🏆 WINNAAR EUROPEAN SEARCH AWARD 2023 🏆

Receptioniste | 8 uur | flexibel

Minters
Vlaardingen

Laat "Minters" contact met mij opnemen

Vul je naam, e-mail adres en telefoonnummer in.

Taken en verantwoordelijkheden

Wij zijn op zoek naar een flexibele en ervaren receptioniste die zowel de telefoon beantwoordt als onze cliënten gastvrij ontvangt. Naast een vaste dag per week (vrijdag), vragen we je ook beschikbaar te zijn op dagen waarop door ziekte of andere omstandigheden extra bezetting aan de receptie nodig is.


Word jij onze collega receptioniste?

Jij bent iemand die van aanpakken houdt en goed tegen chaos kan. Tegelijkertijd weet je in stressvolle situaties je hoofd koel te houden. Gedurende de dag ontvang je zo’n 50 tot 120 telefoontjes met uiteenlopende verzoeken. Door gerichte vragen te stellen, schakel je mensen moeiteloos door naar de juiste collega’s. Ondertussen is het een komen en gaan van bezoekers, en als visitekaartje van het bedrijf sta je iedereen netjes en geduldig te woord. Wordt iemand ongeduldig, dan weet jij hen op een passende manier te kalmeren. Tussendoor staan er regelmatig collega’s aan de receptie met allerlei vragen. Kortom, je bent onmisbaar, vol energie en beschikt over een groot organisatievermogen. Het ontvangen van bezoek, afhandelen van telefoonverkeer, plannen van ruimtes en uitvoeren van lichte administratieve werkzaamheden zijn taken die je met plezier oppakt. Je vindt het leuk om te multitasken en hebt veel inlevingsvermogen.


Wat bieden wij?

· jaarcontract met uitzicht op vast

· IKB-budget (incl. 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering)

· Loopbaanbudget (1,5% van brutosalaris)


Over de organisatie

Minters is een belangrijke speler in de regio Nieuwe Waterweg Noord waar het gaat om het vroegtijdig opsporen van kansen om de eigen kracht van burgers te vergroten en in het bieden van laagdrempelige ondersteuning binnen het Sociaal Domein. Dat gebeurt onder andere in de wijken, op de scholen en bij huisartsenpraktijken. Minters versterkt de zelfredzaamheid van burgers, zodat er geen of zo min mogelijk zwaardere of duurdere hulpverlening nodig is: niet problematiseren, maar normaliseren. Minters gelooft in kwaliteit door transparantie en ondernemerschap en kreeg in 2019 als eerste het kwaliteitslabel ‘Sterk Sociaal Werk’ voor de wijkteams. Minters streeft ernaar om landelijk tot een toonaangevende professionele en ondernemende maatschappelijke dienstverleners te behoren.

Profiel kandidaat

Wat vragen wij?

  • Mbo werk- en denkniveau.
  • Kennis van geautomatiseerde gegevensverwerking en bestandsbeheer.
  • Vaardigheden voor het omgaan met vertrouwelijke informatie.
  • Klantvriendelijke vaardigheden en representativiteit voor het omgaan met in- en externe contacten.

Log in bij Nederlandvacature via Google
Gebruik je Google-account om in te loggen bij Nederlandvacature. Je hoeft geen wachtwoorden meer te onthouden. Inloggen gaat snel, makkelijk en veilig.