🏆 WINNAAR EUROPEAN SEARCH AWARD 2023 🏆

Poli assistente neurologie en neurochirurgie | 28-32 uur

Ziekenhuis Tjongerschans
Heerenveen

Laat "Ziekenhuis Tjongerschans" contact met mij opnemen

Vul je naam, e-mail adres en telefoonnummer in.

Taken en verantwoordelijkheden

Jouw functie
Als poli-assistent ben jij het visitekaartje van onze poli Neurologie en de verbindende schakel tussen de patiënten en onze specialisten. Je hebt veel contact met patiënten en hun naasten.

Jij staat onze patiënten als eerst te woord, aan de telefoon of achter de balie. Je bereidt spreekuren voor en verzorgt de administratieve afwikkeling hiervan. Je denkt mee over de manier waarop we de poli continu kunnen verbeteren en bent betrokken bij werkgroepen. Jij kunt elke dag het verschil maken!

Jouw team
Het specialisme Neurologie houdt zich met ziekten in de hersen, het ruggenmerg en het zenuwstelsel. Op de polikliniek werken twee gespecialiseerd CVA/NAH verpleegkundigen, drie MS/Parkinson verpleegkundigen, vijf doktersassistenten/ medisch secretaresse, zes neurologen en een physician assistent Neurologie.

Daarnaast is de functie afdeling klinisch neurofysiologie (KNF) een onderdeel van de polikliniek. De vakgroep Neurologie heeft in de afgelopen jaren een aantal ontwikkelingen doorgemaakt onder andere op het gebied van slaapstoornissen en MS- en Parkinson zorg. Op het gebied van CVA zorg mogen wij ons rekenen tot de besten in de regio. Als poli-assistent Neurologie werk je nauw samen met de polikliniek MDL. Dat betekent dat je ook taken van deze poli overneemt als dat in het belang is van het patiënten proces.

Wat hebben we voor jou?
Zie jij deze functie wel zitten? Dan hebben wij jou het volgende te bieden: 

  • Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd van 1 jaar voor 24 uur per week met uitzicht op vast dienstverband
  • Een uitdagende werkomgeving
  • Een salaris binnen FWG 35 (min. €2.429,- tot max. €3.440,- bij een 36-urige werkweek).
  • Aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Tjongeracademie is onze digitale leeromgeving op het gebied van professioneel en persoonlijk leren en ontwikkelen. Ook bieden we daarin de trainingen en cursussen van Goodhabitz aan.
  • Extra arbeidsvoorwaarden zoals het fietsplan, bedrijfsfitness, korting op diverse zorgverzekeringen en een eindejaarsuitkering.

 
Wat verwachten we van jou?

  • Je hebt een mbo-4 diploma doktersassistent of medische secretaresse.
  • Je hebt een empathische en klantgerichte instelling.
  • Je bent helder en vriendelijk in je communicatie, scherp op kwaliteit en flexibel inzetbaar.
  • Je bent een enthousiaste meedenker in het team en samen met je collega’s zorg jij ervoor dat de patiënten naast goede zorg een gastvrije en patiëntgerichte ervaring hebben.
  • Gezien de razendsnelle ontwikkelingen op het gebied van technologie en digitalisering is het van belang dat jij beschikt over de juiste computervaardigheden.

 

Over Tjongerschans
Wij geloven dat er niets belangrijker is dan een gezond en gelukkig leven. Iedere dag opnieuw zetten wij ons samen met onze ketenpartners in om een relevante bijdrage te leveren aan het welzijn van mensen in de regio. Vanaf 1 januari 2025 gaan wij fuseren met MCL. Lees hier meer.

Interesse?
Via de button ‘Solliciteer direct’ kun je eenvoudig online je motivatie en CV aan ons sturen. Meteen na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier krijg je per mail een ontvangstbevestiging met informatie over de sollicitatieprocedure. Screening kan deel uit maken van de procedure.

Vragen?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met de teamleider Jenny Laros of via Jenny.Laros@tjongerschans.nl 0513 – 685 371.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met de afdeling Werving en selectie via 0513 – 685 130 of stuur een mail naar wervingenselectie@tjongerschans.nl.

De sollicitatiegesprekken zijn gepland op donderdag 26 september 2024.

Omdat veiligheid en vertrouwen belangrijk zijn in ons ziekenhuis, is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) een voorwaarde bij indiensttreding. Uiteraard vergoeden wij de kosten voor het aanvragen van de VOG.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Log in bij Nederlandvacature via Google
Gebruik je Google-account om in te loggen bij Nederlandvacature. Je hoeft geen wachtwoorden meer te onthouden. Inloggen gaat snel, makkelijk en veilig.