vragen we je om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). De VOG mag maximaal drie maanden oud zijn en wij vergoeden ‘m voor je.
  • Ook een referentiecheck hoort bij onze sollicitatieprocedure.

Je kunt solliciteren tot en met 12 november 2024.

Log in bij Nederlandvacature via Google
Gebruik je Google-account om in te loggen bij Nederlandvacature. Je hoeft geen wachtwoorden meer te onthouden. Inloggen gaat snel, makkelijk en veilig.