🏆 WINNAAR EUROPEAN SEARCH AWARD 2023 🏆

Technical Application Engineer

Enza Zaden Beheer B.V.
Enkhuizen

Laat "Enza Zaden Beheer B.V." contact met mij opnemen

Vul je naam, e-mail adres en telefoonnummer in.

Taken en verantwoordelijkheden

Wil je helpen gezonde groenten voor iedereen ter wereld te leveren? Wil je bijdragen aan de verbetering en duurzaamheid van voedselproductie? Enza Zaden is een innovatief bedrijf dat zaden ontwikkelt, produceert en verkoopt voor groentevariëteiten over de hele wereld. We zijn momenteel bezig om het meest data driven groenteveredelingsbedrijf ter wereld te worden.

Als Technical Application Engineer ontwerp je de technische omgeving en implementeer je de applicaties van Enza Zaden op wereldwijde schaal voor al onze locaties en dus voor de medewerkers (Staff) van Enza wereldwijd. Je onderhoudt, verbetert en bewaakt de prestaties van applicaties en interfaces. Je bent een snelle oplosser van problemen en door specifieke elementen te automatiseren, verhoog je de efficiëntie en kwaliteit van de operationele processen.

Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden en ondersteunen van een breed scala aan (wereldwijde) Staff applicaties en hun interfaces en SQL-databases; bijvoorbeeld Dynamics 365F&O, Workday, SharePoint, Azure omgeving en ook applicaties zoals CCTV en Narrowcasting. Het opstellen van technische documentatie is een van je taken binnen het team. Je bent medeverantwoordelijk om de documentatie up-to-date te houden. Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen, testen en onderhouden van integratieoplossingen op basis van het Azure Integration Platform (tools & interfaces) voor bijvoorbeeld HRM en D365 omgevingen.

De cultuur bij Enza Zaden is er een die professionele competenties stimuleert. We hebben een platte organisatiestructuur met korte communicatielijnen. Ideeën worden gewaardeerd, en geweldige ideeën maken kans op een Innovatieprijs. We werken in multidisciplinaire projectteams en leren graag van elkaar.

Jouw kracht

  • Je hebt een passie voor nieuwe technologie en kennisopbouw

  • Je hebt sterke analytische en probleemoplossende vaardigheden

  • Je hebt kennis van Agile en DevOps praktijken en tools

  • Je hebt een sterke competentie in Technisch Applicatiebeheer

  • Je hebt oog voor IT-processen die geautomatiseerd kunnen worden

  • Je bent bekend met Netwerken, Microsoft platforms, PowerApps en MS SQL

  • Een pré zou zijn kennis van applicaties die binnen het Competence Center vallen zoals SharePoint, TopDesk, Facility Management System, HSE, enz.

  • Bekend met een of meer van de volgende technieken: Microsoft Azure, Azure DevOps, DBA

Onze Kracht

Bij Enza Zaden willen we het verschil maken, omdat morgen een verschil nodig heeft. Het doel van ons werk? Iedereen wereldwijd toegang geven tot gezonde en gevarieerde groenten. Benieuwd naar onze journey? Bekijk dan de Enza Zaden merkfilm: http://www.youtube.com/watch?v=7yxla_xDJ-I. Enza Zaden is een veredelingsbedrijf dat groentevariëteiten ontwikkelt. En produceert en verkoopt zijn zaden over de hele wereld. Vanuit de ambitie van één man groeiden we uit tot een wereldwijd familiebedrijf met een gedeelde passie voor planten. Die grote passie komt tot uiting in de groentevariëteiten die we ontwikkelen en de zaden die we produceren.

Alles wat we doen, wordt gedreven door een duidelijk en ambitieus doel: mensen overal ter wereld toegang geven tot gezonde, gevarieerde groenten. Hoe doen we dat? Door schouder aan schouder te werken met onze zakenpartners. Het is van vitaal belang om hun uitdagingen, wensen en behoeften te begrijpen. Het houdt ons scherp en geïnspireerd en stelt ons in staat om precies de juiste producten te ontwikkelen voor de juiste markten op het juiste moment. We houden onze geest open en onze creativiteit stromend. Innovatie staat centraal in ons bedrijf.

Wil je meer weten over Enza Zaden als werkgever? Kijk dan op de pagina Careers & Learning of bekijk onze pagina op LinkedIn.

Contact

Nick van Dijk

Corporate Recruiter

+31 6 1544 5587

n.vandijk@enzazaden.nl

Log in bij Nederlandvacature via Google
Gebruik je Google-account om in te loggen bij Nederlandvacature. Je hoeft geen wachtwoorden meer te onthouden. Inloggen gaat snel, makkelijk en veilig.