馃弳 WINNAAR EUROPEAN SEARCH AWARD 2023 馃弳

Process Operator

Enza Zaden Beheer B.V.
Enkhuizen

Laat "Enza Zaden Beheer B.V." contact met mij opnemen

Vul je naam, e-mail adres en telefoonnummer in.

Taken en verantwoordelijkheden

Enza Zaden is op zoek naar een Process Operator op de afdeling Packing, waar ervoor wordt gezorgd dat het groentezaad van over de hele wereld op de juiste manier verpakt wordt.

Wat ga jij doen?

Als Process Operator verwerk je orders door het groentezaad uit het magazijn te verzamelen en vervolgens af te wegen en te verpakken. Hierbij let je goed op dat de hoeveelheden kloppen en het juiste zaad in de juiste verpakking komt. Je werkt zelfstandig met diverse vulmachines. Als Process Operator maakt jouw nauwkeurige oog het verschil in de kwaliteit van de verpakking van ons groentezaad en lever jij een bijdrage aan een succesvolle levering aan onze klanten.

Je bent werkzaam in een schone productieomgeving waar richtlijnen gelden en professionaliteit belangrijk is. Je komt terecht in een gezellig team, waar veel variatie is in de werkzaamheden.

Jouw kracht

Je bent iemand die graag samenwerkt en zijn werkzaamheden duidelijk afstemt met collega鈥檚. Verder ben je goed in het werken aan de hand van procedures en instructies.

Je hebt ervaring in het werken met (vul)machines en bent bij voorkeur in het bezit van een heftruckcertificaat. Verder heb je ervaring in het werken met een handheld en met geautomatiseerde systemen. Je werkt nauwkeurig en volgt procedures en instructies zorgvuldig, zodat je geen fouten maakt.

Kortom, jij:

聽聽聽聽聽聽聽聽 hebt mbo werk- en denkniveau;

聽聽聽聽聽聽聽聽 hebt oog voor kwaliteit;

聽聽聽聽聽聽聽聽 beheerst de Nederlandse taal goed in woord en schrift;

聽聽聽聽聽聽聽聽 kan goed werken in teamverband;

聽聽聽聽聽聽聽聽 beschikt over verantwoordelijkheidsgevoel

Voor deze functie zal een VGB worden aangevraagd.

Onze kracht

Enza Zaden is een groenteveredelingsbedrijf dat groenterassen ontwikkelt. En de zaden hiervan over de hele wereld produceert en verkoopt. Om je goed (en zo kort mogelijk) uit te leggen wat we doen, hebben we een animatie gemaakt.

Het doel van ons werk? Iedereen wereldwijd toegang bieden tot gezonde en gevarieerde groente. Met ruim 2.500 gepassioneerde collega鈥檚 over de hele wereld werken we iedere dag samen aan de groente van morgen.

Wil je meer weten over Enza Zaden als werkgever? Neem dan een kijkje op de Careers & Learning-pagina of bekijk onze pagina op LinkedIn.

Een aantal van onze voorwaarden zijn:

聽聽聽聽聽聽聽聽 Reiskostenvergoeding bij +10 kilometer woon-/werkafstand op basis van Google Maps

聽聽聽聽聽聽聽聽 8,33% vakantiegeld

聽聽聽聽聽聽聽聽 Performance reward percentage

聽聽聽聽聽聽聽聽 Individuele en collectieve salarisverhoging聽

聽聽聽聽聽聽聽聽 25 vakantiedagen + 1 vitaliteitsdag (overige vitaliteitsdagen zijn afhankelijk van leeftijd)

聽聽聽聽聽聽聽聽 Bijdrage pensioenregeling

Interesse gewekt?

Stuur je sollicitatie naar onze Recruitment afdeling via de Solliciteer knop.

Meer informatie:

Arjen Mol

Corporate Recruiter

+31 6 27356522

a.mol@enzazaden.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Log in bij Nederlandvacature via Google
Gebruik je Google-account om in te loggen bij Nederlandvacature. Je hoeft geen wachtwoorden meer te onthouden. Inloggen gaat snel, makkelijk en veilig.