🏆 WINNAAR EUROPEAN SEARCH AWARD 2023 🏆

Logopedist | Waarneming | Ouderenzorg | 12 uur per week

Zorgpartners Midden-Holland
Gouda

Laat "Zorgpartners Midden-Holland" contact met mij opnemen

Vul je naam, e-mail adres en telefoonnummer in.

Taken en verantwoordelijkheden


ZorgPartner van ouderen
Je gaat werken in de verschillende centra binnen Zorgpartners Midden-Holland. Je houdt je bezig met het logopedisch onderzoeken, behandelen en begeleiden van cliënten met gevarieerde problematiek, zoals dysfagie, afasie en dysartrie.

Binnen Zorgpartners Midden-Holland werken we in multidisciplinaire behandelteams, waarvan je als logopedist deel uitmaakt.

Ben je geïnteresseerd in werken bij Zorgpartners en ben jij benieuwd naar wat het werk zo leuk maakt? Lees dan hier het verhaal van onze collega Gaby Demage-van de Wiel, logopedist in de langdurige zorg. 

ZorgPartners onderling
Als logopedist werk je samen met je collega's in gelijkwaardigheid, ieder vanuit z'n eigen specialisme, functie en kracht. Bij Zorgpartners Midden-Holland kom je in een team met fijne collega's, die net als jij een hart hebben voor ouderen én voor het vak. Bij ons staat een prettige werksfeer en een goede relatie met cliënten en mantelzorgers voorop. Ook krijg je alle ruimte om met ideeën te komen die bijdragen aan een betere gezondheid en het welzijn van onze cliënten. Je komt in een gezellig team terecht, met voldoende begeleiding, ook als je een startende logopedist bent.

Profiel kandidaat

Wat maakt jou een ZorgPartner?
Voor een ZorgPartner draait het om één ding: de beste zorg voor ouderen met dementie of lichamelijke beperkingen. Een ZorgPartner werkt graag in huizen van de toekomst, waar innovatie het welzijn van bewoners verbetert. Een ZorgPartner staat naast de cliënten en hun mantelzorgers, maar vormt net zo goed met collega's een geolied team. Schuilt er een echte ZorgPartner in jou? Dan verwelkomen we je graag in ons midden!

Herken jij jezelf hierin?
Je hebt een afgeronde opleiding logopedie en je hebt affiniteit met (oudere) mensen met somatische en/of psychogeriatrische beperkingen. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband goed functioneren. Je bent oplettend, hebt doorzettingsvermogen en je beschikt over goede sociale vaardigheden. Daarnaast ben je flexibel en heb je een proactieve houding.

Verder heb je:

  • Een hbo diploma Logopedie en sta je ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici;
  • Relevante (stage)ervaring in de ouderenzorg.
  • Rijbewijs B en beschik je bij voorkeur over een auto.

Geboden wordt

Word ook ZorgPartner!
Je kunt als ZorgPartner naast een prettige werksfeer ook aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden verwachten. De arbeidsvoorwaarden voor jou als logopedist zijn conform de cao VVT, functiegroep 55, met 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.

Je krijgt een tijdelijke aanstelling ter vervanging van zwangerschapsverlof vanaf half oktober 2024 tot eind februari voor 12 uur per week.

Iets voor jou?
Word je als logopedist graag een Zorgpartner of wil je meer weten over de functie? Bel of app met Ineke Bootsman, directeur behandeling op 06-82381741 of met Marit Beekhuizen, logopedist op 06- 51491074.

Goed om te weten
Als je bij ons start, vragen we je om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te leveren. Deze mag maximaal drie maanden oud zijn en wordt door ons vergoed.

Een referentiecheck maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. 

Solliciteren kan tot 19 augustus 2024.  Indien we deze vacature eerder weten in te vullen, zal de vacature offline worden gehaald.

 

Log in bij Nederlandvacature via Google
Gebruik je Google-account om in te loggen bij Nederlandvacature. Je hoeft geen wachtwoorden meer te onthouden. Inloggen gaat snel, makkelijk en veilig.