🏆 WINNAAR EUROPEAN SEARCH AWARD 2023 🏆

Helpende wijkteam Helmond centrum | Tolpost

De Zorgboog
Helmond

Laat "De Zorgboog" contact met mij opnemen

Vul je naam, e-mail adres en telefoonnummer in.

Taken en verantwoordelijkheden

In Helmond, een kleine, gezellige stad met verschillende wijken, staan we vanuit de Zorgboog met meerdere wijkteams klaar voor alle cliënten. Achter iedere deur schuilt een ander verhaal, hierdoor leren wij veel van onze cliënten, zowel jong als oud. Wij zorgen vanuit ons hoofd en hart en vanwege de toenemende zorgvraag heten we nieuwe collega's van harte welkom!

Helpende
12 uur per week

Bij mensen thuis
In deze wijk bieden wij zorg en verpleging aan cliënten in de thuissituatie. Ons uitgangspunt is om cliënten te stimuleren zolang mogelijk zelfredzaam te blijven en de regie over het leven te behouden, samen met familie, mantelzorgers en het sociale netwerk. Binnen wijkteam Helmond Centrum/Tolpost zijn we op zoek naar een Helpende voor alle diensten. In deze wijk wonen cliënten met verschillende sociale maatschappelijke achtergronden. Dit maakt ons werk uitdagend en divers. Je komt in een warm en enthousiast team terecht, waar we veel voor elkaar over hebben en voor elkaar klaar staan.

Wie ben jij?
Jij bent sociaal vaardig, hebt inlevingsvermogen, bent creatief in het denken in oplossingen én je kan zelfstandig werken. Daarnaast ben je in het bezit van een diploma Helpende. Het salaris is conform CAO VVT ingedeeld in FWG 25 (maximaal €2928,86). Overige arbeidsvoorwaarden zijn volgens de cao VVT. Door het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden kun jij je arbeidsvoorwaarden ook nog eens helemaal op maat maken, door bijvoorbeeld extra vakantiedagen te kopen, fiscaal voordeel of mee te doen aan het fietsplan.

Interesse?
Laat dan direct je sollicitatie achter via de sollicitatiebutton. Wil je graag eerst sfeer proeven of meer informatie, neem dan gerust contact op met Rebecca de Laat (Clustermanager) via 06-10928033 of met Yvonne van Meel (Corporate recruiter) via telefoonnummer 06-16138396. Je bent van harte welkom! 

 

Log in bij Nederlandvacature via Google
Gebruik je Google-account om in te loggen bij Nederlandvacature. Je hoeft geen wachtwoorden meer te onthouden. Inloggen gaat snel, makkelijk en veilig.