🏆 WINNAAR EUROPEAN SEARCH AWARD 2023 🏆

Process Operator Image Analysis and Sorting

Enza Zaden Beheer B.V.
Enkhuizen

Laat "Enza Zaden Beheer B.V." contact met mij opnemen

Vul je naam, e-mail adres en telefoonnummer in.

Taken en verantwoordelijkheden

Process Operator Image Analysis & Sorting

Wat ga jij doen?

Voor Enza Zaden is het leveren van kwaliteit zaden van uitermate belang. Daarvoor is een goede controle op kwaliteit tijdens en na de verschillende bewerkingsprocessen essentieel. Door jouw analytische inzicht en gevoel voor kwaliteit kun jij je bijdrage leveren om de hoogste kwaliteit uit de Enza Zaden rassen te halen door middel van opwaarderingstechnieken.

Op de afdeling Image Analysis & Sorting gebruiken we geavanceerde digitale technieken om zaden te analyseren en sorteren.

Als Process Operator Image Analysis & Sorting zorg jij voor een correcte en tijdige uitvoering van het proces volgens vastgestelde protocollen. Je stelt de machines in en tijdens de processen let je erop dat alles goed verloopt en je zorgt ervoor dat de partijen groentezaad de juiste behandeling krijgen om zo de juiste kwaliteit te bereiken. Eventuele afwijkingen hierin meld je, na overleg met je directe collega’s, bij je leidinggevende. Verder streef je naar een zo efficient mogelijke verwerking van de opdrachten en verwerk je alle gegevens in de computer. Je wordt uitgebreid ingewerkt in de benodigde technieken. Je zorgt voor een eindproduct dat voldoet aan de kwaliteitsnormen en leveringsvoorwaarden.

Daarnaast werk je mee aan diverse projecten in de afdeling, help je actief mee met het continue verbeteren van de processen.  Je komt op een dynamische afdeling te werken, waar ruimte is voor jouw eigen ontwikkeling. 

Je taken zijn o.a.:

  • Instelling, bediening en bijstelling van apparatuur/installaties volgens richtlijn en voorschriften  

  • Uitvoering van het proces volgens vastgestelde protocollen, opvolging van veiligheidsinstructies, en het ondersteunen van je collega’s bij voorkomende problemen

  • Het oplossen van storingen aan de machines eventueel in overleg met derden

  • Het beoordelen/analyseren van “procesgegevens” om een advies uit te kunnen brengen

  • Onderhouden en schoonhouden van de werkruimtes

  • Actieve participatie in projecten binnen de afdeling.

Jouw kracht

Je bent iemand die graag werkt met machines. Je bent resultaatgericht en je neemt verantwoordelijkheid en vind het leuk om voortdurend te werken aan verbeteren van de manier van werken in de afdeling.. Daarnaast ben je enthousiast, leergierig en gedreven. Je kunt je werkzaamheden goed plannen en organiseren en zorgt dat je altijd voldoende tijd hebt om je werk uiterst secuur te kunnen doen. Je volgt nauwgezet protocollen.

Concentratie en nauwkeurigheid tijdens je werk is een echte must. Daarnaast kun je uitstekend samenwerken met je collega’s en ben je een echte teamplayer. Jouw scherpe analytische inzicht zorgt ervoor dat je zaadverwerkingsprocessen/productieprocessen begrijpt. Je bent resultaatgericht en hebt affiniteit met het werken met computers.

Kortom, jij:

  • Hebt een mbo+-opleiding afgerond, bij voorkeur in een agrarische of technische richting

  • Hebt ervaring met het werken met (verwerkings)machines

  • Hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

  • Kunt goed werken met geautomatiseerde systemen

  • Hebt een sterk analytisch en cijfermatig vermogen

Onze kracht

Enza Zaden is een groenteveredelingsbedrijf dat groenterassen ontwikkelt. En de zaden hiervan over de hele wereld produceert en verkoopt. Om je goed (en zo kort mogelijk) uit te leggen wat we doen, hebben we een animatie gemaakt.

Het doel van ons werk? Iedereen wereldwijd toegang bieden tot gezonde en gevarieerde groente. Met ruim 2.500 gepassioneerde collega’s over de hele wereld werken we iedere dag samen aan de groente van morgen.

Wil je meer weten over Enza Zaden als werkgever? Neem dan een kijkje op de Careers & Learning-pagina of bekijk onze pagina op LinkedIn.

De afdeling waarvoor je komt te werken bestaat uit totaal 4 personen en samen met hen maak jij de komende jaren het verschil voor Enza Zaden als organisatie. Je rapporteert aan de Teamleider van Image Analysis & Sorting

  • Reiskostenvergoeding bij +10 kilometer woon-/werkafstand op basis van Google Maps

  • 8,33% vakantiegeld

  • Performance reward percentage

  • Individuele en collectieve salarisverhoging

  • 25 vakantiedagen + 1 vitaliteitsdag (overige vitaliteitsdagen zijn afhankelijk van leeftijd)

  • Bijdrage pensioenregeling

Contact

Stuur je sollicitatie naar onze Recruitment afdeling via de Solliciteer knoppen.

Voor vragen kan je contact opnemen met Arjen Mol via a.mol@enzazaden.nl of 0031 6 2735 6522

Log in bij Nederlandvacature via Google
Gebruik je Google-account om in te loggen bij Nederlandvacature. Je hoeft geen wachtwoorden meer te onthouden. Inloggen gaat snel, makkelijk en veilig.