🏆 WINNAAR EUROPEAN SEARCH AWARD 2023 🏆

Department Assistant

Enza Zaden Beheer B.V.
Enkhuizen

Laat "Enza Zaden Beheer B.V." contact met mij opnemen

Vul je naam, e-mail adres en telefoonnummer in.

Taken en verantwoordelijkheden

Wil je helpen om gezonde groenten voor iedereen in de wereld te verzorgen? Wil je bijdragen aan de verbetering en duurzaamheid van voedselproductie? Enza Zaden is een innovatief bedrijf dat zaden voor groentevariëteiten ontwikkelt, produceert en verkoopt over de hele wereld. Wil je deel uitmaken van een internationale en groeiende organisatie die een belangrijke rol speelt in het veredelen om de wereld te voeden en waarde te creëren voor een duurzaam leven? Dan zoeken wij jou! 

Nieuw Tijdperk Facilitair Nederland 

In het kader van project ‘Step-Up’ professionaliseren wij de afdeling Facilitair Nederland binnen Enza Zaden. De afdeling ondergaat de komende tijd een transformatie wat zal leiden tot een aantrekkelijke en professionele omgeving. Of je nu gepassioneerd bent door technologie, duurzaamheid, veiligheid, het welzijn van werknemers, er is voor iedereen iets in deze dynamische afdeling. Sluit je bij ons aan en wees onderdeel van het vormgeven van de toekomst van onze organisatie, terwijl je zelf persoonlijk en professioneel groeit. 

Wij zijn op zoek naar een zeer georganiseerde en gemotiveerde Department Assistant om secretariële en administratieve ondersteuning te bieden aan de afdelingsmanagers van de department Global Facilities. Deze rol speelt een cruciale rol in het waarborgen van een soepele dagelijkse gang van zaken, het coördineren van schema's en het ondersteunen van verschillende administratieve taken. 

De Department Assistant Global ondersteunt de Global Facilities Manager, Facility Manager NL, Manager HSE, Energy Manager en Project Manager Real Estate & Site Development. 

Belangrijkste verantwoordelijkheden: 

  • Beheren en beantwoorden van routinematige correspondentie, en indien nodig doorsturen; 

  • Overzien van agendabeheer voor de afdelingsmanagers; 

  • Voorbereiden en notuleren van vergaderingen, waarbij je zorgt dat opvolgacties worden vastgelegd; 

  • Organiseren en plannen van zakenreizen, in overleg met interne en externe belanghebbenden; 

  • Lokale vergaderingen, rondleidingen en evenementen organiseren, waarbij je zorgt voor alle logistiek; 

  • Verschillende secretariële en administratieve ondersteuning bieden, afgestemd op de behoeften van het team; 

  • Fungeren als key user voor het facility managementinformatiesysteem, ter ondersteuning van administratieve taken met betrekking tot faciliteiten; 

  • De manager ondersteunen bij het opzetten en onderhouden van de administratieve organisatie voor Global Facilities; 

 

In deze rol werk je ook samen met het reis- en faciliteitenteam om voor de collega's van de afdeling de beste opties voor reizen en diensten te bespreken. Daarnaast onderhoud je contact met collega’s wereldwijd om vergaderingen te organiseren, informatie te verstrekken en logistieke ondersteuning te bieden.

 

Vereiste kwalificaties: 

  • Middelbaar Beroepsonderwijs (MBO), bij voorkeur met een achtergrond in secretarieel werk of facilitair management; 

  • 3 tot 5 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie; 

Vaardigheden: 

  • Uitstekende beheersing van Microsoft Office-toepassingen; 

  • Sterke organisatorische en tijdmanagementvaardigheden; 

  • Vaardig in zowel Engels als Nederlands; 

  • In staat om onder druk te werken en taken effectief te prioriteren; 

  • Oog voor detail en sterke communicatieve vaardigheden; 

 

Onze Kracht 

 

Bij Enza Zaden willen we het verschil maken, omdat morgen een verschil nodig heeft. Het doel van ons werk? Iedereen wereldwijd toegang geven tot gezonde en gevarieerde groenten. Benieuwd naar onze journey? Bekijk dan de Enza Zaden merkfilm: http://www.youtube.com/watch?v=7yxla_xDJ-I.  

Enza Zaden is een veredelingsbedrijf dat groentevariëteiten ontwikkelt. En produceert en verkoopt zijn zaden over de hele wereld. Vanuit de ambitie van één man groeiden we uit tot een wereldwijd familiebedrijf met een gedeelde passie voor planten. Die grote passie komt tot uiting in de groentevariëteiten die we ontwikkelen en de zaden die we produceren. 

Alles wat we doen, wordt gedreven door een duidelijk en ambitieus doel: mensen overal ter wereld toegang geven tot gezonde, gevarieerde groenten. Hoe doen we dat? Door schouder aan schouder te werken met onze zakenpartners. Het is van vitaal belang om hun uitdagingen, wensen en behoeften te begrijpen. Het houdt ons scherp en geïnspireerd en stelt ons in staat om precies de juiste producten te ontwikkelen voor de juiste markten op het juiste moment. We houden onze geest open en onze creativiteit stromend. Innovatie staat centraal in ons bedrijf. 

Wil je meer weten over Enza Zaden als werkgever? Kijk dan op de pagina Careers & Learning of bekijk onze pagina op LinkedIn. 

Contact 

Nick van Dijk 

Corporate Recruiter 

+31 6 1544 5587 

n.vandijk@enzazaden.nl 

Log in bij Nederlandvacature via Google
Gebruik je Google-account om in te loggen bij Nederlandvacature. Je hoeft geen wachtwoorden meer te onthouden. Inloggen gaat snel, makkelijk en veilig.