🏆 WINNAAR EUROPEAN SEARCH AWARD 2023 🏆

Teamondersteuner | 12- 16 uur

Archipel Zorggroep
Eindhoven

Laat "Archipel Zorggroep" contact met mij opnemen

Vul je naam, e-mail adres en telefoonnummer in.

Taken en verantwoordelijkheden

Tijdelijke functie, ter ondersteuning, voor de duur van 7 maanden.
 
Als teamondersteuner ben je verantwoordelijk voor de secretariële en administratieve ondersteuning van onze (zorg)teams. Het mensgerichte werken, maakt dat je iedere dag weer op een andere manier betekenis kan geven aan de ondersteuning van onze collega’s.

Jij wordt als Teamondersteuner gewaardeerd met:?? 

  • Een salaris tussen €2.541,72 - €3.337,94 (CAO VVT, FWG 35);?? 
  • Tijdelijk voor de duur van 7 maanden; 
  • 8% vakantiegeld + 8,3 % eindejaarsuitkering; 
  • Ruimte om te blijven groeien en ontwikkelen, door middel van (online) trainingen; 
  • Je ontvangt kortingen op producten en diensten via voordelenplatform Benefits at Work; 
  • Veel vrijheid en ondersteuning om je werk goed te kunnen doen; 
  • Je maakt onderdeel uit van #TeamArchipel. 

Werken als Teamondersteuner, betekent:? 

Dat jij zorgdraagt voor een actueel en correct beheer van de secretariële en administratieve taken van de (zorg)teams (van het beheer van de financiën, verpleegartikelen/ incontinentiemateriaal en boodschappen tot aan het verwerken van client- en personeelsgegevens), zodat zij zoveel mogelijk tijd kunnen besteden aan daar waar het echt om draait binnen de zorg: de cliënt. Hierbij fungeer jij als eerste aanspreekpunt als het gaat om ondersteunende vragen van de (zorg)teams en werk je geregeld samen met de collega's van het dienstencentrum. 

Verder ga jij je bezighouden met: 

  • Alle (digitale) correspondentie met externe partijen, zoals familieleden en mantelzorgers. En help je, indien nodig, ook bij administratieve taken, zoals het opstellen, beheren en/ of archiveren van documenten; 
  • Daarnaast organiseer en plan je bijeenkomsten, zoals teamvergaderingen, presentaties en gesprekken; 
  • Ben je een belangrijke schakel binnen en tussen de (zorg)teams. Daarom werk je op de aangewezen locatie voor teamondersteuning en “vlieg” je regelmatig heen en weer. 

Zie jij jezelf, als teamondersteuner, werken bij ons??? 

Beschik jij over een afgeronde MBO 3 diploma bij voorkeur in de administratieve hoek en wil jij een afwisselende en uitdagende baan binnen een enthousiast team, binnen een innovatieve organisatie waar initiatief wordt gewaardeerd? Een organisatie waar 80 zelfsturende teams werken, 2200 medewerkers en 1500 vrijwilligers, waarin jij het verschil kan en wil maken. Dan zijn wij op zoek naar jou!?Wij zien graag je sollicitatie. Heb je nog vragen over de vacature, dan kan je contact opnemen met Milka van de Kerkhof, Corporate Recruiter via 06-8306 4616 of via Milka.van.de.Kerkhof@archipelzorggroep.nl? 

Wij zien jouw passie:? 

In jouw integriteit, jij bent toegankelijk, kan goed luisteren en weet de juiste vragen te stellen om de collega's en de teams verder te helpen. Jij durft een standpunt in te nemen. Jij voelt je als een vis in het water binnen het “DNA” van Archipel. “Archipel wil écht van waarde zijn voor cliënten, medewerkers en vrijwilligers. Daarom vinden we eigen regie zo belangrijk. Onze kernwaardes, verantwoordelijkheid nemen en delen - vertrouwen en betrouwbaarheid - vakmanschap en vrijheid, wijzen ons de weg bij wat we doen en helpen onze koers te bepalen. Duurzaamheid is onze bijdrage aan een goed klimaat en gezonde bedrijfsvoering.”

https://youtu.be/SGGChKGBBZA

Log in bij Nederlandvacature via Google
Gebruik je Google-account om in te loggen bij Nederlandvacature. Je hoeft geen wachtwoorden meer te onthouden. Inloggen gaat snel, makkelijk en veilig.