🏆 WINNAAR EUROPEAN SEARCH AWARD 2023 🏆

Medewerker P&O

Meyra Holding B.V.
Nijkerk

Laat "Meyra Holding B.V." contact met mij opnemen

Vul je naam, e-mail adres en telefoonnummer in.

Taken en verantwoordelijkheden

Als medewerker P&O op ons hoofdkantoor heb je een afwisselend takenpakket waar vanuit jij de managers en medewerkers van Meyra ondersteund op het gebied van P&O. Meyra heeft naast het hoofdkantoor 12 filialen verspreidt in het land. Het hoofdkantoor zelf heeft 25 medewerkers waarvan 4 werken op de afdeling P&O. Wat ga je onder andere doen:

  • Opstellen van (arbeids)overeenkomsten en P&O brieven.
  • Uitzetten van vacatures, searchen van kandidaten, geschikte kandidaten doorzetten naar de managers en de voortgang van de vacature monitoren.
  • Zorgdragen voor tijdig complete personeelsdossiers.
  • In de ochtend spreek jij de medewerkers van de organisatie die zich ziek- of hersteld melden en je houdt het verzuimsysteem bij.
  • Aanmelden en uitnodigen van medewerkers voor opleidingen. Jij communiceert met externe opleidingspartijen, managers en medewerkers over opleidingen en monitort de geldigheidstermijn.
  • Ondersteunende taken voor de HR-manager gerelateerd aan projecten.

Kortom veelzijdig werk op het gebied van P&O.

Profiel kandidaat

Kijk voor uitgebreide informatie hierover op onze site: www.meyra.nl/vacatures.

Je hebt een relevante MBO 3 of 4 opleiding afgerond en hebt een aantal jaar werkervaring in een vergelijkbare functie. Je kunt goed werken met MS Office. Ben jij daarnaast accuraat, pragmatisch, kun je prioriteiten stellen en de voortgang bewaken? Dan zoeken we jou!

Geboden wordt

Een uitdagende functie met gevarieerde werkzaamheden. Een organisatie met korte lijnen waardoor je snel kan handelen.  Goede arbeidsvoorwaarden waaronder een salaris tussen de € 2.318,- en 3.650,- op fulltime basis afhankelijk van je werkervaring, 30 vakantiedagen, 8% vakantiegeld in mei en 4% eindejaarsuitkering in december.

Daarnaast betaald Meyra 60% van je pensioenpremie en is er een secundaire arbeidsvoorwaardenregeling voor het aanschaffen van bijvoorbeeld een fiets of laptop met belasting voordeel voor bijvoorbeeld het aanschaffen van en fiets of laptop.

Meer informatie

Voor meer informatie bekijk onze bedrijfspagina (klik op ons logo bovenaan de vacature).

Solliciteren?
Solliciteer direct via bovenstaande button.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Synoniemen vacaturetitel

HR HRM HR-medewerker P&O administratief medewerker

Log in bij Nederlandvacature via Google
Gebruik je Google-account om in te loggen bij Nederlandvacature. Je hoeft geen wachtwoorden meer te onthouden. Inloggen gaat snel, makkelijk en veilig.