🏆 WINNAAR EUROPEAN SEARCH AWARD 2023 🏆

Site Processing Manager

Enza Zaden Beheer B.V.
Enkhuizen

Laat "Enza Zaden Beheer B.V." contact met mij opnemen

Vul je naam, e-mail adres en telefoonnummer in.

Taken en verantwoordelijkheden

Site Processing Manager

 

Wat ga je doen?

Binnen de afdeling Seed Processing worden verschillende activiteiten verricht om het zaad volgens de juiste kwaliteit en op het juiste moment aan onze klanten uit te kunnen leveren. Zo’n 80% van al ons zaad gaat via de Site in Enkhuizen

 

Als Site Processing Manager zorg je voor het borgen en verbeteren van alle processen die bijdragen aan de kwaliteit en levering van onze zaden. Je bent verantwoordelijk voor optimaal presterende teams door het managen,motiveren, ontwikkelen en coachen van je teamleiders. Je geeft direct leiding aan de teamleiders in de Enkhuizen Seed Processing Plant waaronder de afdelingen magazijnbeheer, Schoning, Coating Zaadopwaardering en Verpakken, van zowel het regulier als Organic Seeds. Daarnaast geef je leiding aan de Quality en Safety Officers in Enkhuizen. (Circa 10 man)

Binnen de kernwaarden van Enza Zaden staan veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel. We willen daarom continu blijven verbeteren om onze organisatie nog beter in te richten. De belangrijke uitdaging is om samen met de naaste collega’s op de werkvloer kansen te signaleren om het kwaliteitsniveau binnen de afdelingen nog verder te verhogen. Het is deels aan de manager om het verbeterpotentieel van de Seed Processing afdeling inzichtelijk te maken en daarmee aan de slag te gaan.

 

Kortom jij?

In deze rol ben je verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van het 3-jaren plan voor de Seed Processing capaciteit en doelstellingen in lijn met de mondiale Seed Processing doelstellingen en de overall Seed Operations Strategy. Je signaleert en tackelt korte en middenlange capaciteits en vermogens perikelen met je teams.

Daarnaast leidt je het Seed Processing project portfolio en project implementatie, volgens de mondiale Engineering project management standaarden en processen. Vanzelfsprekend werk je nauw samen met de Global Manager Processing, Global Manager Planning, Planning Manager Processing & Testing, Engineering en de Seed Research en Innovation teams.

Ook ben je verantwoordelijk voor de Opex en Capex budgetten voor de Seed Processing site, en help je bij de voorbereiding van de kwartaalrapportages op basis van de Latest Estimates binnen het Global Seed Processing Network.

 

Jouw kracht:

Jij hebt een passie voor het verbeteren van processen bij voorkeur binnen een technische productieomgeving. Je hebt een sterk vermogen om anderen te inspireren, te motiveren en op een natuurlijke wijze mee te nemen in jouw kennis en overtuiging. Verder ben je administratief goed onderlegd, kunt gemakkelijk prioriteiten stellen en geeft input voor de jaarlijkse (financiele) plannen. Je bent communicatief sterk en collega’s omschrijven jou graag als energiek en behulpzaam. 

 

Kortom jij; 

  • beschikt over een afgeronde opleiding om HBO/WO niveau en minimaal 8 jaar vergelijkbare ervaring als manager in een productieomgeving; 

  • vindt het belangrijk om de kwaliteit van ons product en proces te waarborgen en verbeteren;

  • werkt nauwkeurig, bent resultaatgericht en besluitvaardig;

  • vergaart alle relevante informatie voor het verbeteren van de afdeling;

  • haalt het beste in je mensen naar boven en durft het te laten groeien;

  • spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels.  

 

Onze kracht 

Enza Zaden is een groenteveredelingsbedrijf dat groenterassen ontwikkelt. En de zaden hiervan over de hele wereld produceert en verkoopt. Om je goed (en zo kort mogelijk) uit te leggen wat we doen, hebben we een animatie gemaakt.  

  

Het doel van ons werk? Iedereen wereldwijd toegang bieden tot gezonde en gevarieerde groente. Met ruim 2.800 gepassioneerde collega’s over de hele wereld werken we iedere dag samen aan de groente van morgen. 

  

Wil je meer weten over Enza Zaden als werkgever? Neem dan een kijkje op de Careers & Learning-pagina of bekijk onze pagina op LinkedIn.   

  

De gehele processing afdeling waarvoor je komt te werken bestaat uit circa 100 personen en samen met hen maak jij de komende jaren het verschil voor Enza Zaden als organisatie. Je rapporteert aan de Global Manager Processing. 

Verder bieden wij:  

  • Flexibel werken beleid 

  • Thuiswerk vergoeding 

  • Reiskostenvergoeding bij +10 kilometer woon-/werkafstand op basis van Google Maps

  • 8,33% vakantiegeld 

  • Performance reward percentage 

  • Individuele en collectieve salarisverhoging  

  • 25 vakantiedagen + 1 vitaliteitsdag (overige vitaliteitsdagen zijn afhankelijk van leeftijd)

  • Laptop

  • Bijdrage pensioenregeling 

 

Contact 

Stuur je sollicitatie naar onze Recruitment afdeling via de Solliciteer knoppen. 
 

Meer informatie: 

Arjen Mol  

06 27 35 65 22  

a.mol@enzazaden.nl

Log in bij Nederlandvacature via Google
Gebruik je Google-account om in te loggen bij Nederlandvacature. Je hoeft geen wachtwoorden meer te onthouden. Inloggen gaat snel, makkelijk en veilig.