🏆 WINNAAR EUROPEAN SEARCH AWARD 2023 🏆

Junior Adviseur Kwaliteit & Veiligheid en Preventiemedewerker

RIBW Fonteynenburg
Rijswijk

Laat "RIBW Fonteynenburg" contact met mij opnemen

Vul je naam, e-mail adres en telefoonnummer in.

Taken en verantwoordelijkheden

voor 24 tot 32 uur per week in Rijswijk (2024-33)

Zet jij je graag in voor een fijn en veilig werkklimaat van medewerkers en cliënten? Zorg jij ervoor dat onze begeleiders de juiste tools hebben om veilig samen met onze cliënten te werken aan herstel? Heb jij tot slot kennis van arbowetgeving en zou jij de preventiemedewerker van de organisatie willen zijn? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?
In deze functie speel jij een belangrijke rol op het gebied van veiligheid voor en van onze medewerkers én cliënten. Als junior Adviseur Kwaliteit & Veiligheid verzorg je de handvatten voor het primaire proces zodat zij onze cliënten goed en veilig kunnen begeleiden bij herstel. Jij zorgt voor een passend kwaliteits- en veiligheidssysteem waarmee we onze processen goed monitoren en zo het veilig en goed samen werken op de juiste manier ondersteunen.

Jij zal je onder andere bezighouden met het begeleiden, coördineren en opvolgen van meldingen bij huiselijk geweld. Ook zal je beleid ontwikkelen, verbeteringen signaleren en implementeren op het gebied van medicatieveiligheid en het zorgen voor een veilig werkklimaat. Tevens zal jij aanspreekpunt en/of functioneel beheerder zijn van de systemen waarin wordt gewerkt. Op het gebied van medicatiegebruik/-veiligheid werken wij bijvoorbeeld met MediCheck.

Verder zal jij de preventiemedewerker op gebied van Arbobeleid van Fonteynenburg zijn. Als preventiemedewerker ben jij verantwoordelijk voor het bijhouden, het (laten) opstellen en uitvoeren van de Risico-inventarisatie en evaluatie. Jij zal, in nauwe samenwerking met de Ondernemingsraad (OR), adviseren over de te nemen maatregelen voor een goed/beter arbeidsomstandighedenbeleid. Jij zal het management ondersteunen bij de uitvoering van deze maatregelen.

Een belangrijke rol met veel taken en verantwoordelijkheden! Uiteraard zal je hier in beginsel niet volledig zelf verantwoordelijk voor zijn, maar zal je in afstemming met de adviseur kwaliteit en veiligheid wel zelfstandig je werkzaamheden uitvoeren. Gaandeweg zal je steeds meer verantwoordelijkheid krijgen.

Waar ga je dit doen?
Fonteynenburg is een kleinschalige GGZ-organisatie in de regio Haaglanden. Wij begeleiden cliënten met een psychische kwetsbaarheid zodat zij weer zo zelfstandig mogelijk kunnen wonen, werken en leven. Met 250 gedreven medewerkers en 800 cliënten werken we samen aan herstel. Dit doen we door samen te bouwen aan netwerken. Want wij geloven in een wereld waar iedereen van waarde is en waarin we samen werken aan een sterk netwerk.
Je komt te werken op ons Service Bureau in Rijswijk. Hier zijn onder andere de ondersteunende diensten ondergebracht.

Profiel kandidaat

Wat breng jij mee?
•    Een gezonde dosis humor en gezelligheid, want ook dat hoort bij ons werk;
•    Je beschikt over HBO/WO werk- en denkniveau en bent bij voorkeur in het bezit van een afgeronde, relevante opleiding richting bijvoorbeeld bedrijfskunde of gezondheidswetenschappen;
•    Het is een pre als je ervaring hebt binnen de zorg/GGZ;
•    Je hebt bij voorkeur kennis en ervaring van relevante wet- en regelgeving, in het bijzonder WMO en Wlz (GZ/GGZ);
•    Je hebt bij voorkeur kennis van de arbeidsomstandighedenwet;
•    Je vindt het leuk om ‘’on the job’’ te leren;
•    Samenwerken vind je prettig, maar je kunt ook goed zelfstandig werken.

Geboden wordt

Wat krijg je van ons?
•    Een prettige werkplek in een compacte organisatie waar de lijnen kort zijn;
•    De mogelijkheid tot hybride werken;
•    Een salaris van maximaal €4.263,- bruto per maand op basis van 36 uur;
•    Een reiskostenvergoeding;
•    25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
•    Een 13e maanduitkering (8,33%) en vakantiegeld (8%);
•    Een vitaliteitsbudget van €200,- netto per jaar;
•    Ruimte om jouw eigen mogelijkheden écht waar te maken, zowel in studie als werk.

Heb je andere ideeën of wensen? Laten we samen naar de mogelijkheden kijken!

Meer informatie

Solliciteer!
Is jouw interesse gewekt? Leuk! Dan maken we graag snel kennis met jou! Laat vóór 7 oktober een sollicitatie met nummer 2024-33 achter. Heb je nog vragen over deze vacature? Mail dan naar solliciteren@fonteynenburg.nl
 
Wij stellen acquisitie naar aanleiding van deze vacature niet op prijs, het delen van de vacature wel!

Synoniemen vacaturetitel

adviseur kwaliteit veiligheid preventiemedewerker arbo

Log in bij Nederlandvacature via Google
Gebruik je Google-account om in te loggen bij Nederlandvacature. Je hoeft geen wachtwoorden meer te onthouden. Inloggen gaat snel, makkelijk en veilig.