🏆 WINNAAR EUROPEAN SEARCH AWARD 2023 🏆

Coördinator Zorg niveau 4 - groepswonen somatiek met dementie

De Zorgboog
Aarle Rixtel

Laat "De Zorgboog" contact met mij opnemen

Vul je naam, e-mail adres en telefoonnummer in.

Taken en verantwoordelijkheden

Vrijwel in het centrum van Aarle-Rixtel, maar toch rustig gelegen ligt voormalig klooster Mariëngaarde, een thuis voor mensen die intensieve verzorging nodig hebben, maar ook aan mensen die het nog prima zelf kunnen. Afdeling de Hurkersdreef  bestaat uit 2 groepswoningen voor somatische cliënten met dementie. Binnen het team van 1 van de woningen is momenteel ruimte voor een verpleegkundige in de functie van


Coördinator Zorg niveau 4

28 uur per week, aantal uren in overleg aan te passen afhankelijk van jouw wensen 

 

de Hurkersdreef
Binnen de Hurkersdreef bieden we zeer intensieve verzorging, verpleging en revalidatie aan. Uniek aan onze afdeling met 2 groepswoningen, waar per woning 15 mensen wonen in leeftijd variërend van eind 40 tot begin 100, is de gespecialiseerde zorg aan lichamelijk zieke cliënten met gedrags- of psychische problematiek. Vanzelfsprekend staat hierbij ook bij het welzijn van de cliënt centraal, dat doen we samen met de cliënt in een open vrije sfeer met ruimte voor individuele aandacht. Het zorgleefplan is de leidraad als het gaat om de benodigde zorg waarin ook verpleegtechnische handelingen regelmatig voorkomen. Naast dat je meewerkt in de zorg ben je als Coördinator Zorg de spin in het web als het gaat om de familiecontacten, opnames e.d. en neem je deel aan b.v. het MDO. 

Zelfstandig en sociaal vaardig
Ben jij zelfstandig met verbindende talenten, betrokken en sociaal vaardig, dan ontvangen we je met open armen. Vanzelfsprekend beschik je over een diploma verpleegkundige of verzorgende IG. Het salaris is afhankelijk van je diploma gebaseerd op FWG 45 (maximaal € van de cao VVT. Als secundaire arbeidsvoorwaarden is er onder meer deelname in het pensioenfonds PFZW en de fiscale regeling reiskosten. Ook kun je extra vakantie dagen bijkopen en bieden we een gratis lidmaatschap aan bij Zorgboogextra en een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering. De Zorgboog is een professionele organisatie die scholing van haar medewerkers belangrijk vindt, je wordt hierin ook gefaciliteerd en er is ruimte om door te groeien afhankelijk van je ambities. Wil je juist wat minder verantwoordelijkheid en gewoon lekker werken, ook als verzorgende IG of verpleegkundige ben je natuurlijk van harte welkom.

Interesse?
Heb je nog vragen, neem dan gerust contact op met Wilma van Cuijk (Clustermanager), via telefoonnummer 06-23091826, ook wanneer je een keertje wilt meelopen of kennis wilt maken met het team. Overtuigt dat deze baan bij je past? Laat dan via de sollicitatie knop direct je sollicitatie achter. Je bent van harte welkom! 

 

 

 

Meer informatie

Yvonne van Meel

Log in bij Nederlandvacature via Google
Gebruik je Google-account om in te loggen bij Nederlandvacature. Je hoeft geen wachtwoorden meer te onthouden. Inloggen gaat snel, makkelijk en veilig.