🏆 WINNAAR EUROPEAN SEARCH AWARD 2023 🏆

Stage Recruitment

Enza Zaden Beheer B.V.
Enkhuizen

Laat "Enza Zaden Beheer B.V." contact met mij opnemen

Vul je naam, e-mail adres en telefoonnummer in.

Taken en verantwoordelijkheden

Verbinder, enthousiast, procesmatig  

 

Wat ga jij doen? 

Zorg jij voor een positieve candidate experience? Krijg je energie van het zoeken naar en vinden van het juiste talent? En zet je net dat extra stapje wanneer nodig? Bij de afdeling Recruitment kunnen we jouw inzet en input goed gebruiken. 

 

We zijn op zoek naar een Stagiair(e) die het Recruitment team ondersteunt met dagelijkse en projectmatige werkzaamheden. Je wordt betrokken in het gehele traject van de start tot het daadwerkelijk invullen van een vacature. Jouw takenpakket is zeer divers: zo zoek en benader je kandidaten via LinkedIn, in onze database, handel je sollicitanten op een nette manier af en selecteer je de beste kandidaten. Ook schrijf en plaats je vacatures aan de hand van een jobintake en leg je contact met kandidaten voor een eerste telefonische intake. 

 

We zijn ons proces continu aan het verbeteren en ook hier ga je natuurlijk aan bijdragen. We horen graag jouw ideeën op welke manier we kunnen blijven vernieuwen. Je krijgt ruimte voor je eigen inbreng en ideeën om bijvoorbeeld onderzoek te doen naar recruitmentvraagstukken op het gebied van talent acquisition, employer branding of arbeidsmarktcommunicatie. Als stagiair(e) Recruitment draag je hierdoor (pro)actief bij aan de cultuur van Enza Zaden.  

 

Jouw kracht 

Je bent communicatief sterk, want door het brede scala aan activiteiten krijg je te maken met veel verschillende mensen en afdelingen binnen en buiten Enza Zaden. Je bent creatief, kunt goed overzicht houden, ook als je met veel dingen tegelijk bezig bent. Je hebt een proactieve houding en boekt graag resultaat. Ook ben je nieuwsgierig en leergierig. Binnen recruitment moet je niet bang zijn om initiatief te nemen. Als een echte netwerker maak je makkelijk contact en ben je in staat om mensen te verbinden. 

 

Kortom, jij: 

  • bent bezig met een hbo- of masteropleiding op het gebied van HRM, Marketing of Communicatie en/of een vergelijkbare commerciële studie; 

  • hebt interesse in recruitment marketing en social media; 

  • hebt ervaring met Microsoft Office (PowerPoint, Word, Excel); 

  • beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal (mondeling en schriftelijk); 

  • bent fulltime, maar minimaal 32 uren beschikbaar en op zoek naar een meeloop-/eindstage, bij voorkeur vanaf september 2024. 

 

Reageer ook als je niet aan alle vereisten voldoet, maar wel denkt ons te kunnen overtuigen 

 

Onze kracht 

Enza Zaden is een groenteveredelingsbedrijf dat groenterassen ontwikkelt. En de zaden hiervan over de hele wereld produceert en verkoopt. Om je goed (en zo kort mogelijk) uit te leggen wat we doen, hebben we een animatie gemaakt.  

  

Het doel van ons werk? Iedereen wereldwijd toegang bieden tot gezonde en gevarieerde groente. Met ruim 2.500 gepassioneerde collega’s over de hele wereld werken we iedere dag samen aan de groente van morgen. 

  

Wil je meer weten over Enza Zaden als werkgever? Neem dan een kijkje op de Careers & Learning-pagina of bekijk onze pagina op LinkedIn.   

  

De afdeling waarvoor je komt te werken bestaat uit 10 personen en samen met hen maak jij de komende jaren het verschil voor Enza Zaden als organisatie. Je rapporteert aan de Global Recruitment Manager. 

  

Contact 

Stuur je sollicitatie naar onze Recruitment afdeling via de Solliciteer knoppen. 
 

Meer informatie: 

Sandra Hoeneveld - Blekkink 

+31 6 15 54 09 56 

s.hoeneveld@enzazaden.nl 

Log in bij Nederlandvacature via Google
Gebruik je Google-account om in te loggen bij Nederlandvacature. Je hoeft geen wachtwoorden meer te onthouden. Inloggen gaat snel, makkelijk en veilig.