🏆 WINNAAR EUROPEAN SEARCH AWARD 2023 🏆

Salarisadministrateur (28 uur per week)

De Piergroep
Rotterdam en Vlaardingen

Laat "De Piergroep" contact met mij opnemen

Vul je naam, e-mail adres en telefoonnummer in.

Taken en verantwoordelijkheden

Ben jij een enthousiaste en nauwkeurige salarisadministrateur die het leuk vindt om mee te bouwen aan een nieuwe organisatie? En wil je daarnaast een waardevolle bijdrage leveren aan het sociaal domein? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Wie zijn wij?

De Piergroep is op 1 januari 2023 opgericht als holding voor diverse organisaties binnen het sociaal domein. Deze organisaties richten zich op de zelfredzaamheid, participatie en het welzijn van burgers, waarbij de veerkracht en talenten van mensen en medewerkers centraal staan. Op dit moment behoren MEE Rotterdam Rijnmond, Minters, Scala Jeugdprofessionals en de wijkcentra in Vlaardingen tot onze groep. Als Piergroep ondersteunen wij deze stichtingen op het gebied van missie, strategie en bedrijfsvoering. Door samen te werken en onze kennis te delen, zorgen we ervoor dat de stichtingen kunnen groeien en hun impact kunnen vergroten.


Wat ga je doen?

We zijn druk bezig om voor al onze stichtingen één gezamenlijke administratie op te zetten in een nieuw systeem. Vanaf 1 januari 2025 gaan wij daarom werken met AFAS. In jouw rol als salarisadministrateur ben je verantwoordelijk voor de salarisadministratie van de verschillende stichtingen. Je werkt samen met de financiële afdeling en schakelt regelmatig met HR-collega’s. Als salarisadministrateur zorg je voor een tijdige en correcte verwerking van de salarissen en denk je mee over het efficiënter inrichten van onze processen. Je taken omvatten onder andere:

  • Het verwerken en controleren van mutaties, loonbeslagen, declaraties en andere inhoudingen
  • Het verzorgen van loon- en pensioenadministratie
  • Het beantwoorden van vragen van medewerkers over salaris, belasting en sociale verzekeringen
  • Contact onderhouden met externe partijen zoals de Belastingdienst en pensioenfondsen
  • Signaleren van wijzigingen in wet- en regelgeving op het gebied van salarisadministratie


Wat bieden wij?

Wij bieden je een jaarcontract met uitzicht op verlenging. De functie is ingeschaald volgens de CAO Sociaal Werk, schaal 8 (min. € 3.282, - en max. € 4.983, - op basis van 36 uur per week, afhankelijk van kennis en ervaring). Daarnaast biedt de CAO uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals een Individueel Keuzebudget (inclusief 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering), een loopbaanbudget (1,5% van je brutosalaris), een pensioenregeling, zorgverzekeringsbijdrage, laptop, telefoon en een NS-Business Card.

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich kunnen ontwikkelen en bieden daarom diverse opleidingen en trainingen aan. Je gaat werken op twee prachtige locaties (Rotterdam en Vlaardingen) met fijne collega’s.

Meer informatie over de Piergroep vind je op www.depiergroep.nl.

Profiel kandidaat

Wat wij verder vragen:

  • Een diploma Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL)
  • Ervaring met AFAS
  • Minimaal 3 jaar ervaring met salarisadministratie
  • Een collegiale en flexibele instelling
  • Nauwkeurigheid, zelfstandigheid en oplossingsgerichtheid

Log in bij Nederlandvacature via Google
Gebruik je Google-account om in te loggen bij Nederlandvacature. Je hoeft geen wachtwoorden meer te onthouden. Inloggen gaat snel, makkelijk en veilig.