🏆 WINNAAR EUROPEAN SEARCH AWARD 2023 🏆

Functioneel Applicatiebeheerder AFAS

Veldsink Groep BV
Nuenen

Laat "Veldsink Groep BV" contact met mij opnemen

Vul je naam, e-mail adres en telefoonnummer in.

Taken en verantwoordelijkheden

Ben jij dé Functioneel Applicatiebeheerder AFAS die ons HR-team naar een hoger niveau tilt? Werk jij graag aan de optimalisatie van processen en systemen binnen een dynamische organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Of je nu klaar bent voor de volgende stap of al ruime ervaring hebt, het belangrijkste is dat je enthousiast bent om onderdeel uit te maken van ons HR-team en samen verder wilt bouwen aan onze toekomst.

Als Functioneel Applicatiebeheerder AFAS sta jij centraal in het beheren, ontwikkelen en optimaliseren van onze HR-systemen. Daarmee ben je natuurlijk verantwoordelijk voor het onderhoud en de optimalisatie van bestaande inrichtingen. Maar ook voor workflows, autorisaties en dat analyses in AFAS soepel verlopen en continu geoptimaliseerd worden. In deze functie werk je samen met verschillende teams binnen de organisatie om vragen en incidenten te behandelen, uitdagingen aan te pakken en toepassingen te implementeren. Jij weet hoe je de wensen van verschillende afdelingen vertaalt naar concrete oplossingen in AFAS. Hierbij adviseer je over de prioriteiten in de doorontwikkeling van AFAS en draag  je verbeteringen aan om onze HR-processen nog efficiënter te maken.

Je vervult graag de rol van proces- en projectregisseur en bent in staat om informatie op een gedegen wijze tot je te nemen en te verwerken. Zo blijf je op koers en weet je precies wat je zelf kunt oppakken. Prioriteiten stellen hoort bij deze functie, net als het tactvol meenemen van de organisatie in de verdere ontwikkelingen en implementatie van AFAS.

Profiel kandidaat

Je hebt een proactieve houding en een scherp oog voor detail. Je kunt snel schakelen tussen verschillende, soms tegenstellende belangen en weet toch de juiste prioriteiten te stellen. Je voelt je thuis in een team, maar kunt ook uitstekend zelfstandig werken. Je communicatieve vaardigheden zijn sterk en je weet mensen mee te nemen in jouw ideeën. Daarnaast heb je ervaring met AFAS, én de ambitie om AFAS binnen onze organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Geboden wordt

Naast je salaris krijg je een goede pensioenregeling;

29 vakantiedagen;

Reiskostenvergoeding;

De Veldsink Academy voor jouw ontwikkeling;

De mogelijkheid om thuis te werken met daarbij een thuiswerkvergoeding en ingerichte thuiswerkplek;

Voordeliger sporten;

Fietsplan; voordelig een (elektrische) fiets leasen;

Werken in een leuk, informeel team en gezellige bedrijfsfeestjes.

Meer informatie

Ben jij op zoek naar die nieuwe stap in je carrière? Kom jij ons team versterken met jouw kennis en kunde en ben je er klaar voor om verder met ons te bouwen aan onze HR Afdeling? Dan kijken we uit naar jouw sollicitatie op Marieke.Hendriks@veldsinkgroep.nl t.a.v. Marieke Hendriks.

Wij stellen het op prijs als bedrijven ervan afzien om naar aanleiding van deze advertentie ongevraagd hun diensten aan te bieden.

Synoniemen vacaturetitel

AFAS, Functioneel beheer, applicatie, IT

Log in bij Nederlandvacature via Google
Gebruik je Google-account om in te loggen bij Nederlandvacature. Je hoeft geen wachtwoorden meer te onthouden. Inloggen gaat snel, makkelijk en veilig.