🏆 WINNAAR EUROPEAN SEARCH AWARD 2023 🏆

Voorbewerker

A.A.S. Ambting Autoschade
Arnhem

Laat "A.A.S. Ambting Autoschade" contact met mij opnemen

Vul je naam, e-mail adres en telefoonnummer in.

Taken en verantwoordelijkheden

Werken met de modernste apparatuur en methodes om schades te herstellen? Word voorbewerker bij Autoschade Ambting in Arnhem. Samen met je collega’s maak je iedere klant blij met een blinkende auto. Alsof hij net uit de folder komt.

Profiel kandidaat

Jij maakt de auto spuitklaar
Autoschade: de grootste angst van elke automobilist. Het mooie van jouw werk als voorbewerker is dat jij zo’n bestuurder weer blij maakt. Dit doe je samen met onder andere de autospuiter. Jouw taak is de auto gereed maken voor je collega, zodat de auto klaar is om afgespoten te worden. Vanuit je werkplaats houd je je vooral bezig met het:

  • schuren en plamuren van voertuigen.
  • ontvetten van voertuigen.
  • afplakken van voertuigen.

De schuurheld van het team
Autoschadeherstel is een teamsport. We hebben elkaar nodig, want ook als voorbewerker doe je het niet alleen. Binnen het team ben jij onze schuurheld die goed zelfstandig werkt én goed kan samenwerken. Je hebt oog voor detail en bent pas tevreden als het werk écht klaar is. En vooral pas als de klant blij is. Bij een beschadigd voertuig gaan jouw handen jeuken. Je gaat er graag mee aan de slag en weet precies wat je moet doen om het voertuig te herstellen. Verder heb je:

  • werkervaring in de autoschadeherstel.
  • de ambitie om je te ontwikkelen op het gebied van autoschadeherstel.

Geboden wordt

Met trots helpen we elkaar op weg
Werken bij Autoschade Ambting betekent werken in een team dat oprecht aandacht voor elkaar heeft: samenwerking staat centraal. We moedigen elkaar aan om de mooiste resultaten te bereiken. En naast het werk? Wat dacht je van personeelsuitjes, vrijdagmiddagborrels en barbecues. Dat schept pas echt een band.

Autoschade Ambting is aangesloten bij A.A.S. Schadeherstel. A.A.S. is een coöperatie van autoschadeherstelbedrijven. Met 95 vestigingen zijn wij altijd in de buurt. Bij elke vestiging is ons doel: klanten helpen met hun schade. Snel en zonder zorgen.

Vergoeding voor jouw schuurkunsten
Uiteraard krijg je een beloning voor je harde werk. Dit is de vergoeding voor jouw schuurkunsten:

  • Ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroei, waaronder een aanbod van cursussen.
  • Een fulltime baan met uitzicht op een vast contract.
  • Een uitdagende functie waarbij je jezelf continu blijft ontwikkelen.
  • Werken met de nieuwste technieken op het gebied van autoschade/autotechniek.
  • Een gezellig enthousiast team, met veel humor op de werkvloer.

Meer informatie

Word onze nieuwe schuurkampioen
Ben je enthousiast geworden? We komen graag met je in gesprek om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Solliciteer direct via de knop hieronder, of klik op ''Bel mij op," dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Tot snel!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Synoniemen vacaturetitel

autoschadeherstel, arnhem

Log in bij Nederlandvacature via Google
Gebruik je Google-account om in te loggen bij Nederlandvacature. Je hoeft geen wachtwoorden meer te onthouden. Inloggen gaat snel, makkelijk en veilig.