🏆 WINNAAR EUROPEAN SEARCH AWARD 2023 🏆

Kom jij ons Actieteam in de zorg versterken? Archipel regio Eindh

Archipel Zorggroep
Eindhoven

Laat "Archipel Zorggroep" contact met mij opnemen

Vul je naam, e-mail adres en telefoonnummer in.

Taken en verantwoordelijkheden

Ben jij die flexibele professional (Verpleegkundige) die floreert bij afwisseling en uitdagingen? Die het verschil maakt waar het écht nodig is en graag van toegevoegde waarde wil zijn?  

Dan is deze kans jou op het lijf geschreven! 

Bij ons krijg je de vrijheid om op verschillende locaties te werken en ontdek je elke dag een nieuwe uitdaging. Het spannende? Je hoort pas op het laatste moment waar je naartoe gaat, waardoor geen dag hetzelfde is! Perfect voor wie houdt van dynamiek en flexibiliteit. 

En het mooiste: je werkt in loondienst met een vast aantal uren op contract, dus je hebt zowel zekerheid als de afwisseling die je zoekt. Ga jij deze uitdaging aan? 

Zorgmedewerker Actieteam bij Archipel flex betekent: 

  • Salaris Verpleegkundige, FWG 45 (tussen € 3.088,94 - € 3.944,48 bruto op basis van 36 uur);    
  • Een onregelmatigheidstoeslag van 22%, 38%, 44%, 49% en 60%;? 
  • 8% vakantiegeld + 8,3 % eindejaarsuitkering; 
  • Volop ontwikkelmogelijkheden en ruimte voor (bij)scholing (via Goodhabitz);? 
  • Als #Zorgvernieuwer bijdragen aan vernieuwende ouderenzorg. Bijvoorbeeld door het werken met slimme innovaties die de zorg verbeteren én het leven van cliënten fijner maken;? 
  • Contract voor één jaar, met uitzicht op een vast contract; 
  • Veel vrijheid en ondersteuning om je werk goed te kunnen doen.? 

Wat betekent werken in een Actieteam; 

Het Actieteam is opgericht om last-minute roosteruitdagingen snel en flexibel op te lossen, precies daar waar het nodig is. Door een team van experts paraat te hebben staan, kunnen we op het laatste moment inspringen op de locatie en in het team dat de extra ondersteuning het meest nodig heeft. Zo bieden we onze collega's de ademruimte die ze verdienen en garanderen we tegelijkertijd de continuïteit en kwaliteit van zorg en welzijn voor onze cliënten. 

Zie jij jezelf als collega voor ons Actieteam?? 

Dan maken wij graag kennis met jou! We zijn benieuwd naar jouw verhaal en hoe wij daarbij kunnen aansluiten. Solliciteren kan via de link. Heb je vragen? Neem contact op met Werving & Selectie via: 040-2654822.? 

Wij zien jouw ambitie!? 

In een hectische omgeving voel jij je thuis; je schakelt snel, werkt zelfstandig en hebt weinig begeleiding nodig. Je ziet kansen waar anderen ze niet zien, stroopt je mouwen op en gaat ervoor. Kortom, als jij van afwisseling houdt en uitdagingen niet uit de weg gaat, ben jij de perfecte aanvulling op ons team!

https://youtu.be/SGGChKGBBZA

Log in bij Nederlandvacature via Google
Gebruik je Google-account om in te loggen bij Nederlandvacature. Je hoeft geen wachtwoorden meer te onthouden. Inloggen gaat snel, makkelijk en veilig.