🏆 WINNAAR EUROPEAN SEARCH AWARD 2023 🏆

Projectmedewerker Zakelijk

VCN Verzekeringen
Nuenen

Laat "VCN Verzekeringen" contact met mij opnemen

Vul je naam, e-mail adres en telefoonnummer in.

Taken en verantwoordelijkheden

Heb jij een dienstverlenende instelling en vind je het leuk om de inhoud in te duiken?  Ben je op zoek naar een functie waarin je je kunt ontwikkelen en heb je interesse om meer te leren op het gebied van zakelijke verzekeringen?  Mogelijk is de functie van projectmedewerker zakelijk dan iets voor jou!

Jouw job als projectmedewerker zakelijk

Als projectmedewerker zakelijk ben je mede verantwoordelijk voor het uitvoeren van een diversiteit aan administratieve werkzaamheden ten behoeve van afspraken die wij hebben gemaakt met diverse verzekeringsmaatschappijen. Jij wordt verantwoordelijk voor het opmaken en overvoeren van zakelijke verzekeringspolissen van de met ons samenwerkende tussenpersonen en maatschappijen. Je zorgt voor een correcte verwerking van verschillende verzekeringspakketten én kunt daarnaast ingezet worden op andere uitdagende projecten binnen de afdeling. Tot je dagelijkse werkzaamheden behoren: 

•    Het beoordelen en overvoeren van verzekeringspolissen van nieuwe klanten in onze volmacht administratie;
•    Het controleren van overgevoerde polissen op volmacht richtlijnen;
•    Het schakelen met de klant om informatie op te halen;
•    Het meedenken over procesverbeteringen van diverse werkzaamheden binnen onze zakelijke dienstverlening.

Profiel kandidaat

Jij bent een enthousiaste teamspeler die zelfstandig en nauwkeurig kan werken. Je hebt inlevingsvermogen en je voelt je verantwoordelijk voor jouw projecten. Je bent een echte dienstverlener en je zet je graag in voor onze klanten en het succes van jouw team. Verder herken jij jezelf ook in de volgende omschrijving:

•    Je beschikt over mbo+/hbo werk- en denkniveau;
•    Je hebt bij voorkeur 1 à 2 jaar werkervaring in een administratieve functie in de verzekeringsbranche, maar ook starters met affiniteit voor verzekeringen zijn welkom;
•    Je kunt goed overweg met systemen en kunt gestructureerd en kwaliteitsgericht werken;
•    Je denkt graag mee over hoe processen beter kunnen stroomlijnen om het werk efficiënter te maken;
•    Je bent bij voorkeur in het bezit van Wft Basis en Wft Schade Zakelijk óf bent bereid deze te behalen;

•  Je bent op zoek naar een baan tussen de 24 en 40 uur in de week.


Wie zijn wij?

VCN is sinds 1993 actief als serviceprovider om de positie van onze klanten, het intermediair, te versterken. Wij geloven in de kracht van persoonlijk advies. Omdat wij het intermediair volledig ontzorgen, kunnen zij zich richten op het adviseren van klanten. Ruim 850 intermediairs waarderen onze manier van werken; ondernemend, persoonlijk en oplossingsgericht. Binnen de schadeafdeling van VCN heerst een professionele, informele en ondernemende werksfeer. Er is volop ruimte voor eigen initiatief en voor persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast vinden wij het ook belangrijk dat kennis onderling gedeeld wordt, zodat we zo effectief mogelijk kunnen handelen.


VCN is een onderdeel van Veldsink Groep!
Veldsink Groep is een familiebedrijf dat al sinds 1979 actief is binnen de financiële- en arbodienstverlening. Wat in 1979 begon met één advieskantoor (Veldsink Advies Nuenen), is inmiddels uitgegroeid tot een groep met meerdere bedrijven die samen de schakels binnen onze (keten)dienstverlening vormen. De warmte, nuchterheid en betrokkenheid is hier dagelijks voelbaar en daar zijn we trots op. We groeien door ons ondernemerschap, gedrevenheid en door het feit dat alle medewerkers de kans krijgen zich optimaal te ontwikkelen.

Geboden wordt

  • Naast je salaris krijg je een goede pensioensregeling, waarvan wij 2/3 betalen;
  • 29 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband en de mogelijkheid om 5 bij te kopen;
  • Reiskostenvergoeding (>10 km);
  • De Veldsink Academy voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling;
  • De mogelijkheid om thuis te werken met daarbij een thuiswerkvergoeding;
  • Voordeliger sporten;
  • Fietsplan: voordelig een (elektrische) fiets leasen;
  • Gezellige bedrijfsfeestjes.

Meer informatie

We kijken er naar uit om je sollicitatie te mogen ontvangen! Maak je interesse kenbaar door te solliciteren via onderstaande sollicitatiebutton en we nemen contact met je op. 

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met onze recruiter Nikki Hermans via: 06-38908055.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Synoniemen vacaturetitel

projectmedewerker, projecten, verzekeringen, zakelijke verzekeringen, administratief medewerker, administratie, wft, veldsink, VCN, nuenen

Log in bij Nederlandvacature via Google
Gebruik je Google-account om in te loggen bij Nederlandvacature. Je hoeft geen wachtwoorden meer te onthouden. Inloggen gaat snel, makkelijk en veilig.