🏆 WINNAAR EUROPEAN SEARCH AWARD 2023 🏆

Kapper (zzp) | Ouderenzorg | 12 uur per week

Zorgpartners Midden-Holland
Waddinxveen

Laat "Zorgpartners Midden-Holland" contact met mij opnemen

Vul je naam, e-mail adres en telefoonnummer in.

Taken en verantwoordelijkheden


Voel je thuis als Kapper
Wij bieden je een unieke kans om als zelfstandige kapper in een professionele omgeving zelfstandig en toch met collega's te werken. Wij zoeken een sprankelende hairstylist die representatief is en altijd met een glimlach aan het werk gaat. Je bent enthousiast en gaat vol energie aan de slag. Daarnaast ben je flexibel en weet je je goed aan te passen aan verschillende situaties. Ook vindt je het belangrijk om een goede en hechte band op te bouwen met onze bewoners.

De werkdagen en -tijden worden in overleg bepaald, maar bedraagt minimaal 3 dagdelen (12 uur) per week.

Profiel kandidaat

Waar jij thuis in bent
Jij bent een betrouwbaar, vriendelijk en toegankelijk persoon. Iemand die goede zorg belangrijk vindt en respectvol is naar andere mensen. Je bent gemotiveerd, flexibel, gezellig en klantvriendelijk. Daarnaast heb je een representatief voorkomen en ben je sociaal ingesteld.  

Verder heb je:

  • Een afgeronde kappersdiploma;
  • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
  • Affiniteit en bij voorkeur ervaring met de doelgroep ouderen.

Geboden wordt

Word jij onze nieuwe kapper?
Klik op de sollicitatie button en solliciteer! Wil je eerst meer weten over de functie? Mail, bel of app met Joey, leidinggevende services via joey.dekeyzer@zorgpartners.nl of 06-10031425. Of neem contact op met onze recruiter Esma via 06-10958397.

En dan nog wat huisregels

  • Als je bij ons start, vragen we je om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). De VOG mag maximaal drie maanden oud zijn, en wij vergoeden ‘m voor je; 
  • Ook een referentiecheck hoort bij onze sollicitatieprocedure.

Je kunt solliciteren tot en met 7 november 2024.

Log in bij Nederlandvacature via Google
Gebruik je Google-account om in te loggen bij Nederlandvacature. Je hoeft geen wachtwoorden meer te onthouden. Inloggen gaat snel, makkelijk en veilig.