🏆 WINNAAR EUROPEAN SEARCH AWARD 2023 🏆

Docent Recht

Bisbee Flexonderwijs
's-Hertogenbosch

Laat "Bisbee Flexonderwijs" contact met mij opnemen

Vul je naam, e-mail adres en telefoonnummer in.

Taken en verantwoordelijkheden

Als docent Recht op deze MBO school ben jij hét voorbeeld voor de studenten. Met jouw portfolio aan (praktijk) kennis motiveer je studenten om te bouwen aan hun toekomst. Je geeft inspirerende lessen in onder andere arbeidsrecht, goederenrecht en staatsrecht. Dit kan jij allemaal door theoretische kennis én praktijk ervaring die je zelf hebt opgedaan.


Daarnaast ben je niet bang om lef te tonen en verantwoordelijkheid te nemen in het samenstellen van lesmethoden. Je bent gemotiveerd om te bouwen aan de kennis en skills van de studenten en doet dit graag op jouw manier.


Je gaat werken op een school die veel aandacht besteedt aan respect, didactisch vakmanschap en collega's die voor elkaar en voor de studenten door het vuur gaan. De docenten zetten zich volledig in om ervoor te zorgen dat de studenten de ruimte krijgen om zich te ontwikkelen tot de professionals die ze willen zijn. Eigen initiatief en vernieuwing? Dat wordt gewaardeerd! 


 

Profiel kandidaat

  • Je bent in het bezit van een relevante tweedegraads lesbevoegdheid;
  • Je hebt ervaring met de doelgroep;
  • Je hebt een dosis theoretische kennis én ervaring in de praktijk.

Geboden wordt

Persoonlijke aandacht, één aanspreektpunt, een helder contract, snelle afwikkeling van declaraties en altijd online inzicht in je rooster en financiële zaken:


  • salariëring tussen € 3532,- en € 5228,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband;
  • bij inzet in het mbo volgen wij de cao mbo;
  • reiskosten conform cao mbo. 

Log in bij Nederlandvacature via Google
Gebruik je Google-account om in te loggen bij Nederlandvacature. Je hoeft geen wachtwoorden meer te onthouden. Inloggen gaat snel, makkelijk en veilig.