🏆 WINNAAR EUROPEAN SEARCH AWARD 2023 🏆

Adviseur personeelsplanning | 32-40 uur per week

Archipel Zorggroep
Eindhoven

Laat "Archipel Zorggroep" contact met mij opnemen

Vul je naam, e-mail adres en telefoonnummer in.

Taken en verantwoordelijkheden

"Deze functie biedt een dynamische en uitdagende werkomgeving waarin je nauw samenwerkt met verschillende teams. Jij bent een verbindende schakel in het ondersteuningsteam en hebt volop contact met disciplines zoals Recruitment en Archipel Flex. Samen met Recruitment en de Teamcoach ga je regelmatig om tafel om te achterhalen wat er speelt op de locatie en waar de echte uitdagingen liggen. Dit is dé kans om jouw analytische vaardigheden in te zetten: je beoordeelt situaties op basis van feiten en cijfers, je hoort de emotie, maar je laat je er niet door leiden. Als jij het overzicht weet te behouden, ben je echt van toegevoegde waar voor de teams en kan je écht impact maken!"


Jij wordt als Adviseur personeelsplanning gewaardeerd met:?

  • Een salaris tussen €3.1253,86 – €4.480,21 (CAO VVT, FWG 50)? 
  • 8% vakantiegeld + 8,3 % eindejaarsuitkering (uitbetaald in november, fijn voor de feestdagen);? 
  • Veel vrijheid en ondersteuning om je werk goed te kunnen doen; 
  • Ruimte om te blijven groeien en ontwikkelen, door middel van (online) trainingen; 
  • Je ontvangt kortingen op producten en diensten via voordelenplatform Benefits at Work;? 
  • Maakt onderdeel uit van #TeamArchipel? 

Werken als Adviseur personeelsplanning betekent:? 

Jij bent de drijvende kracht achter het planningsproces, waarbij je teams ondersteunt en actief meedenkt over het creëren van gezonde dienstroosters. Met jouw expertise zorg je ervoor dat we samen 24/7 kwalitatieve en verantwoorde zorg kunnen bieden aan onze bewoners. Maar dat is nog maar het begin! Waar kun je je nog meer op verheugen? Je speelt een belangrijke rol in het verbinden van teams op locatie, M&O-adviseurs en Recruitment en Archipel Flex. Je houdt grip op cruciale management- en stuurinformatie en gebruikt dit om slimme beslissingen te nemen. Je werkt hierbij nauw samen met collega-adviseurs om elkaar te inspireren en te versterken. Daarnaast zet jij je in voor het verder ontwikkelen en verfijnen van onze capaciteitsplanning.  
 
Kortom, een veelzijdige uitdagende functie waarin jouw impact echt voelbaar is! 

Wij zien jouw passie:? 

  • In de manier waarop jij de planning in goede banen leidt, mede door jouw analytische blik en ervaring, zowel met het berekenen van formatie als het analyseren van data; 
  • In jouw manier van rust bewaren en de teams op een juiste manier te adviseren of wanneer nodig, te overtuigen; 
  • In jouw communicatieve vaardigheden, je hoort wat een team zegt en voelt de urgentie maar verliest daarbij het organisatiebelang niet uit het oog; 
  • In het proactief werken en denken in mogelijkheden samen met het ondersteuningsteam op locatie waar jij onderdeel van bent; 
  • In het samenwerken en verbinden - jij gaat er samen voor! 

Zie jij jezelf, als Adviseur personeelsplanning, werken bij ons?? 

Beschik jij naast jouw passie voor gezond werken over een HBO diploma, aangevuld met enkele jaren relevante werkervaring? Wil jij een afwisselende en uitdagende baan binnen een ambitieuze afdeling, binnen een innovatieve organisatie waar initiatief wordt gewaardeerd? Een organisatie waar 80 zelfsturende teams werken, 2200 medewerkers en 1500 vrijwilligers, waarin jij het verschil kan en wil maken. Dan zijn wij op zoek naar jou!?Je kunt solliciteren via de onderstaande link. Heb je nog vragen over de vacature? Dan kan je contact opnemen met Verena Smits, Coördinator M&O via verena.smits@archipelzorggroep.nl. Voor vragen over de sollicitatieprocedure met Milka van de Kerkhof, Recruiter M&O, via 06-8306 4616 of via Milka.van.de.Kerkhof@archipelzorggroep.nl. 

Wij zien jouw ambitie!? 

Bij Archipel werk je vanuit jouw eigen kracht en met waardering voor jouw persoonlijke kwaliteiten. We willen vooral aansluiten bij wat jíj belangrijk vindt, zodat je het beste uit jezelf kunt halen. Dat gaat verder dan goede arbeidsvoorwaarden. Wil je jouw kennis verdiepen? Wij ondersteunen jou!?? 

https://youtu.be/SGGChKGBBZA

Log in bij Nederlandvacature via Google
Gebruik je Google-account om in te loggen bij Nederlandvacature. Je hoeft geen wachtwoorden meer te onthouden. Inloggen gaat snel, makkelijk en veilig.