🏆 WINNAAR EUROPEAN SEARCH AWARD 2023 🏆

Stage HSE (Health Safety Environment)

Enza Zaden Beheer B.V.
Enkhuizen

Laat "Enza Zaden Beheer B.V." contact met mij opnemen

Vul je naam, e-mail adres en telefoonnummer in.

Taken en verantwoordelijkheden

Wat ga jij doen?
Enza Zaden is een toonaangevende internationale organisatie in de veredeling en productie van groentezaden. Enza Zaden zet zich in voor een veilige en duurzame werkomgeving. Ter versterking van ons Health, Safety, en Environment (HSE) team zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en leergierige stagiair(e).

Binnen ons HSE team in Enkhuizen zijn wij op zoek naar een stagiair(e) om per September 2024 bij dit groeiende en enthousiaste team aan te sluiten voor een meewerkstage. 

Als stagiair(e) HSE ondersteun je het team bij diverse werkzaamheden op het gebied van gezondheid, veiligheid en milieu. Je krijgt de kans om praktische ervaring op te doen en je kennis toe te passen in een dynamische en professionele omgeving.

Je mag meewerken aan de volgende projecten;

  • Helpen bij het opzetten en verder uitbreiden van crisismanagement;

  • Het ontwikkelen van veiligheidsinstructies/e-learnings etc. die toegevoegd kunnen worden aan de safety awareness campaign;

  • De afdeling ondersteunen bij het geven van advies en helpen maken/verbeteren van procedures en beleid omtrent o.a.: veilig verkeer, intern transport, werkvergunningen of andere veiligheidsonderwerpen die actueel zijn binnen Enza Zaden.

Jouw kracht
Heb je een goed begrip van de lokale en internationale wet- en regelgeving op het gebied van gezondheid, veiligheid en milieu? Dan is deze stage iets voor jou!
Voor deze functie zijn wij op zoek naar een student in de studierichting van Integrale Veiligheidskunde. 

Kortom, jij:

  • Beschikt al over enige kennis, vanuit studie en/of stage, van HSE-regelgeving en -normen; 

  • bent analytisch goed onderlegd;

  • kunt vanuit je enthousiasme over je vakgebied, anderen bewust maken van (arbo)veiligheidskwesties;

  • studeert momenteel op HBO niveau in de richting van Integrale Veiligheidskunde;

  • hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Onze kracht
Enza Zaden is een groenteveredelingsbedrijf dat groenterassen ontwikkelt. En de zaden hiervan over de hele wereld produceert en verkoopt. Om je goed (en zo kort mogelijk) uit te leggen wat we doen, hebben we een animatie gemaakt. Het doel van ons werk? Iedereen wereldwijd toegang bieden tot gezonde en gevarieerde groente. Met ruim 2.500 gepassioneerde collega’s over de hele wereld werken we iedere dag samen aan de groente van morgen. Wil je meer weten over Enza Zaden als werkgever? Neem dan een kijkje op de Careers & Learning-pagina of bekijk onze pagina op LinkedIn.  

Interesse gewerkt?
Stuur je motivatiebrief voor deze stage samen met je CV naar onze Recruitment afdeling via onderstaande button.

 Meer informatie:
• Martine Rook, Recruiter, e-mail; m.rook-wijnker@enzazaden.nl

Log in bij Nederlandvacature via Google
Gebruik je Google-account om in te loggen bij Nederlandvacature. Je hoeft geen wachtwoorden meer te onthouden. Inloggen gaat snel, makkelijk en veilig.