🏆 WINNAAR EUROPEAN SEARCH AWARD 2023 🏆

HR Business Partner

Provincie Flevoland
Lelystad

Laat "Provincie Flevoland" contact met mij opnemen

Vul je naam, e-mail adres en telefoonnummer in.

Taken en verantwoordelijkheden

32 - 36 uur | HBO | min. € 4.232,08 - max. € 5.972,80

Wil jij meebouwen en onze hr- dienstverlening verder professionaliseren en doorontwikkelen? In deze generalistische baan ga je aan de slag met verschillende hr- thema's en initiatieven? Nieuwsgierig geworden? Lees snel verder en hopelijk zien we je snel op ons provinciehuis in Lelystad!  

Je toekomstige baan als HR Business Partner

Als HR Business Partner binnen Provincie Flevoland ben je medeverantwoordelijk voor het positioneren van het expertiseteam Human Relations (HR). Wij zijn volop in ontwikkeling en samen met de twee andere HR Business Partners draag jij hieraan bij. Jij gaat samen met de organisatie nieuwe ontwikkelingen in beweging zetten en vertaalt de strategische doelstellingen naar een pragmatische aanpak. Daarnaast adviseer je het management bij het uitoefenen van integraal leiderschap en geef je advies op diverse HR-onderwerpen. 
 
In deze baan ga jij je niet vervelen, deze functie is namelijk voor een echte HR-generalist. Naast het adviseren over verschillende casuïstiek, heb je ook een leidende rol op verschillende HR-thema’s, denk aan strategische personeelsplanning, talentontwikkeling, leren en ontwikkelen en duurzame inzetbaarheid.  

Waar kom je te werken?

Je gaat aan de slag in een lerende organisatie waarin professionaliteit van medewerkers centraal staat. Je collega's vertellen met trots over de provincie!? Wij willen graag een inclusieve organisatie zijn waarin we elkaar helpen en zorgen voor een klimaat waarin iedereen zich gehoord voelt en kan werken aan de eigen ontwikkeling. Samen realiseren we de maatschappelijke opgaven waar we als organisatie voor staan. Daarvoor is het belang dat we talent binnen de organisatie (her) kennen en op het juiste moment op de juiste plek kunnen inzetten.

Als HR Business Partner ben je onderdeel van het expertiseteam Human Relations waar we met 20 enthousiaste collega's werken. Ons team bestaat uit de HR Business Partners, HR-specialisten (o.a. leren en & ontwikkelen, recruitment, juridische zaken, vitaliteit & gezond werken, participatiewet), de HR-ondersteuning en de salarisadministratie. Het expertiseteam HR maakt op dit moment de transitie van ondersteunend gesprekspartner naar een tactische en strategische sparringpartner.

Wat breng je mee?

  • Een afgeronde hbo- of wo-opleiding in de richting van Human Resource Management, bedrijfskunde of veranderkunde of aanverwante studie.
  • Minimaal 5 jaar werkervaring als HR Business Partner.
  • Ervaring in een (semi) non-profit organisatie als HR Business Partner.
  • Je hebt affiniteit met verschillende HR-thema's. Dit kunnen zowel procesmatige als veranderkundige thema's zijn.
  • Je bent in staat om strategisch te denken, trends te ontdekken en HR-initiatieven te vertalen naar een pragmatische aanpak.

Persoonlijke kenmerken

  • Je kunt je bewegen in een complexe en dynamische omgeving.
  • In staat om kleine successen vieren.
  • Hands on mentaliteit, proactief en niet afwachtend.
  • Zoekt de samenwerking op tussen de verschillende HR-disciplines.

Wat bieden wij?

  • Een salaris van minimaal € 4.232,08 en maximaal € 5.972,80 bruto per maand (schaal 11) bij een 36-urige werkweek, afhankelijk van ervaring en opleiding.
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een Individueel Keuze Budget van 22,37% boven op je maandelijkse salaris (inclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering). Daarmee kun je bijvoorbeeld extra vakantiedagen bij kopen. Ook krijg je een goede pensioenregeling, een laptop en telefoon van de zaak (bruikleen) en een NS Business Card.
  • Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen via een persoonlijk opleidingsbudget van € 6.000,- voor 5 jaar.
  • Een dienstverband voor 1 jaar, met bij goed functioneren uitzicht op een vaste aanstelling.
  • Een werkplek op 2 minuten lopen van station Lelystad en plus een volledig ingerichte ergonomische thuiswerkplek. We werken in een omgeving die het best aansluit bij het vraagstuk waar je mee bezig bent. Dat kan vanuit huis, het provinciehuis of een andere omgeving. Afstemming gebeurt in overleg.

Meer informatie en reageren

Enthousiast geworden na het lezen van de vacature? Reageer dan vóór 4 november 2024 via de sollicitatiebutton en laat je gegevens achter. Wij komen graag met jou in contact! 

Wil je eerst meer weten over deze vacature, dan kun je contact opnemen met Anneke de Boer (Recruitment Adviseur) via anneke.deboer@flevoland.nl en voor inhoudelijke vragen kan je terecht bij Mandy van Den Bosch (HR Business Partner) via mandy.vandenbosch@flevoland.nl.

Meer informatie

Anneke de Boer

Log in bij Nederlandvacature via Google
Gebruik je Google-account om in te loggen bij Nederlandvacature. Je hoeft geen wachtwoorden meer te onthouden. Inloggen gaat snel, makkelijk en veilig.