🏆 WINNAAR EUROPEAN SEARCH AWARD 2023 🏆

Voorbewerker | Autoschade

A.A.S. Hans van Mierlo Autoschade Oosterhout
Oosterhout

Laat "A.A.S. Hans van Mierlo Autoschade Oosterhout" contact met mij opnemen

Vul je naam, e-mail adres en telefoonnummer in.

Taken en verantwoordelijkheden

Werken met de modernste apparatuur en methodes om schades te herstellen? Word voorbewerker bij Hans van Mierlo Autoschade in Oosterhout. Samen met je collega’s maak je iedere klant blij met een blinkende auto. Alsof hij net uit de folder komt.

Profiel kandidaat

Wat doe je als voorbewerker?
Jij bent een belangrijke schakel in het schadeherstelproces. Als voorbewerker zorg jij er namelijk voor dat de auto perfect de spuitcabine in gaat. Jij kan als geen ander schuren, plamuren, ontvetten en afplakken. Van kleine tot grote schade, niks is jou te gek. Met jou kennis en hands-on mentaliteit streef je naar een mooi eindresultaat.

De schuurheld van het team
Autoschadeherstel is een teamsport. We hebben elkaar nodig, want ook als voorbewerker doe je het niet alleen. Binnen het team ben jij onze schuurheld die goed zelfstandig werkt én goed kan samenwerken. Bij een beschadigd voertuig gaan jouw handen jeuken. Je gaat er graag mee aan de slag en weet precies wat je moet doen om het voertuig te herstellen. Verder heb je:

  • werkervaring in de autoschadeherstel 
  • de ambitie om je te ontwikkelen op het gebied van autoschadeherstel.

Geboden wordt

Vakmanschap en gezelligheid komen samen
Bij Autoschade Hans van Mierlo heerst een warme, familiale sfeer waar vakmanschap en gezelligheid samenkomen. Onze teams zijn hecht en betrokken, met korte communicatielijnen. Of je nu een ervaren vakman bent of een leerling, bij ons voel je je thuis. En dat voel je. Zoals Jamie, een van onze medewerkers, zegt: "Je voelt je hier op je plek en het werk is prachtig omdat elke schade uniek is.". Samen herstellen we schades perfect, vanuit een passie voor ons vak

Bouw aan je toekomst én je auto!
Bij ons krijg je veel meer dan alleen een baan. Je salaris wordt zorgvuldig afgestemd op jouw leeftijd en ervaring, en we nemen graag de tijd om daar samen over te praten. Bovenop je salaris profiteer je van kortingen op onderdelen, perfect voor als je na werktijd aan je eigen auto sleutelt. We hechten veel waarde aan duidelijke communicatie en geven je daarom de flexibiliteit. Om bijvoorbeeld je partner naar een afspraak te brengen of eerder weg te gaan voor de voorstelling van je kind, zolang je het maar laat weten.

Om de teamspirit te versterken organiseren we meerdere keren per jaar leuke activiteiten zoals barbecues, visuitjes, spelletjes en gezamenlijke kanotochten. Het is niet alleen goed voor de teambuilding, maar ook gewoon erg gezellig; wie weet ontdek je zelfs een verborgen talent, misschien zelfs die van een collega? Dit bieden we nog meer:

  • een 32- of 38-urige werkweek.
  • 25 vakantiedagen(afhankelijk van 32 of 38-urige werkweek én eventueel de mogelijkheid om ADV dagen op te bouwen.
  • 4 daagse werkweek is een optie
  • verschillende ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden.
  • na werktijd is er een mogelijkheid om als werknemer aan je eigen auto te sleutelen/werken.

Meer informatie

Word onze nieuwe schuurkampioen
We gaan graag met je in gesprek om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Solliciteer direct via onderstaande button. Je kan ook op de knop ''Bel mij op" klikken dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. We kijken uit naar je sollicitatie!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Synoniemen vacaturetitel

Voorbewerkster, voorbewerker, autoschadeherstel, Oosterhout, noord-brabant,

Log in bij Nederlandvacature via Google
Gebruik je Google-account om in te loggen bij Nederlandvacature. Je hoeft geen wachtwoorden meer te onthouden. Inloggen gaat snel, makkelijk en veilig.