🏆 WINNAAR EUROPEAN SEARCH AWARD 2023 🏆

Taxichauffeur WMO Vervoer | 28 - 40 uren per week

Munckhof Groep
Zevenaar - Duiven - Didam

Laat "Munckhof Groep" contact met mij opnemen

Vul je naam, e-mail adres en telefoonnummer in.

Profiel kandidaat

Dit geeft jou een goed gevoel

Je geniet van het gevoel van vrijheid op de weg en vindt een goede omgang met je reizigers heel belangrijk. Je bent geduldig, zorgvuldig en hebt oog voor de specifieke behoeften van jouw passagiers. Jouw representatieve en zorgzame houding zorgt ervoor dat reizigers zich bij jou in de taxi op hun gemak voelen. Je haalt energie uit de kleine momenten van internactie, zoals een vriendelijk gesprek of een blijk van waardering van jouw passagiers.  

In de omgeving die jij door en door kent, breng je dagelijks verschillende reizigers naar hun bestemming. De een gaat op bezoek bij familie, de ander kijkt uit naar een middagje kienen of biljarten. Elke reiziger heeft zijn eigen verhaal, en tussen de ritten door geniet je van de afwisseling en de ontmoetingen. Je haalt iedereen op tijd op en brengt ze veilig naar huis zodra de ritten op je boordcomputer verschijnen. Ook langere ritten, zoals naar een academisch ziekenhuis, pak je zonder moeite op. Mocht je onderweg tegen een uitdaging aanlopen, dan staan je collega's van de planning altijd klaar om je te helpen. 

Als WMO-chauffeur:  

  • Spreek je de Nederlandse taal 
  • Heb je en rijbewijs B en bij voorkeur ook een chauffeurskaart 
  • Ken je de weg in de omgeving 
  • Ben je bereid om zowel doordeweeks als in het weekend te werken. Je kunt op rooster worden ingepland voor verschillende dagdelen, van vroeg in de ochtend tot laat in de avond. 

Geboden wordt

Zo geeft Munckhof jou een goed gevoel

Munckhof helpt je vooruit. Je krijgt de ruimte om jezelf te zijn en om te groeien. We investeren in opleidingen en de deur van je leidinggevende staat altijd voor je open. Wil je even iets kwijt of van gedachten wisselen? Loop dan gerust binnen. Zo zorgen we samen voor een informele, prettige werksfeer.  

Wij bieden jou: 

  • Uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren 
  • Een uurloon tussen € 14,28 en € 16,39 bruto per uur
  • 23 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband, vakantiegeld en pensioenregeling 
  • Een vergoeding van je opleiding voor je taxipas (ter waarde van € 1.500,-) 
  • Kortingen bij sportcentra en verzekeringen én gratis deelname aan diverse (landelijke) sportactiviteiten en de mogelijkheid om gratis lid te worden van ons wandel- en hardloopteam.  


Onze bestemming

Vertrouwen, vooruitgang en verbinding. Dat vinden wij belangrijk in ons werk. Door mobiliteit continu naar een hoger niveau te tillen, bieden we onze klanten een unieke reiservaring. Jij draagt daar je steentje aan bij. Als chauffeur WMO-vervoer maak je onderdeel uit van een gezellig team. Je komt collega's regelmatig tegen op de weg of hebt contact met de collega's van de planning. Als collega’s help je elkaar. Bijvoorbeeld door ritten van elkaar over te nemen, als dat nodig is. Uiteraard wel altijd in overleg met je collega's van de planning. Die flexibiliteit maakt jullie een echt én hecht team.   

Meer informatie

Iets voor jou

Top! Reageer dan snel en simpel via de solliciteer-knop! Is dit toch niet jouw baan, maar ken je iemand die er wel helemaal bij past? Tip hem of haar dan. Je maakt diegene én ons erg blij. Alvast bedankt! 


Wacht niet te lang

We zien jouw reactie graag binnenkomen. Je kunt erop rekenen dat we uiterlijk binnen 5 werkdagen een reactie geven. Heb je vragen? Wij hebben de antwoorden. Bel gerust. 


Meer over Munckhof

Als specialist in personenvervoer en (zaken)reizen, wil Munckhof mobiliteit continu naar een hoger niveau te tillen. Om zo onze klanten een unieke reiservaring te bieden. Van leerlingen, tot zorgcliënten tot aan zakenreizigers. Vanuit 25 locaties in heel Nederland, zorgen we ervoor dat alles tot in de puntjes wordt georganiseerd en uitgevoerd. Dit doen we met aandacht voor de klant én voor elkaar. Bij Munckhof kunnen we écht iets voor een ander betekenen. 

Log in bij Nederlandvacature via Google
Gebruik je Google-account om in te loggen bij Nederlandvacature. Je hoeft geen wachtwoorden meer te onthouden. Inloggen gaat snel, makkelijk en veilig.