🏆 WINNAAR EUROPEAN SEARCH AWARD 2023 🏆

Woonondersteuner | Eindhoven | Intensieve somatische zorg | 24uur

Archipel Zorggroep
Eindhoven

Laat "Archipel Zorggroep" contact met mij opnemen

Vul je naam, e-mail adres en telefoonnummer in.

Taken en verantwoordelijkheden

Op Noordertoren 4/5 bieden wij intensieve somatisch zorg aan 17 bewoners met lichamelijke aandoeningen (zoals bijvoorbeeld, ALS en MS, luchtweg of long problematiek of niet aangeboren hersenletsel) die invloed kunnen hebben op hun gedrag en sociale vaardigheden. De zorg is gericht op het in stand houden van vaardigheden en ondersteunen van functies die zijn weggevallen zoals spreken, lopen en/of eten.  

“Op Noordertoren 4-5 werken we in een gemengd teamverband, dat maakt het erg dynamisch.  
Het contact met onze bewoners is laagdrempelig en goed. We houden van hard werken en daarnaast er is veel ruimte voor gezelligheid. Wij weten wat we aan elkaar hebben en proberen iedereen zijn kwaliteiten te benutten. In ons team mag én kan je altijd jezelf zijn.” 

Woonondersteuner bij Archipel betekent: 

  • Een salaris tussen € 2.311,57 - € 2.847,02 (FWG 20, bruto maandsalaris op basis van 36 uur); 
  • Daar bovenop een onregelmatigheidstoeslag van 44%, 49% en 60%; 
  • 8% vakantiegeld + 8,3 % eindejaarsuitkering (uitbetaald in november, fijn zo voor de feestdagen!); 
  • Volop ontwikkelmogelijkheden en ruimte voor (bij)scholing (via Goodhabitz); 
  • Als #Zorgvernieuwer bijdragen aan vernieuwende ouderenzorg. Bijv. door het werken met slimme innovaties die de zorg verbeteren én het leven van bewoners fijner maken; 
  • Veel vrijheid en ondersteuning om je werk goed te kunnen doen. 

Werken als Woonondersteuner op Noordertoren 4/5 betekent: 

Als woonondersteuner draag je zorg voor een huiselijk en veilige woonomgeving en bevorder je de goede leefsfeer in de huiskamer. Jij stimuleert en ondersteunt de bewoner om zo veel mogelijk in regie te blijven in het dagelijks wonen en activiteiten die daarbij horen. Je zorgt voor een sfeervol verloop van de maaltijd en voor een warm ontvangst van bewoner en zijn bezoek.  
Dit zie je terug in werkzaamheden als bijvoorbeeld; 

  • Ondersteunen bij de eetmomenten en gezellig kopje koffie;  
  • De woonkamer netjes en gezellig houden; 
  • De bewoner stimuleren om bv. samen een spelletje te spelen in de gezamenlijke woonkamer of op zijn of haar appartement. 

De werktijden zijn van 8:00 – 14:30 of van 14:30 – 20:00 (verdeeld over de week en om het weekend). 

Zie jij jezelf werken, als Woonondersteuner, bij ons?

Dan maken wij graag kennis met jou! We zijn benieuwd naar jouw verhaal en hoe wij daarbij kunnen aansluiten. Solliciteren kan via de link. Heb je vragen? Neem contact op met Werving & Selectie via: 040-2654822.

Wij zien jouw ambitie! 

Als woonondersteuner, wil jij het verschil maken en sta je voor het echt samen doen. Jij staat stevig in je schoenen en laat je niet uit het veld slaan. Met de rust en enthousiasme, die jij van nature in je hebt weet jij de bewoners te stimuleren. Zie jij dat jullie wel erg veel rommel hebben gemaakt tijdens het bereiden van een maaltijd, stroop je je mouwen op en gooi je je lach erin om de woonkamer (eventueel samen met bewoner) weer netjes, schoon en gezellig te maken. Om vervolgens samen nog een kopje koffie te drinken en te luisteren naar zijn of haar verhaal. 
 
Bij Archipel werk je vanuit jouw eigen kracht en met waardering voor jouw persoonlijke kwaliteiten. We willen vooral aansluiten bij wat jíj belangrijk vindt, zodat je het beste uit jezelf kunt halen. Dat gaat verder dan goede arbeidsvoorwaarden. Wil je jouw kennis verdiepen? Wij ondersteunen jou! 

https://youtu.be/IicoAOuhwCs

Log in bij Nederlandvacature via Google
Gebruik je Google-account om in te loggen bij Nederlandvacature. Je hoeft geen wachtwoorden meer te onthouden. Inloggen gaat snel, makkelijk en veilig.