šŸ† WINNAAR EUROPEAN SEARCH AWARD 2023 šŸ†

Endoscopieverpleegkundige | 36 uur

Ziekenhuis Tjongerschans
Heerenveen

Laat "Ziekenhuis Tjongerschans" contact met mij opnemen

Vul je naam, e-mail adres en telefoonnummer in.

Taken en verantwoordelijkheden

Jouw functie
Je levert zorg aan patiƫnten voor, tijdens en na onderzoeken en behandelingen. Je assisteert de medisch specialisten bij een verscheidenheid aan onderzoekstechnologieƫn en behandelmethoden. Je ontvangt de patiƫnten op een gastvrije, open en vriendelijke manier waarbij er aandacht is voor de individuele patiƫnt, privacy en kwaliteit van zorg. De patiƫnt staat voorop en we vinden het erg belangrijk dat de patiƫnt wordt gehoord.

De medewerkers van het behandel- en endoscopiecentrum leveren op een professionele manier zorg waarbij volop aandacht is voor een prettig werkklimaat. Alle teamleden zijn hierbij gelijkwaardig en er is onderling vertrouwen. Door de open communicatiecultuur is het mogelijk elkaar feedback te geven. Op de afdeling zijn voldoende uitdagingen en zijn er mogelijkheden om je als persoon te ontwikkelen. Het op peil houden van vakkennis en vaardigheden zijn hierbij belangrijke aandachtspunten.

Jouw team
Het centrum bestaat uit: vier poliklinische behandelkamers, drie endoscopiekamers, de holding, verkoever en de nazorg. Je wordt allround ingezet op de holding, verkoever, nazorg en op alle behandel- en endoscopiekamers voor alle specialismen. Deze specialismen zijn cardiologie, chirurgie, dermatologie, gastro-enterologie, gynaecologie, interne geneeskunde, KNO, longgeneeskunde, oogheelkunde, orthopedie en urologie.

Wat verwachten we van jou?
Je hebt een mbo- of hbo-opleiding verpleegkunde op zak, aangevuld met de opleiding tot endoscopieverpleegkundige. Je kunt prioriteiten stellen en snel schakelen. Je hebt een leergierige, enthousiaste, collegiale, stressbestendige en flexibele werkhouding. Daarnaast ben je technisch en ben je in staat om met medische apparatuur te werken. Je hebt goede communicatieve en sociale vaardigheden. Tot slot ben je beschikbaar voor bereikbaarheidsdiensten.

Wat hebben we voor jou? 
Zie jij deze functie wel zitten? Dan hebben wij jou het volgende te bieden: 

  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd voor 36 uur.
  • Een inspirerend team met ruime mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling.
  • Salaris in FWG 50 (min. ā‚¬ 3.199,00 en max. ā‚¬ 4.540,00 bij een 36-urige werkweek) conform de cao Ziekenhuizen. De inschaling is afhankelijk van niveau en ervaring
  • Aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Tjongeracademie is onze digitale leeromgeving op het gebied van professioneel en persoonlijk leren en ontwikkelen. Ook bieden we daarin de trainingen en cursussen van Goodhabitz aan.
  • Extra arbeidsvoorwaarden zoals het fietsplan, bedrijfsfitness, korting op diverse zorgverzekeringen en een eindejaarsuitkering.
     

Over Tjongerschans
Wij geloven dat er niets belangrijker is dan een gezond en gelukkig leven. Iedere dag opnieuw zetten wij ons samen met onze ketenpartners in om een relevante bijdrage te leveren aan het welzijn van mensen in de regio. Vanaf 1 januari 2025 gaan wij fuseren met MCL. Lees hier meer.

Onze kernwaarden zijn: mensgericht, bevlogen en professioneel verantwoordelijk. Deze kernwaarden vormen het vertrekpunt voor alles wat we doen in het ziekenhuis. Ze zijn voelbaar aanwezig door heel Tjongerschans. Onze kernwaarden zijn het kompas voor onze gastvrijheid en vormen de kern van onze cultuur. Het geeft ons ziekenhuis een vertrouwd en eigen gezicht.

 

Interesse?
Via de button ā€˜solliciterenā€™ kun je eenvoudig online je motivatie en cv aan ons sturen. Meteen na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier krijg je per mail een ontvangstbevestiging met informatie over de sollicitatieprocedure. Om alvast de sfeer op de afdeling te ervaren ben je van harte uitgenodigd om een dag mee te kijken.

Vragen?
We kunnen ons voorstellen dat je misschien nog vragen hebt. Uiteraard beantwoorden we die graag! Neem hiervoor contact op met Mirelle Mak, teamleider behandel- en endoscopiecentrum via 0513 ā€“ 685 624 of mirelle.mak@tjongerschans.nl.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met de afdeling Werving & Selectie via 0513 ā€“ 685 130 of stuur een mail naar wervingenselectie@tjongerschans.nl.

De sollicitatiegesprekken zijn gepland op woensdag 23 oktober 2024 tussen 17.00 en 19.00uur.

Interne kandidaten die solliciteren en werkzaam zijn bij locatie Heerenveen en/of Leeuwarden worden als gelijkwaardige interne kandidaten beschouwd.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Log in bij Nederlandvacature via Google
Gebruik je Google-account om in te loggen bij Nederlandvacature. Je hoeft geen wachtwoorden meer te onthouden. Inloggen gaat snel, makkelijk en veilig.