🏆 WINNAAR EUROPEAN SEARCH AWARD 2023 🏆

Medewerker Welzijn | Ouderenzorg | 16-24 uur per week

Zorgpartners Midden-Holland
Gouda

Laat "Zorgpartners Midden-Holland" contact met mij opnemen

Vul je naam, e-mail adres en telefoonnummer in.

Taken en verantwoordelijkheden


Zo ziet jouw baan eruit

In Irishof zijn we er trots op dat we binnenkort wederom een nieuwe huiskamer voor pg-bewoners mogen openen. We zoeken dan ook nieuwe collega's die ons willen helpen met het meebouwen aan deze huiskamer, om het tot een zo fijn mogelijke verblijfplek voor onze bewoners te maken. Wil jij hier een mooie rol bij spelen? Lees dan verder!

Je creëert een warme, uitnodigende sfeer op onze nieuwe huiskamer en zorgt hier voor een gastvrije ontvangst van onze bewoners. Daarnaast stimuleer je hen op een proactieve manier om naar deze huiskamer te komen. Op deze wijze geef je ook structuur aan hun dagindeling. Naast het feit dat je extra aandacht geeft aan de bewoners op de huiskamer, ondersteun daar ook bij het gezamenlijke nuttigen van de maaltijden en als je nog tijd over hebt organiseer je een passende activiteit voor hen.

Verder ben je alert op bijzondere situaties. Is een bewoner valgevaarlijk? Of zit iemand niet lekker in zijn vel? Jij signaleert het en zoekt proactief contact met je collega's van de zorg om hierop in te spelen. De dingen die je opvallen ga je ook registreren in ons ECD (cliëntendossier).

Profiel kandidaat

Wat maakt jou een Zorgpartner bij Irishof in Gouda?

Bij jou staat het grootste deel van de dag een glimlach op je gezicht. Door jouw positieve houding, grote inlevingsvermogen en eindeloze geduld houd jij in vrijwel alle situaties het hoofd koel. Hierbij word je gesteund door je goede communicatieve vaardigheden. En dat niet alleen. Je zit ook nog eens vol creativiteit, waardoor je voor iedere bewoner precies de activiteit kunt kiezen die bij hem of haar past. Bovendien ben je oplettend en hulpvaardig.

Verder heb je:

  • Praktische ervaringskennis op het gebied van welzijn en dagbesteding
  • Kennis van HACCP-regels (hygiënecode)
  • De bereidheid om je kennis te vergroten door een relevante opleiding en/of training

Geboden wordt

Word ook ZorgPartner bij Irishof in Gouda!

Dat werken in de ouderenzorg een roeping is, wil niet zeggen dat je er zelf niet op vooruit mag gaan. Sterker nog: bij Zorgpartners is dit een arbeidsvoorwaarde. We zijn een grote, vertrouwde organisatie die goed voor jou zorgt. Als grootste speler in de regio, kunnen we je de meeste kansen bieden. Bij Zorgpartners kun je het carrièrepad uitstippelen dat bij je past. Bij ons kun je je talent ontdekken en ontwikkelen. Op termijn doorgroeien naar een andere functie of gewoon nog beter worden binnen jouw vakgebied. Als ZorgPartner heb je toegang tot ons eigen opleidingscentrum en het platform GoodHabitz voor online trainingen. Wat niet alleen het werkplezier, maar ook de zorg ten goede komt. Kortom: we hebben oog voor jouw talent. Want goede mensen nog beter laten worden, dat is dan weer ónze roeping.

Daarnaast kan je als ZorgPartner naast een prettige werksfeer ook aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden verwachten. De arbeidsvoorwaarden voor jou als medewerker welzijn zijn conform de cao VVT, functiegroep 20. Ook krijg je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.

Je krijgt in eerste instantie een tijdelijke aanstelling voor 16 tot 24 uur per week. Diensten worden gedraaid volgens rooster (ook in het weekend) en zijn van 8.00 tot 13.00 uur en van 13.00 tot 19.00 uur. Bevalt het vanaf beide kanten goed? Dan behoort een vaste aanstelling tot de mogelijkheden!

Goed om te weten

Als je bij ons start, vragen we je om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te leveren.

Deze mag maximaal drie maanden oud zijn en wordt door ons vergoed.

Een referentiecheck maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Je kunt solliciteren tot en met 1 oktober 2024.

Log in bij Nederlandvacature via Google
Gebruik je Google-account om in te loggen bij Nederlandvacature. Je hoeft geen wachtwoorden meer te onthouden. Inloggen gaat snel, makkelijk en veilig.