🏆 WINNAAR EUROPEAN SEARCH AWARD 2023 🏆

Medewerker facilitaire diensten |Archipel Nazareth | 8 uur pw

Archipel Zorggroep
Best

Laat "Archipel Zorggroep" contact met mij opnemen

Vul je naam, e-mail adres en telefoonnummer in.

Taken en verantwoordelijkheden

“Het leuke aan mijn werk vind ik het contact met de bewoners en collega’s én de grote afwisseling. Het is nóóit een dag hetzelfde!” aldus Dennis, medewerker facilitaire diensten. We zijn op zoek naar een nieuwe collega facilitaire diensten, met aandachtsveld linnendienst, voor onze locatie Nazareth te Best.  

Medewerker facilitaire diensten bij Archipel betekent:  

  • Iedere maand een mooi salaris (bruto uurloon tussen €14,77 - €18,19, FWG 20, CAO VVT), waar je boven op een onregelmatigheidstoeslag ontvangt;  
  • Daarbij ontvang je in mei vakantiegeld 8% en in november een eindejaarsuitkering 8,33%; 
  • Je werkdagen en –tijden zijn ideaal; je werkt op dinsdag- en donderdagochtend van 08.00 tot 12.00 uur; 
  • Je ontvangt een contract voor 7 maanden waarvan een maand proeftijd met de intentie tot een vast dienstverband;  
  • Wil je je verder ontwikkelen? Dat kan; wij werken samen met o.a. Goodhabitz;  
  • Ieder jaar is er een gaaf Archipel feest met al je leuke collega’s! 

Werken als medewerker facilitaire diensten betekent:  

Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor de uitstraling van de locatie, zowel binnen als buiten. Je bent de oren en ogen van de locatie. Wanneer je iets signaleert, speel je hier meteen op in. Het is belangrijk dat de locatie er altijd netjes uitziet voor onze bewoners, medewerkers en bezoekers, waarmee je regelmatig een gezellig praatje maakt. We werken in zelforganiserende teams, waarin je in overleg met je team een eigen aandachtsveld krijgt, die bij jou past en waar jouw werk nog leuker en uitdagender van wordt.   

Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor de wasvoorziening voor bewoners, familieleden en zorgafdelingen. Dit houdt o.a. in dat je nieuwe bewoners uitleg geeft over de wasvoorziening. Bij terugkomst zorg je dat de was bij de juiste bewoner terugkomt. Ook voer je de werkzaamheden in de spoelkeuken uit en ben je verantwoordelijk voor logistieke taken, zoals: ondersteunen bij het verhuizen van een bewoner, het klaarzetten van activiteiten, het rondbrengen van de post en de boodschappen, het ontvangen van goederen of het ophalen van het vuil. En dit alles binnen de (ouderen)zorg, waarbij je écht iets kunt betekenen voor anderen. 

Jouw team en werkplek: 

In het centrum van Best vind je onze locaties Kanidas en Nazareth. Nazareth ligt aan het winkelcentrum. Hier wordt verpleeghuiszorg en begeleiding aan ouderen met een psychogeriatrische en/ of een somatische zorgvraag geboden. We werken hier met een klein team facilitair medewerkers, maar we werken veel samen met o.a. de facilitair medewerkers van Kanidas. We staan klaar voor elkaar en vervangen elkaar wanneer dit nodig is. 

Zie jij jezelf, als medewerker facilitaire diensten, bij ons? 

Solliciteer dan snel via onderstaande button! Heb je nog vragen over de vacature?  Dan kan je contact opnemen met team Werving & Selectie, via: 040-2654822 of via: werkenbij@archipelzorggroep.nl.

Wij zien jouw passie!  

Je bent gastvrij, sociaal, energiek en werkt met een grote lach en veel plezier. Werkplezier staat bij ons hoog in het vaandel! Je bent een aanpakker, flexibel en kan zowel goed zelfstandig als samen werken. Verder heb je kennis van HACCP of ben je bereid om in werktijd deze kennis op te doen. 

https://www.youtube.com/watch?v=zC_c899eeME

Log in bij Nederlandvacature via Google
Gebruik je Google-account om in te loggen bij Nederlandvacature. Je hoeft geen wachtwoorden meer te onthouden. Inloggen gaat snel, makkelijk en veilig.