🏆 WINNAAR EUROPEAN SEARCH AWARD 2023 🏆

ZZP Opdracht - Eindhoven - Verpleegkundige/ Verzorgende IG - Arch

Archipel Zorggroep
Eindhoven

Laat "Archipel Zorggroep" contact met mij opnemen

Vul je naam, e-mail adres en telefoonnummer in.

Taken en verantwoordelijkheden

Ben jij een zorgprofessional die graag zelfstandig werkt en op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Voor onze locatie, Passaat in Eindhoven, zijn wij op zoek naar een gedreven, ervaren ZZP'er, voor een tijdelijk opdracht van een half jaar, om het zorgteam te versterken.

Locatie Passaat Eindhoven:

Passaat is gelegen in het historische hart van de voormalige Philipswijk in Strijp. Oorspronkelijk een klooster, is het later uitgegroeid tot een moderne zorglocatie met onder andere vier nieuw aangebouwde vleugels. In Passaat bieden we een thuis aan mensen met psychogeriatrische zorgvragen, voornamelijk dementie. Het open loopcircuit stelt onze bewoners in staat om vrij door de locatie te bewegen, wat hun gevoel van vrijheid en veiligheid versterkt. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in palliatieve zorg, waarbij we persoonlijke, hoogwaardige ondersteuning bieden in de laatste fase van het leven. Passaat staat voor warme, betrokken zorg in een veilige en vertrouwde omgeving.

Wij zien jouw passie!? 

Jij bent een gedreven, ervaren zorgmedewerker. Jij kan goed zelfstandig werken en door je ervaring als ZZP'er, kan je goed overstijgend kijken wat er speelt en wat jij het team en de cliënten kan bieden. Jij bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de zorg en denkt in kansen én mogelijkheden. Jij bent flexibel en vindt het juist leuk om verschillende diensten te werken, zodat je de cliënt op alle momenten van zorg meemaakt. Jij wil graag, samen met je collega’s, het verschil maken voor de client. En jouw passie voor de zorg heb je aangevuld met een afgeronde opleiding Verzorgende IG of Verpleegkundige.

Interesse?

Ben jij ZZP'er en wil je graag rechtstreeks de samenwerking aangaan? Neem dan contact op met Archipel Flex. Miryam en Areane kijken graag met jou naar de mogelijkheden.

Bereikbaar via telefoonnummer 040-2919293 of solliciteer direct en Areane of Miryam nemen contact op met jou!

https://youtu.be/SGGChKGBBZA

Log in bij Nederlandvacature via Google
Gebruik je Google-account om in te loggen bij Nederlandvacature. Je hoeft geen wachtwoorden meer te onthouden. Inloggen gaat snel, makkelijk en veilig.