🏆 WINNAAR EUROPEAN SEARCH AWARD 2023 🏆

Stage IT Student - Software Tester

Enza Zaden Beheer B.V.
Enkhuizen

Laat "Enza Zaden Beheer B.V." contact met mij opnemen

Vul je naam, e-mail adres en telefoonnummer in.

Taken en verantwoordelijkheden

Wij zoeken een enthousiaste en gemotiveerde student om ons Scrum team van het Track and Trace project te ondersteunen bij het testen van onze nieuw te ontwikkelen software applicatie op het low code platform Appian.

Deze stage biedt een unieke kans om te leren hoe low code werkt, hoe een applicatie wordt gebouwd, hoe een Scrum team functioneert, hoe je testplannen en acceptatiecriteria opstelt en vooral hoe je software grondig zelfstandig kunt testen.

 

Functieomschrijving:

-        Ondersteunen van het Scrum team van het Track and Trace project bij het testen van de nieuw te ontwikkelen Track and Trace applicatie.

-        Leren hoe het low code-platform Appian werkt en hoe een applicatie wordt gebouwd.

-        Werken in een Scrum team, waarbij je deelneemt aan meetings en stand-ups.

-        Bijdragen aan het refinementproces en het delen van technische input.

-        Opstellen van testplannen (Azure testplans) en het ontwikkelen van acceptatiecriteria.

-        Zelfstandig uitvoeren van grondige softwaretests.

-        Samenwerken met het development team en input leveren waar nodig.

-        Verbeterplannen opstellen voor het testproces.

 

Jouw kracht

Je bent zelfstandig en kunt verantwoordelijkheid nemen. Daarnaast is er ruimte voor eigen ideeën en is het belangrijk dat je initiatief durft te nemen. Er zijn dagelijkse stand ups met het team waarin je je eigen ideeën mag inbrengen. Het is belangrijk dat je goed kan samenwerken met het team. Ook is het belangrijk dat je feeling hebt voor softwareontwikkeling en ook verbeterplannen daarover kan schrijven.

 

Voor deze stage zijn we opzoek naar een 3e of 4e jaars HBO-student in de richting van data of IT. De stageduur is voor zes maanden, de startdatum kan in overleg. Je bent bereid minimaal 32 uur per week mee te werken. De voertaal binnen de afdeling is Engels. Het is belangrijk dat je vloeiend Engels spreekt.

 

- Bereid om 32 uur per week mee te werken.

- Affiniteit en gevoel voor softwareontwikkeling.

- Technische input kunnen leveren aan het team.

- Ervaring met of interesse in het automatiseren van testen is een pluspunt.

- Goede beheersing van de Engelse taal, zowel in woord als geschrift.

- Zelfstandig kunnen werken en verantwoordelijkheid kunnen nemen.

 

 

Onze kracht

Je komt te werken in een leuk, professioneel en groeiend team. Jouw inbreng is hierin ook belangrijk. Door jouw kennis en positieve persoonlijkheid bouw je mee aan de toekomst van Enza Zaden. Voor deze stageplek zorgen wij voor een vaste stagebegeleider die jou gedurende je stageperiode zal ondersteunen en adviseren.

Enza Zaden is een groenteveredelingsbedrijf dat groenterassen ontwikkelt. En de zaden hiervan over de hele wereld produceert en verkoopt. Om je goed (en zo kort mogelijk) uit te leggen wat we doen, hebben we een animatie gemaakt. 
Het doel van ons werk? Iedereen wereldwijd toegang bieden tot gezonde en gevarieerde groente. Met ruim 2500 gepassioneerde collega’s over de hele wereld werken we iedere dag samen aan de groente van morgen.  
Wil je meer weten over Enza Zaden als werkgever? Neem dan een kijkje op de 
Careers & Learning-pagina of bekijk onze LinkedIn.

Log in bij Nederlandvacature via Google
Gebruik je Google-account om in te loggen bij Nederlandvacature. Je hoeft geen wachtwoorden meer te onthouden. Inloggen gaat snel, makkelijk en veilig.