🏆 WINNAAR EUROPEAN SEARCH AWARD 2023 🏆

Adviseur Ruimte | 32-36 uur per week

Provincie Flevoland
Lelystad

Laat "Provincie Flevoland" contact met mij opnemen

Vul je naam, e-mail adres en telefoonnummer in.

Taken en verantwoordelijkheden

32 - 36 uur | HBO |?min. € 3.935,54 en max. € 5.564,56

 

Ben jij van nature een echte verbinder en wil jij aan de slag om Flevoland nog mooier te maken? In de rol als Adviseur Ruimte maak je maatschappelijk het verschil door mee te denken over de ontwikkeling van de ruimte in de provincie Flevoland. Lees snel verder en hopelijk zien we je binnenkort op het Provinciehuis in Lelystad!

Jouw toekomstige baan als Adviseur Ruimte

Als adviseur ruimte bestaat er een kans dat je een rol gaat spelen bij de totstandkoming van de nieuwe Omgevingsvisie voor Flevoland! Of dat je aan de slag gaat met de uitwerking en uitvoering van de nieuwe omgevingsvisie. De partijen waar jij veel mee gaat samenwerken zijn de 6 gemeentes, het waterschap, verschillende maatschappelijke organisaties en de rijksoverheid. Hierin is een belangrijke rol voor jou weggelegd. Jij zorgt er namelijk voor dat de neuzen dezelfde kant op staan door de juiste partijen aan elkaar te verbinden, zowel intern als extern. Jij bent continu op zoek naar integraliteit, samenhang en samenwerking bij de verschillende projecten waar jij verantwoordelijk voor bent. 

Met medewerkers uit diverse teams en afdelingen zorg jij voor goede advisering van bestuur en management. Ook heb je een grote inbreng bij de diverse overleggen. Je zorgt ervoor dat de inhoud vanuit ruimtelijk perspectief goed op tafel komt in relatie met onder andere mobiliteit (openbaar vervoer en wegverbindingen), economie (werkgelegenheid en werklocaties), wonen (ontwikkeling New Towns), energie en landschap.

De provincie en onze rol in de ruimte blijven in beweging, daarom blijven we ook in overleg met de manager en het team kijken waar ieders inzet het beste past. Hierbij kijken we niet alleen naar je kennis, maar ook naar de andere kwaliteiten die jij meebrengt naar onze organisatie. De ontwikkelingen zijn divers en dynamische, waardoor jouw werkzaamheden dat ook zijn.

Waar kom je te werken?

Expertiseteam Ruimte & Landschap voert vanuit de provincie regie op de ruimte, waar alle ontwikkelingen samen komen. De opgaven op regionaal niveau zijn urgent en samen gaan we de uitdaging aan om te blijven vernieuwen. We geven vorm aan de ruimtelijke inrichting en het beleid om Flevoland nog mooier te maken. We werken samen aan een zorgvuldige integrale belangenafweging, op de korte, middellange en lange termijn. Om dat te realiseren weten we wat er speelt en welke belangen er in het spel zijn.

Bij de provincie werken ongeveer 500 mensen, die met bevlogenheid werken aan de verdere ontwikkeling van de provincie Flevoland. Je collega's hebben aandacht voor elkaar en gaan respectvol en informeel met elkaar om. De provincie Flevoland is een platte organisatie; de lijnen met het dagelijks bestuur zijn kort. Je krijgt alle ruimte om je ambtelijk vakmanschap te ontwikkelen en hierin zelf je weg te kiezen.

Wat breng je mee?

Wij vinden het belangrijk dat jij een teamspeler bent en daarbij humor en relativeringsvermogen hebt. Ook kun jij een enthousiasmerende, maar standvastige rol aannemen binnen het dynamische speelveld van de provincie. Wij zien graag het onderstaande terug in jouw CV:

  • HBO+/Academisch werk- en denkniveau,?met een achtergrond in planologie, geografie of aanverwante studie in het ruimtelijk domein.
  • Ervaring met het uitvoeren van projecten en goed in het regisseren van processen.
  • Uitstekende communicatievaardigheden en beheersing van de Nederlandse taal.
  • Je hebt een afgeronde opleiding en relevante werkervaring in de ruimtelijke ordening.
  • Ervaring met het werken binnen een overheidsorganisatie.
  • Ervaring met het opzetten van beleidstrajecten en/of als projectleider.

Als persoon ben jij:

In staat om een onafhankelijke en objectieve positie in te nemen als adviseur.

  • Een verbinder tussen partijen en belangen
  • Je hebt overzicht en ziet wat er moet gebeuren
  • Resultaatgericht

Wat bieden wij jou?

  • Een salaris van minimaal € 4.232,08 en maximaal € 5.972,80 (medior, schaal 11) en minimaal € 4.799,63 en maximaal € 6.783,52 (senior, schaal 12) bruto per maand op basis van de Cao-provincies 2023, afhankelijk van ervaring en opleiding.
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een Individueel Keuze Budget van 22,37% bovenop je maandelijkse salaris. Daarmee kun je bijvoorbeeld extra vakantiedagen kopen. Ook krijg je een goede pensioenregeling, een laptop en telefoon van de zaak en een NS Business Card.
  • Een persoonlijk opleidingsbudget van € 6.000,- voor 5 jaar.
  • Een dienstverband voor 1 jaar met bij goed functioneren zicht op een vaste aanstelling.
  • Een werkplek op 2 minuten lopen van station Lelystad en de mogelijkheid om een deel van de tijd thuis te werken met bijbehorende (ergonomische) thuiswerkmiddelen.
  • Mooie ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden.

Meer informatie en reageren

Enthousiast geworden na het lezen van de vacature??Reageer?dan?voor zondag 6 oktober via de sollicitatiebutton en laat je gegevens achter. Wij komen graag met jou in contact!

Wil je eerst meer weten over deze vacature, dan kun je contact opnemen met?Anneke de Boer Recruiter via 06 20678556 of?anneke.deboer@Flevoland.nl. Je mag ook mailen met Sandra van der Vegt, Manager expertiseteam Energie, via sandra.van.der.vegt@flevoland.nl.

Meer informatie

Anneke de Boer

Log in bij Nederlandvacature via Google
Gebruik je Google-account om in te loggen bij Nederlandvacature. Je hoeft geen wachtwoorden meer te onthouden. Inloggen gaat snel, makkelijk en veilig.